Şimdi Ara

klavye - mouse çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
31.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda sorun oldu cd ile başlatacağım fakat klavye ile mouse çalışmıyor. bilgisayar ilk açılırken klavyenin ışıkları yanıp sönüyor fakat ondan sonra bir icraat yok.

• sorunun neden kaynaklandığı hakkında ip ucu verebilirmisin ?
  • bilgisayarı açtığımda windows a girmiyor galiba sistem çöktü. bilgisayar tam windows başlangıç ekranına geldiğinde restart atıyor ve bu sürekli böyle sürüp gidiyor ben de bilgisayarı cd ile başlatmak için bios dan ayar yapamak istşyorum ama klavye çalışmıyor (pc ilk açılırken ışıklar yanıp sönüyor) ayrıca klavyeyi başka pc de test ettim sağlam
  • klavyen USB mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoCeKzzz

klavyen USB mi

Evet; klavyeniz USB'mi?
    başlangıçta klavye kullanabilmen için PS/2 girişli olması lazım...
  • evet klavyem usb
    PC/2 kalvye bağlarsam çalışır mı? veya usb nin ucuna dönüştürücü taksam klavye çalışır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boylu

evet klavyem usb
    PC/2 kalvye bağlarsam çalışır mı? veya usb nin ucuna dönüştürücü taksam klavye çalışır mı?

çalışır o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mause çalışmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Klavye + Mouse önerisi
    2 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse Önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aa bende de dönüştürücü var takayım onu o zaman son format attığımda eski klavyemi çıkarmak zorunda kalmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan_gs

aa bende de dönüştürücü var takayım onu o zaman son format attığımda eski klavyemi çıkarmak zorunda kalmıştım

• ya mouse çalıştı ama klavye çalışmadı o dönüştürücüyle üzerinde mouse yazıyor acaba sadece mouse için olabilir mi bu dönüştürücü yeşil microsoft yazıyo üzerinde
  • Yeşil mouse için
    Pembe klavye içindir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arifayhan

Yeşil mouse için
    Pembe klavye içindir.

Anladım, teşekkürler
    Bende pembe olmadığına göre usbden devam
  • Bilgisayarınızı çalışır durumdayken fişten çekip tekrar takıp çalıştırın. Sorun çözülecektir. basit ama etkili bir çözüm. tabi bu sadece şu durumlarda geçerlidir , bilgisayarınızı normal bir şekilde başlat>bilgisyarı kpat dan kapatgıp ertesi gün açtığınızda çalışmıyorsa...
    herkese sevgiler.....
  • wallaha oldu çek fişi bitir işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepese

Bilgisayarınızı çalışır durumdayken fişten çekip tekrar takıp çalıştırın. Sorun çözülecektir. basit ama etkili bir çözüm. tabi bu sadece şu durumlarda geçerlidir , bilgisayarınızı normal bir şekilde başlat>bilgisyarı kpat dan kapatgıp ertesi gün açtığınızda çalışmıyorsa...
    herkese sevgiler.....

vay be üstad bi saattir yapmadığımız kalmadı fişi çektik taktık çalıştı çok sağol.
  • yeni konu açmamak için bundan devam etmek istedim;

dün bir program için crack yapmaya çalıştım sonra program hata verdi kaldırmak istedim kalkmadı sabah uyandım biraz zorla kaldırdım kaldırdıktan sonra sytem regsitry optimiyzr gibi bir program kuruluydu onunla temizledim c den programla ilgili bütün kalıntıları temizledim geri açtım klavye masul pc açılırken komut almıyor, güvenli modlarda da açtım komut almıyorlar pc açık olmasına rağmen tauchpad ve laptopun kendi klavyesi ekstra klavye ve maus taktım yine olmuyor pc açılırken ama f8 del gibi komutları alıyor yardım eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn41 -- 27 Ocak 2012; 14:09:26 >
  • çıkar fişi çalışıyor aynen teşekürler :D
  • Önemlı bişi yok aslında ..
  • aynı sorun bende de vardı kendi imkanlarımla kuırtuldum. öncelikle sorun benim şöyleydi windows ekranına kadar mause ve klavye çalısıyordu sonra çalısmıyrdu bende pc açılısta F8 tusuna bastım ve güvenli modda girdim 1 2 dakika oyalandım müzik filan açtım. daha sonra pcyi kapattım geri açtım sorun düzeldi bu sorunu yasayan arkadaslara öneriyorum güvenli modda girin çıkın sorun düzelecektir
  • Arkadaşlar Bilgisayarınız sürekli çalışıyorsa Usb'lerde Yüksek miktarda güç birikir ve çalışmamasına neden olur yada yok ben kapatıyorum diyorsanız Sürekli fişte oldugu için siz nekadar bilgisayarınızı kapatsanızda bios'a elektrik gider buda Yuksek miktarda güç demektir ' Fişi çekip taktıgınızda Düzelmesinin sebebi budur fakat fişi çektikten 2dk sonra pc'nizi başlatırsanız bu cok daha sağlıklı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.