Şimdi Ara

Klasik Konu Ama Şu Tarz Birine Dizi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilim-kurgu, fantastik fazla sevmem ama LOST gibi olacaksa gerçek dışı bazı şeyler kabulüm olur.

True Detective, Breaking Bad gibi ağır ama güzel anlatımlı dizi de olur LOST, Prison Break sürekli merak için de giden de olur. Fargo da örnek verilebilir.

TD, BB, PB, LOST, Fargo en beğendiğim diziler oradan belki az çok tarz çıkar işte. Önerilerinizi almak istedim.

House of Cards, Dark, 12 Monkeys, Person of Interest çok övülüyor. Ama Dark, Person of Interest ve 12 Monkeys aşırı bilim-kurgu ise fazla izleyemem sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 8 Temmuz 2018; 0:33:12 >

• BB sevdiğinize göre Better Call Saul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

BB sevdiğinize göre Better Call Saul
    Yazmayı unuttum onu izledim hocam daha doğrusu başladım. 2. sezonu bitirmiştim en sonda sınava hazırlanırken vakit çalmasın diye bırakmıştım, devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 8 Temmuz 2018; 11:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Leftovers aradığın dizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westworld ilk sezonu izledim ben Lost u sevdiysen bunu da seversin. Sürekli teori ürettiriyor. Zamanında John Locke un gözlerinde jacobun yansımasını arıyordu millet lost ta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.