Klasör gizleme ve erişimini engelleme programcığı..
batch file komutlarıyla hazırladığım kendime ait ilk programcık.. Freeware :)
denedim işe yarıyor.. yaptığı iş Hide Folders 2009 programının yaptığı gibi dosyayı sistem dosyası ve gizli hale getirmek..ayrıca oturum açmış olan kullanıcıya erişimi kaldırmak..yani bu dosyayı ancak "klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyalarını gizle tıkı"nı kaldırıp görebilirsiniz..ama yine de içine erişemezsiniz.Erişim engellendi uyarısı verir..Gizlediğiniz klasörü açmak için yine aynı programı kullanın..
Not: Dosyanın temizliğinden şüphelenenler olabilir.Nitekim her yerde olduğu gibi insanları kandırmaya yönelik hareketlere çokça rastlıyoruz.Her ihtimale karşı indirdikten sonra virüs taramasından geçirin..
yorumlarınızı bekliyorum
Güzel bir çalışmaya benziyor. İndirip denemekte fayda var. --------------------------------------
İndirdim... Kurulum istememesi güzel. Kullanımı zor.(adres ve oturum sahibi sorması) Açma işleminde adresi hatırlayamama sorunu olursa veya dış klasör isimlerinde değişikliklik olursa açma olmuyor.Geliştirilmesi lazım.
Usb de deneme yaptım açma adresinde sürücü ismi değişse bile açmıyor. Usb de gizleme yapıp başka pc de denemek lazım.Direk görünüyormu diye.Direk görünmüyorsa ve sürücü ismi sorunu hallolursa sırf usb işleri için kullanılabilir....