Şimdi Ara

klavye sorunu-çözüldü.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
23.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fn+Num Lock sorunumu çözdü..

Tüm arkadaşlara (ve tabii golevez33 kardeşe de.. ama baştan F11 yazsaydın ya ) yardımları için çok teşekkür ederim..
  • eeee yazmışlar yazmışlar senden tık yok bizde ileri derece soruna dönüştürdük kendi kendimize...Suç bizde değil çözüldü demiyen sendedir arkadaşım...
  • hepiniz haklısınız
    valla ben problemin çözülmesinin sevincini yaşıyorum
    ne derseniz keyfim kaçmaz kabus gibiydi valla, Allah düşmanımın başına vermesin böyle bişey..
    ama cahillik işte, herşeyi bilemez ki insan!
    bi de işyerindeki laptopta sorun vardı değerli arkadaşlar, akşam oldu eve gittim.. iftarımı yaptım yattım uyudum
    ama özür dilerim. sadece rahatsız olan arkadaşlardan tabii..
    iyi niyetli arkadaşlara da teşekkür ederim
  • Nope...

Her zaman...Birde topici çözüldü diye değiştirirsen bize daha da yardımcı olabilirsin...

İyi sevinçler :)
  • ARKADAŞLAR O DURUMDA FN+NUMLOCK yapmana gerek yok sadece numlocka bas yeterli bu arada konuyu yeni gördüğüm için anca yazabiliyorum ama o bütün laptoplarda olan bişeydir :) kolay gelsin
  • Çok teşekkür ederim.Benim sorunum ''Fn ile Numlock'' tuşuna başarak çözüldü...
  • bende de su anda aynı sorun olmustu fn numlockla cozum tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiYn

ARKADAŞLAR O DURUMDA FN+NUMLOCK yapmana gerek yok sadece numlocka bas yeterli bu arada konuyu yeni gördüğüm için anca yazabiliyorum ama o bütün laptoplarda olan bişeydir :) kolay gelsin

wallahi bravo tebrik ediyorum kardesimm +1 butun herkes fn+numlock diyorr halbuki basit olan sorunu buyutuyor...
  • Arkadaşlar dün windows 10'u kurdum. Klavyede ı, o, k gibi harfler yazmadı. sistemi sıfırla dedim ve uygulamaların hepsi gitti ne yazık ki. Ancak klavyede aynı harfleri yazmama sorunu devam etti. Başka bir klavye taktım laptoba onunla oluyo. ya da fn'e basılı tutunca yazıyo. Fn ile numlock'a basıyorum ama o zaman harfler yerine sayı ya da işaretleri yazıyo ama geri basınca harfler yine yok.nasıl çözebiliriz bu sorunu??
  • golevez33 helal sayende ben de çözdüm FN + F11 sorunumu çzödü kafayı yiyordum yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyp02 -- 8 Aralık 2015; 10:58:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.