Şimdi Ara

klavye taktım klavyem bozuldu neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopuma harici bir klavye taktım şimdi de laptopun kendi klavyesindeki harfler yanlış basıyor.örneğin ş yazarken +,m yazarken 0 çıkıyor eklediğim klavyeyi usb ye takmıştım.cd sini yükledim olmadı kaldırdım olmadı.klavyeyi söktüm olmadı.ne yapmam lazım lütfen yardım .teşekkürler

• selam..
    aynı sorun bendede vardı şimdi klavyenin sol alt tarafta fonksiyon tusu var Fn ona basarak yukardan sağ tarafda numlock a bas düzeliyo klavye.. Fn+numlock ( her klavyeyi takışında yine bunu yapcaksın tekrar karışıyo klavye sök-tak yapınca )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa85 -- 28 Şubat 2006; 23:49:09 >
  • tamam ona basıp aynı zamanda ş ye basında ş çıkıyor ama ondan elimi çekinci yine aynı.yani ben bu harfleri yazman gerekince fn+numlock mu yapmam gerekiyor.????
  • hyr ona gerek yok fn+numlock a tıklayınca eski haline dönüyor bir daha birşey yapmana gerek yok..

sen şimdi usb klavyayi takınca laptopun kendi klavyesindeki tuşların yeri değişti.fn+numlock yapınca tekrar eski haline dönüyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa85 -- 1 Mart 2006; 0:55:57 >
  • YA KARDEŞ aynen dediğin gibi yapıyorum ama sonuç aynı.ben iyici kıllanmaya başladım:(format diycem ama bu kadar basit brşey den format atasım da yok.yok mu bunun başka yolu:(
  • yok yok format atma formatla alakası yok.yolu benim dediğim gibi ben kaç ay ugrastım.yakın bi bilgisiyarcı abim var en son ona gittim aldı laptopu fn+numlock yaptı düzeldi klavye.bende şimdi usb klavye takınca gene tuşlar karışıyo o şekilde hallediyorum. format atma sakın formata alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa85 -- 1 Mart 2006; 1:18:10 >
  • abi delircem o zaman nesi var bunun .klavye eskimesin diye klavye aldım şimdi onu kullanamıyorum ya:(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye de tuş oturmuyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşım yukarda arkadaşlar gayet güzel bir şekilde açıklamışlar sorunu ama heralde anlayamamışssın. şimdi klavyenin üzerinde bulunan Fn tuşuna basılı tutup Yukarta numlock tuşu var ona basarsan sorunun hal olur. eğer ben bunu yapıyorum ve sorun çözülmüyo diyorsansa o zaman harici usb klavyeni tak ve orda numlock tuşunu kapatırsan sorunun düzelir sanıyorum.
  • birde shift -numlock tuşlarına basmayı dene istersen.
  • tammamdır sorunu hallettim ben numlock tuşunu karıştırmışım arkadaş yukarda diyince jeton düştü.saolun varolun.ya içim ferahladı birden yahu olunca......Allah razı olsun...
  • dikkat etmelisin
  • teşekkürler eski konu olmasına rağmen .laptopu formattan kurttardım :)
  • vay be. ben konuyu açtığımı bile unutmuşum.8 sene olmuş ya hu.ben kaç senedir varım donanımhaberde :S
    @starmaster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 11 Ocak 2014; 15:09:50 >
  • mustafa85 M kullanıcısına yanıt
    adamsın be çok makbule geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.