Şimdi Ara

Klavye Kısayol Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün G800 MU aldım g1 g2 ye falan say atamak istiyorum.Örneğin g1'e Rampada yazısını atamak istiyorum ve bind "+" "say Rampada" yazıyorum ama oyunda atadığım tuşa bastığımda yazı çıkmıyor.CFG me kendi ayarlarımı ekliyorum (hud_deathnotice_time "10" ve hud_saytext_time "10" vb..) ama 10 değilde 6 oluyor o yani CFG'ye yazdığım kalmıyor. Son olarak oyundaki klavye ayarlarım kendi kendine bozuluyor neden olabilir acaba ?

• tüm bindlemelerinizi ve değişikliklerinizi cstrike içindeki userconfig.cfg dosyasına yazın, sorun yaşamazsınız.
  • Hocam tabikide oraya yazıyorum ama olmuyor nedense oyuna girince belki ayarları almamıştır diye exec userconfig.cfg de yazıyorum ama olmadı..
  • şunu deneyebilirsin.

önce config e gir ve o tuşa bas basınca o tuşun oyundaki adını öğrenirsin sonrada cfgne bind komutu şeklinde eklersin
  • Aynısını kullanıyorum(numpadteki tuşlara atadım ben)
  • g800-mu klavyesinin macro tuşlarını Counter-Strike oyunu algılayamayabilir elimde klavye olmadığı için deneyemedim yani algılıyorda olabilir fakat çok zor bi ihtimal. Farkındaysanız Her tuş önceden tanımlı oyunda yani 1 tuşu bind ederken 1 olarak tanımlı
    m tuşu m olarak tanımlı numpad deki 1 tuşu Numpad1 gibi birşeydi sanırım önceden oyunu programlayanlar tarafından bu tuşlar oyunun algılayabilmesi için çeşitli isimlerde tanımlanıyor. g800-mu klavyeside sonradan çıkan ve g1 g2 her ne isimdeyse macro tuşlarının standard klavyelerde olmaması onların extra bi tuş olması yüzünden oyunda algılanmayabilir. çünkü sonuçta bu oyunu programlayanlar standard klavyelere göre programlıyorlar.
  • Şuan bir tanesini yaptım bind "*" "say_team Rampa" yazdım tuşa bastığım zaman çıkıyor artık ama diğerleri olmadı nedense başka bir komutmu var acaba bakayım

Ekleme:Diğerlerine tuş atalı değil neden olmadı acaba sadece bir tanesi çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 31 Mart 2009; 23:02:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klavyenin fonksiyon tuşlarını algılamaması normal, çünkü oyun standart klavye dizilimindeki, standart [her klavyede bulunan] tuşları algılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu her oyunda öyledir. Özel fonksiyon tuşları, klavyenin yazılımı tarafından değerlendirilecek şekilde tasarlanır. A4Tech'in kendi yazılımı, veya klavye içindeki donanımsal dönüştürücüler yapar bu işi.

Counter Strike oyunu, her butonu desteklemeyebilir, bu da normaldir.
  • Konuyu Baştan Aşağıya Anlamadım Banada Anlatsanız Bizde Yararlansak
  • Anladım ama o bind "*" "say_team Rampa" vb.. atadığım tuşlara başka görev atayınca çalışıyor
  • la bizede anlatın nasıl yaparız felan bende x7 var onda birsürü tuş var
  • Kodu yanlış yazıyosundur.

bind "*" "say_team Rampa Rush!"

şeklinde yazıp dene bakalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şu sorun bende de var... Oyunu kapayınca ayarlarım sıfırlanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Şu sorun bende de var... Oyunu kapayınca ayarlarım sıfırlanıyor

Yapacağın ayarları userconfig.cfg içine yaz ve bu dosyayı salt okunur yap.
  • işte bazen kaydetmiyor config.cfg ' ye writecfg config yazabilirsiniz çıkarken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Şu sorun bende de var... Oyunu kapayınca ayarlarım sıfırlanıyor

Evet bende onun için oyunu silip yükledim ayarlarımı yaptım config'i kaydettim tuşlar bozulunca config'i yapıştırıyorum
    Sadece tuşlar değişse iyi rateler falan

DiabloXT hocam dediğinizi yaptım ama olmadı diğer G tuşlarına atamayı deniyorum

Diğer G tuşlarına atadım ama oyundan atmaya başladı tam menü görünüyor oyundan atıyor Değiştirince geçiyor

Merak ettim acaba G800MU klavyesi olupta oraya say ekleyebilen oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 1 Nisan 2009; 11:50:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.