Arkadasımın klavyesinde bazı tuslar basmıyor..Mesela backspace,d,DELETE falan.Klavye bozuk die değiştirmiş arkadas ama bu defa da o yeni kalvyede baska tuşlar basmıyormuş.. Değişik klavyeler denemiş aynı..En sonunda win kurmuş sorun yine aynı..Benim aklıma ana kart ile ilgili bir sorun gibi geldi...Böyle bir sorunla karşılaşan,bilgisi olan var mı??
PS/2 girişindemi bir sorun var aceba... Anakartı iyi incelemek lazım o zaman...
komik bişey anlatayım , 4-5 yıl önce ben bilgisayara merak sardığımda , halaoğlu ile bit pazarından parçalar toplayım önce 286 sonra 386 makine toplamıştık çok eğlenceliydi 286 onboard işlemcili anakartları ozaman 200 -300 -500 binliraya falan alıyorduk , 100 bin liraya da klavye almıştık
anakartları denerken hep cmos hatası veriyor ve " Press F1 " diyordu , 8-10 tane anakart işte , bizde bakıyoruz F1 e bastığımız halde girmiyor bu bozuk diye atıyoruz kenara , meğer F1 bozukmuş , çok komik ti ya , o kadar anakartı denedik en sonuncuda olayı çözdük hepsi çalışıyormuş meğer
quote:
Orjinalden alıntı: supersistem
Ek olarak farklı bir win cdsinden kurmayı denediniz mi?
quote:
Orjinalden alıntı: ærandir.Ruh
quote:
Orjinalden alıntı: supersistem
Ek olarak farklı bir win cdsinden kurmayı denediniz mi?
farklı cd den xp kuruldu ama galiba sorun anakartta gibi geliyor bana da..ben bi bakayım..ana kartı bi sıfırlama falan yapayım hallolur o zaman belki