Şimdi Ara

klavye ve barkod okuyucu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

usb klavye ve 2d barkod okuyucu kullandığım windows7 işletim sistemine sahip bilgisayarımda klavye ve barkod okuyucu harf ve rakamların yerlerini değiştiriyor. başka klavye ve barkod okuyucu taktığımdada problem devam ediyor. problemi tam olarak anlaya bilmeniz için aynı yazıyı klavyemde hızlı bir şekilde altta yazacağım.

8699694010086

-------------------

hızlı yazım

merhaba usb alkvye ve 2d barkod okuyucu kullandığı mwindows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarımda klavye ve barkod okuyucu harf ve rkjamların yerini değiştiriyor şkaba klavye ve barkod okuyucu takıtğımdada problem devamiyde or problemi tam olarak anlaya bilmi izneçin aynı yazıyı klavyemde hızlıirb şekilde altta yazacağım.

869699400106
    8

699689410008
    6

6998940010686

(bu barkod yukardaki barkod ile aynıdır 3 kere ard arada okuttum. hepsi farklı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyblo -- 1 Ekim 2010; 14:58:51 >

• bir fikri olan yokmu?
  • birden fazla bilgisayarda aynı problemi yaptı. bunlar daha çok pentium 4 olan eski anakarta sahip bilgisayarlar. Sağ shift tuşu çalışmıyor bu problem olduğu zaman. caps lock ışı yanarken küçük sönükken büyük yazıyor.

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/disable-caps-lock-key-in-windows-vista/

burada bir açıklama var ama benim problemimlemi alakalı anlamadım.
  • Sorunu çözdüm. Problemin sebebi sisteme bulaşan lsass.exe virüsü. Virüsten kurtulmak için Yeni bir winrar oluşturup bunun içinden C:Win klasörü içerisine yerleşen dosyayı silmek. ve msconfigten başlangıçtan o programı kaldırmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Chrome da Klavye Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.