Şimdi Ara

Klavye mouse gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba forumda yeniyim bi sorunla karşı karşıyayım 1 aydır sorun şuki ben oyunun veya başka bişeyin ortasındayken klavye mouse bir anda kendi kendine gidiyor pc ye restart atmak zorunda kalıyorum açılınca düzeliyo fakat yine gidiyo bi zaman sonra ama giderken mouse bir anda kesilip geri geliyo resmen bana bilgisayar oyun yapıyor yazılımsal bi problemin olmadğını farkettim biosta her türlü kullanabiliyorum her şeyi denedim fakat olmadı driverleri güncelledim hatta ona özel bi program bile yükledim hepsini yaptım fakat nafile hiçbir program veya driver güncellemesi çözüm olmadı ben bu forumu yazarken bile şuan gidebilir. anakartta veya harddisklerimin birinde sorun olduğunu düşünüyorum. harici harddiskimi çıkartıp denedim ozaman çalıştı sorun olmadı fakat oyunlarım o harici harddiskte :D yani çıkarmakta istemiyorum güç kaynağının yetersiz olma ihtimalinide varsayıyorum tam olarak anlamadım sorun anakarttamı harddisklerdemi yoksa güç kaynağı yeterli değilmi? önceden yapmıyordu. cevaplarsanız veya yardımcı olursanız sevinirim birde klasik driverleri güncelle demeyin her şeyi denedim donanımsal bir problemse lütfen bilgilendirin sistemimi yazıyorum:

    GTX 1050 2GB
    16 GB ram
    i5-3230 2.60ghz
    64 bit
    windows 10







  • Klavye mouse markası nedir? Tek alıcılı set mi? Bir de sadece usb hdd den kullanımda sorun yaşıyorsan bir çeşit güç tasarruf modu olabilir. Usb ler tasarrufa geçince sorunu ondan yaşıyor olabilirsin. Bir bak istersen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neurotoxin1 kullanıcısına yanıt
    klavye mouseden değil usb bellek takıncada aynısını yapıyor başka mousedede denedim aynısı oluyor ve gittiğinde windows usb takma çıkarma bildirim sesleri geliyor hep
  • usb portlarının içini ince bi fırça tarzı bişeyle sıvı değdirmeden temizle.
    oraya toz girmişse toz kısadevre oluşturabilir.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    ekran kartını çıkarttım anakartı iyice temizledim usb giriş çıkış portlarını diş fırçasıyla su sürmeden temizledim diğer portlarıda temizledim sonra kabloları yeniden yerine taktım fakat hala aynı şeyi yapmaya devam ediyor bilgisayarımıda tarattım hala olmuyor sorun çıkmadı windows updatelendikten sonra oldu windows 10 kullanıyorum geri güncellemeye almaya çalışıyorum alamadım.
  • reain kullanıcısına yanıt
    güncelleme: evet farkettimki ben oyun oynarken daha çabuk gidiyor.
  • reain kullanıcısına yanıt
    olay çözüldü arkadaşlar sebebi anakarttaki usb takma yerlerinin bağlandığı küçük kısım erimiş :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.