Şimdi Ara

Klasik olmayan çıkma teklif önerileri? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
4
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabul edecegi varsa eder zaten. Fazla ugrasma reddetme ihtimalide var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilim olur musun ? sade samimi direk boynunuza atlıyorlar

• olay 3-4 tane cümleden geçiyor rahat ol yemez seni
    tesadüf ayağına bi şekilde karşılaş
    -aaa merhaba ne yapıyosun ne ediyosun
    +iyilik yaa
    -bende iyiyim ya öle yuvarlanıp gidiyoruz ne dicem işin filan yoksa gel bi kahve ısmarlıyım sana de
    +neden olmasın der
    olay bu kabul ediceği varsa zaten eder yada işi sempatiye vur

eee şey ben çıkma teklifi etme konusunda çok kötüyümde senide seviyom ne yapıcaz dersin komiğinie gider kızında
  • 3. sevgilime cok benziyosun?
    kac sevgilin oldu?
    2 tane.

• "Çay içtiğin biri var mı" de :D
  • are you sex?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence forumun bu sayfasını göster hepsini okusun. başka birşeye ne hacet. direk teklif etmiş olursun.
    sağlam olur. hem kızlarınn bir kısmı erkeklerin nasıl teklif edeceğini bilmemeleri ve bu konuda yardım almalarından hoşlanır. önemsendiğini hissettirir.
  • Gel bizde milletin bize uyuz oldugu yapis yapis civik bi cift olalim canim cok cekti yeeaaa

• Saati sorup bu saatten sonra çıkıyoruz diyebilirsin :D soru değil ama şaşırıyolar tecrübeyle sabit, 19.27 demişti hiç unutmam
  • Seninle sevişmek istemiyorum, seninle birlikte olmakt istemiyorum, ben yalnızca seninle eğlenmek istiyorum. Yanında ruhum huzur buluyor, istiyorum ki ver elini bana yasla o güzel başını omzuma, tüm dünyanın dertlerini unutayım saçlarının kokusuyla de.. Kız muhafazakar sa ilk cümleyi editlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghasty

quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz

Çıkma teklifi denen şey bana saçma geliyor. Konuşursun sevdiğini söylersin eğer o da seni sevdiğini söylerse zaten otomatik olarak sevgili olmuş olursunuz.

bunu yazmaya geldim

edit: @EdwardElric_
    onun sevdiğinden emin olana kadar konusacaksın. sürekli gözlerinin içine bak çok gülme çoğu zaman gülümse seni kıskanma belirtileri varsa sürekli bakıyorsa utanıyorsa oyledir zaten ama bence kendin soyleme onu oyle asik et ki kendisi söylesin kim olursa olsun dayanamaz söyler zaten ama kanka deme sakın ismiyle hitap et sürekli ha.

Öncelikle cevap için teşekkürler. Eski bir arkadaşım bu. Yıllardır hep aklım onda. Zamanında toyduk şimdi büyüdük fln o da ben de değiştik. Görüşöüyoruz hiç. Benden belki şu an fazla hoşlanmadığını düşünüyorum ama buluşmaya ikna etmek istiyorum. Kafa dengim olduğunu bi geleceğim olabileceğini düşünüyorum. Ah bir reelden buluşabilsek ne güzel olurdu ama nasıl diyeceğim :(

bence sürekli mesajlaşıp niyetini anlamak onemli yani bunu da sezmeniz gerekir eğer hoslanma gibi bir durum sezerseniz sonuna kadar emin olun.illa buluşmak isterseniz onu dolaşmaya çağırın burger falan pek iyi başlangıç değil bence

Siyasi görüşlerimiz fln uyuyor ordan mı denesem acaba biraz sohbet ederiz fln.

• troll yapacaktım ama neyse ben şöyle yapmayı planlıyorum kızı bildigim güzel bi cafeye çay içmeye davet edicem - sende öyle yap ki zaten gelirse muhtemelen kabul etme olasılıgı yükselir hem reddedersede çay içmeye gelmemiş olur yani

sonrada otururken pardon ama ben sizden cok hoslanıyorum vs veya baska bisey de diyebilirsin bende zamanı gelince uygulayacam bunu bakalım işe yarıycak mı
  • beni öpmemek için kafanda kurduğun saçma bahane nedir güzelim?
    Şaka bir yana sakın çıkma teklifi olayına girme sakın! muhabbetini iyice ilerlet zaten olacaksanız kendiliğinizden olursunuz yoksa zaten reddedilirsin böyle bir şeye gerek yok zaman bırak her şeyi sen yavaş yavaş muhabbeti bi tik arttıra arttıra devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberl

quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz

Çıkma teklifi denen şey bana saçma geliyor. Konuşursun sevdiğini söylersin eğer o da seni sevdiğini söylerse zaten otomatik olarak sevgili olmuş olursunuz.

bunu yazmaya geldim

edit: @EdwardElric_
    onun sevdiğinden emin olana kadar konusacaksın. sürekli gözlerinin içine bak çok gülme çoğu zaman gülümse seni kıskanma belirtileri varsa sürekli bakıyorsa utanıyorsa oyledir zaten ama bence kendin soyleme onu oyle asik et ki kendisi söylesin kim olursa olsun dayanamaz söyler zaten ama kanka deme sakın ismiyle hitap et sürekli ha.

Öncelikle cevap için teşekkürler. Eski bir arkadaşım bu. Yıllardır hep aklım onda. Zamanında toyduk şimdi büyüdük fln o da ben de değiştik. Görüşöüyoruz hiç. Benden belki şu an fazla hoşlanmadığını düşünüyorum ama buluşmaya ikna etmek istiyorum. Kafa dengim olduğunu bi geleceğim olabileceğini düşünüyorum. Ah bir reelden buluşabilsek ne güzel olurdu ama nasıl diyeceğim :(

Şöyle olabilir
    Öncelikle,Merhaba bayağıdır görüşemedik ha?
    Sonra evet öyle oldu yaa falan gelir
    Konu eski günlere getirilir
    Oradan eski arkadaşlarda iki tur atılır
    Bir arkadaşa odaklanılır o ne yapıyo falan...
    Sonra özledim eskileri
    Ondan sonrada,Bi ara buluşalım eskiler olarak klişesi (ama asla kesin tarih yok)
    1-2 gün başkalarıyla ilgilendiğin gösterilir facebook profilinle
    Hatta eski arkadaşların biriyle buluşup fotoğraf çekinip,eskiler güzeldi ya yazılır.1-2 gün sonra kıza işte biz şu şu arkadaşla bir buluşma planlanır denir lise aşkları ve çok insan katiyen çağırılmaz
    Sonra topluca iletişim bilgileri alınıp verilir
    %60 garantilidir

Geçen bi konuştuğumuzda ilk önce uzun bi aradan sonra baya resmi konuşuyorduk imlalar felan. Sonra ben iki eski arkadaşın konuşacağı konu da bu kadar olur dedim o da ortak birşeyler yok ne yaparsın fln dedi. Öyle geçtiydi işin zor kısmı sürekli okuyan entel ve bilen bir kız. Öyle bodoslama giremiyorum

• Benim konuştuğum kız beşiktaşlı SimSİYAH hayatıma BemBEYAZ güneşim olurmusun ? Diye edeceğim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: by.oyun

Gayem zatialinizi taciz etmek değil bilakis efkari umumiyede muhabbet kurmaktır. Testi cevabın kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden muhabbetinize talibim

Beğendim :)
  • Karşındaki kızla ciddi şeyler düşünüyorsan bir kere çıkmak kelimesini aklından sil. Yaratıcı olmak lazım, çıkmak nedir ya. Heleki kızı tanımıyorsan öncelikle tanımak istediğini söyleyerek yaklaşmalısın. Gerçi hiç bilgi vermemişsin onlarıda yaz.
  • aceleci davranma. birlikte bi yerlere gidebilirsiniz. kendini sevdir. illa tek gitmekten bahsetmiyorum.ilk başlarda arkadaş grubu da olur farketmez. çıkıpta hemen seni seviyorum çıkalım mı deme zaten çıkalımmı kelimesini hiç kullanmıcaksın. kızın üstüne çok düşme ama neşeli espirili ol. ileride tek başınıza takılabilirsiniz. ama bu sevgili olarak değil. burada da üstüne çok gitme. seni sevdiğini ilerde anlayabilirsin tabi sevicekse. mesela bi sinemaya gezmeye gideblirsiniz. halinden tavrından belli olur hissettirir sana. bu işler yaşayarak kalple olur. artık kesin 2 tarafta boş değilse süpriz olarak hiç beklemediği bi zamanda öpersin kızı. hoşuna gidicektir ve unutmayacaktır.

çıkalımmı kelimesi basitliktir. kız ciddiye almaz. kalbini vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislik Adam

3. sevgilime cok benziyosun?
    kac sevgilin oldu?
    2 tane.

helal
  • Bunun gibi bir site kurabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.