Şimdi Ara

Klasöre erişim sorunu - Yetkili izni alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
79.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam aynı sorun bende de var. PC'den Harici Hard Disk'e işlem yapmama izin verilmiyor (Harici Hard Disk'ten PC'ye aktarma yapabiliyorum)
    Yukarıda verilen kodu da uyguladım olmuyor. Şöyle bir şey daha var, Sinemalar/Animasyon -klasörümün içinde bulunan
    Big Hero filmi ile alakalı bir sıkıntı var sanırım. Ayrıca içinde ek olarak bir klasör daha bulunuyor ve bunu silemiyorumda.
    "video_resume_play" bunu ben eklemedim nasil oluşturuldu bilmiyorum.
    (Oluşturulma tarihi 29.10.2015) (Film ise 06.04.2015 tarihinde eklenmiş) [küçük ayrıntılar gerçi ama bilemedim]

Gelişmiş / Düzenle yapıp, diğer izinleri seçince önce I:\$RECYLCLE.BIN güvenlik uygulama hatası çıkıyor.
    Sonra ise film ile alakalı bir hata çıkıyor.. Çok canım sıkıldı açıkçası. (Yedekleme yapmak istemiyorum 800GB dolu -1TB)

Klasöre erişim sorunu - Yetkili izni alma

+
    http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/WrnkGqu.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CocoR3ch -- 8 Kasım 2015; 14:18:22 >

• Selam
    Harici HDD'ye sağ tıklayın ve Administrators (Koray-PC\Administrators) yazan kullanıcıya TAM yetki verin. Bunu yapmak için resmini eklediğiniz yerden alttaki Gelişmiş seçeneğine girin ve oradaki Sahipliği bu kullanıcıya verin vede kutucukların hepsini işaretleyin.
    Kolay gelsin..
  • Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Aleykümselam, hocam şuan daha büyük bir problemin içerisindeyim. Taktığım USB'ler ses geliyor ama Bilgisayarım'da görünmüyorlar.
    1 saattir çözüm arıyorum. En azından USB'yi görsem 8GB'lık flash belleğe ISO yazdırıp format atmaya geçicem.

• Merhaba
    Resme göre USB aygıt sürücüsü zarar görmüş veya REG dosyası bozulmuş. Burada 4 önerim olacak.

1- Anakartınıza ait USB sürücüsünü güncelleyin.
    2- Regedit dosyasını çalıştırıp, şu yolu takip ederek HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices sağdan en üstteki dışında ne varsa silip bilgisayarı yeniden başlatın.
    3- Flash bellek için şuradan indireceğiniz tool ile formatlayın. http://www.pc-magazin.de/filedownload/documents/118523867/HPUSBFW_v2.2.3.exe
    4- Flash belleği farklı portlara takarak deneyin.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 10 Kasım 2015; 14:46:44 >

• Bi arkadaş bilmeden resimleri görmeyi sadece bir kullanıcıya bağlamış. Yukarıda yazılanları yaptım fakat bir sonuç alamadım. Devralınabilene izin vermiyor.
  • bu sorunun çözümü nedir ?  Klasöre erişim sorunu - Yetkili izni alma
  • Merhaba. Aynı problemle karşılaştım ve çözdüm. Dosyalarımda yönetici izinleri ile ilgili bir sıkıntı çıkmıştı ve güvenlik ayarları ile oynadım. Sonrasında hardsiske erişimim engellendi. Seagate yazan partisyon bile gidip yerinde yerel disk yazıyordu.

Pc'yi güvenli modda açtım ve harddiske eriştim oradan hemen yedeklerimi aldım her ihtimale karşı. Yedeklerimi alınca cesurca hardisskin güvenlik ayarlarını karıştırdım ve çözdüm. Bendeki bu erişim sorunu tamamen güvenlik ayarları ile ilgili çıktı. Böyle bir durumda cihazda önemli bilgileriniz varsa biçimlendirme yoluna gitmeden bu yolu izleyebilirsiniz.

güvenlik ayarlarından sahibi kısmını pcye verdiğim isim olarak seçtim, sonra denetim kısmından tam erişim izni verdim. Sonra "Tüm bağımlı nesne izin girdilerini bu nesneden devralınabilen izin girdileriyle değiştir seçeneğine bastım ve oldu. tüm dosyalar ve harddisk erişime açıldı.

Merhaba, forumda paylaştığınız çözümü mümkün olduğunca uygulamaya çalıştım ama yapamadım. sizinle bu konu hakkında detaylı görüşmem lazım çok minnettar kalırım çok önemli benim için lütfen 0507 354 7842 no'lu numaradan bana ulaşın whatsapp dan yazsanızda olur

Everyone işe yaradı teşekkür yıllar sonra xp hardiskini windows 10a takınca bu sorunu yaşamıştım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.