Şimdi Ara

Klavye Kısayollarında sorun (Microsoft)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar evimdeki bilgisayarıma microsoft klavye+ mouse seti aldım. Fakat klavyedeki ksayollarda sorun var . Misal Alt+ F4 yapıyorum ekran kapanmıyor ? Birde mousenin ışığı sürekli yanıyor. Mouse için forumda arama yaptım bazı bilgileri eve gidince deniycem. Ama klavye için yardımlarınızı rica ederim.

• Benim bildiğim alt+F4 bir uygulamayı kapatır,sende kapatmıyor mu?
  • evet kapatmıyor ne alt+f4 ne ctrl + f4, microsoft + r bunlar vs. işe yaramıyorlar
  • Benimki de microsoft yazılım falan da yüklemedim hani yazılımdan mı acaba desek?İşletim sistemin ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan_ece

evet kapatmıyor ne alt+f4 ne ctrl + f4, microsoft + r bunlar vs. işe yaramıyorlar

kardeş klavyenin üzerinde fn tuşu gibi bişi olmalı, o f tuşlarının işlevlerini kilitliyor olabilir veya değiştiriyor olabilir, bir kontrol etmende fayda var,
  • sadece "f" tuşlarında sorun varsa "f lock" tusuyla ilgili olabilir. basit ama gozden kacmıs olabilir."f lock" ışık yanar vaziyette olmalı
  • F Lock özelliğine bakim hiç dikkatimi çekmedi eve gidince bakıcam. Sağolun ilgiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 8 Kasım 2005, 16:48:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VMware Keyboard ve Mouse Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.