Şimdi Ara

Klavye Birdenbire Çalışmamaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bloody b120 model klavyeyi uzun zamandır kullanıyorum. 2 gün önce birden bilgisayar görmemeye başladı. Tanımlanamayan USB demiyor direk görmüyor. Başka bilgisayarda sıkıntısız çalışıyor hatta başka bilgisayardan söküp sorunluya taktıktan sonra 2 3 dk çalışıyor sonra tak diye gidiyor tekrar. Help pls

• USB girişinde bir sıkıntı olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuseyinCanKirik

USB girişinde bir sıkıntı olabilirmi?
    6 tane arkada 2 tane önde giriş var hiçbirinde klavye çalışmıyor ama diğer USB bağlantılı cihazlar sorunsuz çalışıyor. Şuan PS2'ye bağladığım başka bir klavyeyi kullanıyorum yazı yazarken sıkıntı çıkarmıyor.
  • Aktif
  • Sistem acılmadan once bios ekranında klavyen calısıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

Sistem acılmadan once bios ekranında klavyen calısıyormu
    Çalışmıyor ama bilgisayarı açmadan önce laptop'a takarsam ondan tuşa bastıktan sonra çıkarıp hızlıca sıkıntılı olan bilgisayara takarsam BIOS'a girebiliyorum garip bir şekilde.
  • tahmınımce yazılımsal bir sıkıntı, evrensel seri veri yolu denetleyıcılerı senın usb denetleyıcılerın, bunları kaldır lakın kontrolu kaybedeceksın bilgisayarı kapatma tusundan kapatıp actıgında bu denetlıyıcılerı ve buna baglı tum aygıları yenıden bulacak muhtemelen duzelıcek anladıgım kadarıyla klavyenı tanımlanamayan aygıt olarak kaydetmış
  • Boşuna Buraya Sorma Bendede Oldu Firmaya Gönderdim Yolladılar Halletmişler!
    Yapılabilecek Birşey Yok Çünki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeCuRiTy TM -- 6 Ağustos 2018; 15:1:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.