Şimdi Ara

Klavye önerisi (logitech g410 atlas)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi g410 atlası tavsiye edeniz var mı?

• ben logitech tavsiye etmem.
    a4 tech ürünlerini 17 yıldır kullanmaktayım bende bir sıkıntı çıkartmadı.

logitechte kullandım. ucuz diye logitech mouse aldım. orta tuşu traktör gibi ses çıkarıyor.
    tabi 2 yıl sonra denedim. benim zulaya atmıştım. o ses yüzünden anneme verdim.
    logitech kamerayı bir gaflete düşüp almıştım. 200 lira falandı. monitörle aramda 80 cm mesafe var. me webcam 10-20 cm var gibi gösteriyor. vede çok berbat. sadece iyi yönü tak kullandı. sonra attım çekmecey, bir baktım ki geçen gün çekmecenin arasına sıkışmış logitech webcam ve kablosu yırtılmış. kablo içinde astar bile yoktu. sonra yurtdışından gelen akrabamız, logitech laptop altlığı getirmişti. koskoca yastlık 310 dolara satılan laptop dizliğinde 8 cm yetmeyen bir soğutucu var.
    ayrıca yine hediye gelen logitech kulaklık. 20 liralık snoppy'den daha kötü ve cızırtılıdı sesi. vede usb di. belki usb oluşundan kötüdür.

3-5 ürününü daha kullandım.
    geçen gün 5+1 alacaktım logitceh yüzünden almadım. çok kötü tasarıma sahipti.
    logitech yüzünden alamadım çünkü bir creative bile logitechten daha düzgün duruyor.
    sonuçta 300-500 tl vereceğim 5+1 hopörlerle en az 5 yıl vakit geçirmem lazım.

ayrıca 300-500 tl arası logitech kulaklığı deneme fırsatı buldum. 70 liralık snoppyden bir farkı yoktu. sadece logitech biraz daha yumuşak hatlara shaipti. ses kalitesi bana aynı geldi.

ben logitechi yetersiz buluyorum. o paraları logitech haketmiyor. ben logitech tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 22 Şubat 2016; 2:22:44 >

• 4TECH
  • AhmetRecep1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için peki tavsiye edebileceğin marka var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedlyblue

Teşekkürler bilgilendirme için peki tavsiye edebileceğin marka var mı ?

A4 tech ürünlerini kullanıp sıkıntı çıkmadığı için. ben a4 tech diyorum.

Birde Microsoft marka ürünler iyi.

Yalnız yeni çıkan bir a4 tech klavyede bu sayfada bir arkadaş sorun yaşamış.

deneyerek görerek araştırarak almak lazım.

o zamanki fiyatı 20-30 liralık multimedia a4 tech klavyeyi 7 yıldır kullanıyorum, birde yedeğini almıştım. Hâlâ o yedeğini kullanmadım.

A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB

A4 TECH KX-2810BK KABLOLU GAMER KLAVYE MOUSE SET

tuş yapısı bunların aynısı, sadece bazı farklılıklar var.

sorun yaşamamak ve verilen parayı haketmesi adına a4 tech klasik standart modellerini öneririm.
    belki 2 tane makro tuşu eksik yada fazla olur. ama verilen parayı hakeder. vur kır yere düşsün, bilgisayar masasından kalkarken defalarca yere düştü birşey olmadı.

benim önerim budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 22 Şubat 2016; 20:02:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.