Şimdi Ara

klasörler açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah bilgisayarı açtığımda bilgisayardaki hiç bir şey açılmıyordu neye bassam birlikte aç menüsü geliyordu masaüstü özelliklerine ses ayarlarına regedite bile girilmiyordu flaşla bilgisayara combofix atıp tarattırdım oyunlara google chrome felan girmeye başladı ama klasörlere hala girmiyor klasörle tıklayına birlikte aç menüsü geliyor. masaüstündeki bilgisayarım simgeside kaybolmuş başlattan bilgisayarıma tıklayınca ağ bağlantılarım açılıyor

http://forum.donanimhaber.com/m_10310569/mpage_1/key_/tm.htm burdaki şeyleri yapınca düzelmedi

• birde combofix ile tarama yap istersen.. :)
  • combofix ile taradım bide fixcleaner kurdum şimdide "bu dosya eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil... "diye bir hata veriyor herhangi bir dosyaya tıkladığımda
  • galiba tek çözüm format bende combofix dicektim ama arkadaş demiş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 10 Haziran 2012; 14:45:41 >
  • yok mu arkadaşlar formattan başka çözüm
    ilk açtığımda daha kötüydü hiç bir programı açmıyordu combofixledikten sonra sadece klasörleri açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumiy -- 10 Haziran 2012; 23:08:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winrar açılmıyor.
    19 yıl önce açıldı
    JPG dosyaları açılmıyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.