Arkadaşlar hepinize iyi forumlar iyi pazarlar yakın bir zamanda güzel bir kasa topladım ancak malumumuz üzere günümüzde elektronik aletlerı almak çok kolay olmuyor bu yüzden açıkçası harici bileşenler için çok fazla bir bütçem kalmadı bütçe dışında da cok anladigim bir konu değil. Bir klavye Mouse ve özellikle usb çıkışı olan bir kulaklığà ihtiyacım var bunun için yaklaşık olarak 300 350 civarında bir bütçem var biliyorum çok kısıtlı bir bütçe ama kasaya biraz fazla yüklenince maalesef harici bileşenler bakımından biraz geri kalmak durumunda kaldım genel olarak oyun oynayan birisiyim bu yüzden önerileri buna göre yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klavye mouse kulaklık önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
400₺'yi biraz geçti. kulaklıklar ve klavyeyi kısmamanı öneririm. eğer illa 350 altı olsun diyorsan da mauseden kısabilirsin.
-
Eyvallah hocam çok sağolasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X