Şimdi Ara

Klasor bozuldu yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce başına böyle bişey geldimi başkalarının acaba??? bugünlerde işler hep ters gidiyor.... klasorumun türü bozuldu.. artık klasor olarak değil ne idüü bellisiz bişşey olarak tanıyo bilgisayar ve açmıor...

ben windows longhorn işletim sistemini kurdum pc ye ve müziklerimi açmak için mediaplayeri kullandım.. sonra bi sistem hoşuma gitmedi tekrar xp yi kurdum. fakat müziklerimi göremiyorum... dosyaya baktığımda hala dolu gösteriyor. ama açamıyorum... mmp3 klasorüm açılmıyor.. farklı bi dosya türüne dönüşmüş nası olduysa açılmıyor klasor bi türlü.. olayı resimle ekledim... resimdeki müziklerim ve yeni klasor adlı dosyalar aslında normal klasordu longhorn kurmadan önce... acaba bunu nası düzeltebilirim??? yoksa 15000 mp3 e güle güle mi diyeceğiz?? acil yardım lütfen... bu arada belki olur diye denedim linux ta da açılmıyor o klasorler........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aledin -- 6 Ocak 2006 23:26:40 >

• kimse yardim etmeyecekmi ya??? ozaman gitcek hersey saolun.... bosuna uye olmusum ben buraya kimse bilmiyosa
  • Ne oldu ? ne yaptında böyle oldu ? durduk yere mi ? Hard disk fiziksel müdahalede bulunuldugu zaman böyle bisey yapabilir. böyle bi durumda EasyRecovery diye bi program var.
    Orda dataları cesitli sekillerde recovery etme imkanın var. Ama uzantılarını degistiremezsin o programla. Topluca Uzantı isimlerini degistiren programlarda var. Şimdi aklıma gelmedi isimi. download.com'dan falan bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramandegan -- 7 Ocak 2006 21:47:47 >
  • Simdi baktım söyle bi program buldum . Isine yararsa.

Extension Changer 0.5 build 186

http://www.download.com/Extension-Changer/3000-2347_4-10409905.html?tag=lst-0-2

Bu da Easy Recovery Professional Trial .

http://buyonline.ontrack.com/ecom/freeware/login.asp?Product=FS60ERP61S&File=ERPROT_610.exe

Kolay gelsin. isine yaramazsa tekrar yaz.

• saol.. gerek kalmadı harddisiki biçimlendirdim... bu arada hdd fiziksel bişe yapmadım.. dediğim gibi sadece longhorn u kurdum sonra tekrar xp kurdum.. sadece bu.. diğer klasorlerde sorun yoktu sadece müziklerimin olduğu klasor gitti....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musluk bozuldu kapanmıyor yardım
    13 yıl önce açıldı
    PC TOPLADIM AÇILMIYOR YARDIM?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.