Şimdi Ara

Klavye arızası Acayip bişey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasımın klavyesinde bazı tuslar basmıyor..Mesela backspace,d,DELETE falan.Klavye bozuk die değiştirmiş arkadas ama bu defa da o yeni kalvyede baska tuşlar basmıyormuş.. Değişik klavyeler denemiş aynı..En sonunda win kurmuş sorun yine aynı..Benim aklıma ana kart ile ilgili bir sorun gibi geldi...Böyle bir sorunla karşılaşan,bilgisi olan var mı??

• PS/2 girişindemi bir sorun var aceba... Anakartı iyi incelemek lazım o zaman...
  • komik bişey anlatayım , 4-5 yıl önce ben bilgisayara merak sardığımda , halaoğlu ile bit pazarından parçalar toplayım önce 286 sonra 386 makine toplamıştık çok eğlenceliydi 286 onboard işlemcili anakartları ozaman 200 -300 -500 binliraya falan alıyorduk , 100 bin liraya da klavye almıştık

anakartları denerken hep cmos hatası veriyor ve " Press F1 " diyordu , 8-10 tane anakart işte , bizde bakıyoruz F1 e bastığımız halde girmiyor bu bozuk diye atıyoruz kenara , meğer F1 bozukmuş , çok komik ti ya , o kadar anakartı denedik en sonuncuda olayı çözdük hepsi çalışıyormuş meğer
  • quote:

Orjinalden alıntı: supersistem

PS/2 girişindemi bir sorun var aceba... Anakartı iyi incelemek lazım o zaman...

Ek olarak farklı bir win cdsinden kurmayı denediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ærandir.Ruh

quote:

Orjinalden alıntı: supersistem

PS/2 girişindemi bir sorun var aceba... Anakartı iyi incelemek lazım o zaman...

Ek olarak farklı bir win cdsinden kurmayı denediniz mi?

farklı cd den xp kuruldu ama galiba sorun anakartta gibi geliyor bana da..ben bi bakayım..ana kartı bi sıfırlama falan yapayım hallolur o zaman belki
  • Bence de anakartla ilgili........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç Bir Klavye Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    MEKANİK KLAVYE SES SORUNU :D
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.