Şimdi Ara

Klasör Simge Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ilk önce konuya söyle basitce bir söyleyişle girecem hani bu klasör simgesi değiştirme yeri vardır klasöre geliriz özellikler deriz özelleştirde simge değiştir deriz eskiden benim orası explorer.exe 'ye kayıtlıydı şu an %SystemRoot%\system32\SHELL32.dll adlı yere kayıtlı ve simgelerim değişti klasik sarı renkteki klasör simgesine döndün ve ben bundan rahatsız oluyorum yani takıntı gibi bir şey gördükçe sinirleniyorum onu değiştirme imkanımız varmı yani eski klasör simgesi haline değiştirebilirmiyiz lütfen cevap yazın :(
    Not ;
    Sırf klasör rengi öyle gözükmesin diye 2 kere format attım birdahada atmak istemiyorum programlarım vs . şeylerim var geri yüklemesi cok uzun sürüyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Çevik -- 12 Ağustos 2011; 16:29:02 >

• bende de %SystemRoot%\system32\SHELL32.dll şeklinde kayıtlı çok sinir oluyorsan sistem geri yükleme yapabilirsin
  • Ya yaptım olmadı diyor herhalde geri yükleme noktası yok :(
  • Yardımm çok acil lütfen
  • normalde hangi renkti ki?
  • http://i55.tinypic.com/2psptux.jpg buyur kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Çevik -- 12 Ağustos 2011; 16:45:57 >
  •  Klasör Simge Sorunu
    bu eski hali

Klasör Simge Sorunu
    buda yeni hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Çevik -- 12 Ağustos 2011; 16:56:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasör Simgesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CEVAP VERECEEEK :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.