Şimdi Ara

Klavye kafayı yedi shift tuşuna basıyorum ikinokta üstüste değişik karakterler çıkıyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ıya kaMerhaba arkadaşlar windows10 64 bit orjinal son güncelli sürüm kullanıyorum bir kaç aydır SHİFT tuşu del tuşu, SİLME, ok tuşları tuşuna bastığımda klavye farklı işlemler yapıyor ses açılıp kapanıyor sayfa aşağı iniyor çıkıor daha bir sürü şey oluyor bu neden oluyor nasıl düzeltebilirim orjinal kasper interney securtiy proğramıyla taratıyorum virüs bulamıyor, bu yazıyı yazarken bile zorlandım, email adresimi bile yazamadım et işaretini yaparken farklı karakterler çıkıyor, ğ tuşuna basıyorum sayfa aşağıya kayıyor, nokta tuşuna basıyorum ikinokta üst üste ve silme tuşuna basıyorum ses azalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal1982 -- 30 Haziran 2020; 13:30:1 >

• unarkadaşlar sorun usb girişleriyla alakalı arka usb soketine takınca sorun devam ederken ön usb soketinde sorun ortadan kalkıyor anlayamadım neden böyle olduğunu biosta güncel ama, sıkıntı nedir çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.