Şimdi Ara

Klavye/Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu hafta içerisinde hem klavye hemde mouse almayı planlıyorum. 10 gün sonra üniversite hazırlık başlıyor ve ben yurtta 2 kişilik bir odada kalacağım. Bu yüzdende önceliğim sessiz tuşlar

    Şuanda klavye olarak dandikten PRİGE PR-215 ve mouse olarakta uzun zamandır severek kullandığım A4-Tech x7 f7 mevcut. Ayrıca hoparlörüm 2+1 lakin sağ hoparlör çalışmamakta.

    Çok zamandır zaten aklımda bir fare vardı (lakin klavye hakkında hiç bir fikrim yoktu ve halada var sayılmaz hiç kaliteli klavye kullanmadım henüz) fakat biraz araştırma yapınca kafam karıştı diyebilirim.

    Öncelikle aklımda olan fare gene A4-Tech'in Bloody v3 faresiydi ama araştırırken aklımı çelen 2 ürün gördüm;

    1.si EVEREST SGM-K77 seti oldu çünkü hem kulaklığı var hem hoparlörü hemde mouse padi ki ben bunlarıda (özellikle kulaklığı,çünkü hoparlör herzaman kullanamam oda arkadaşım atıyorum ders çalışıyorken gidipte film/oyun/müzik açamam) almak istiyordum ama bütcem kısıtlı diye vazgeçmek zorunda kalmıştım. Bu yüzden ne kadar Everest'e güvenmesemde ucuzluğu aklımı çelmeye devam ediyor.

    2.si ise A4-Tech Bloody B2100 seti. Burda kafamı karıştıransa faresinin A9 oluşu. V3 (aynı zamanda v5 ve v7) arasında iyi kötü bi fark var mı bilmiyorum.

    Belirtmem gerekirki;
    *Klavye ve mouse ta ledmiş ışıkmış hiç önem vermiyorum, hatta belki kapalı bile tutabilirim olsa bile.
    *Ayrıca dediğim gibi daha önce hiç 20 tl den daha pahalı klavye kullanmadım bu yüzden klavyeler hakkında hiç bir fikrim yok.
    *Oyun olarak genellikle moba (lol) oynarım onun dışında fps te oynarım ama çoğunlukla senaryo bazlı olur (misal şuanda Bioshock 3lemesini 21132148531. kez bitirmekle meşgulüm), çoklu oyuncu fps ise arkadaş ortamım oynadığında oynarım sadece ama sanmıyorum üniversitede öyle bi ortam oluşacağını (Tekirdağ'da Namık Kemal Üniversitesi'nde okuyacağım bu arada) ama genede bilemem, daha önce hiç üniversiteye gitmedim

    Bütçem aşağı yukarı 200-250 tl ama gidipte sadece klavye-mouse ikilisine 250 tl vermek istemem. Şöyle diyeyim sadece klavye-mouse 200 tl, K/m+kulaklık,ped ve K/M+kulaklık,ped,hoparlör için 250tl.

    Evet arkadaşlar sizce Bloody a9, v3 ten iyimidir. Set mi almalıyım ayrı ayrımı almalıyım, ayrı ayrı alırsam ne klavye almalıyım ne önerirsiniz vs vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chestburster -- 9 Eylül 2016; 7:50:04 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.