düzeltiyorum, düzeltiyorum ama yine kendi kafasına göre değiştiriyor. bıkmadan yine düzeltiyorum ama yine bozuyor slak vista.
ne yapacağım yaa. klasör boylarını vs. ayarladım aşagı verdim. öyle duruyor. kapatmaya korkuyorum çünkü ilk kapatıp açışta gene bozuyor. ne yapmalıyım? çözümü nedir?
Çözümü yok maalesef sürekli kendine kendine değiştiriyor.Bizde öyle kullanıyoruz.
of ya! windows 7 beta olmasına rağmen onda böyle bir sorun yok. ayarladığım klasörler hep ayarladığım gibi kalıyo ama geri vista hep değiştiriyo. of ya şu w7 final çıksın artık ya delireceğim off!
evet bende aynı sorunu yaşadım.dikkat ettim ultimate sürümde öyle bir sorun yok.home premium sürümde bu sorun var.yani ben öyle yaşadım bu sorunu.sisteme format atıp yeniden yükleyince düzeldi.yani oda şansıma düzeldi:( istersen vistayı yeniden yükle.yok diyorsan bu sorunla yaşamak zorundasın maalesef
quote:
Orjinalden alıntı: carman1tr
evet bende aynı sorunu yaşadım.dikkat ettim ultimate sürümde öyle bir sorun yok.home premium sürümde bu sorun var.yani ben öyle yaşadım bu sorunu.sisteme format atıp yeniden yükleyince düzeldi.yani oda şansıma düzeldi:( istersen vistayı yeniden yükle.yok diyorsan bu sorunla yaşamak zorundasın maalesef
64 Bit Ultimate kullanıyorum. Maalesef ondada bu sorun var.