Şimdi Ara

klasik gitarda soloyu güçlendirmek için ne yapmak gerekir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar klasik gitarda notaları takip ederek solo çalabiliyorum ama çok sade ve durağan geliyor. Soloyu güçlendirmek ve süslemek yani dinleyende hoş bir etki yaratmak için neler yapmak gerekir? Bunun için bir kaynak veya yararlanabileceğim herhangi bir şey var mıdır?

• üst tellere de arada vurursan sade olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacanmeto

üst tellere de arada vurursan sade olmaz

Dediğini de yapıyorum ama demek istediğim o değil müziği doldurmaktan bahsediyorum ben.
  • bend ve vibratolarla zenginleştirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: afacanmeto

bend ve vibratolarla zenginleştirebilirsin

verdiğin bilgiler için sağol ama ben yeni sayılırım o yüzden bu dediklerini yapma noktasında sıkıntı yaşarım bunları yapabilmem için bu işin nasıl yapıldığını görmem gerekir. bu konuda nasıl eğitebilirim kendimi?
  • sana bir kitap tavsiye ediyim adı tam aklımda değil ama guitar for dummies gibi birşeyolmalı o kitapta kendini oldukça geliştirebilirsin tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: alakazan8

sana bir kitap tavsiye ediyim adı tam aklımda değil ama guitar for dummies gibi birşeyolmalı o kitapta kendini oldukça geliştirebilirsin tahminimce

sağol kardeş inceleyecem bu kitabı bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alakazan8

sana bir kitap tavsiye ediyim adı tam aklımda değil ama guitar for dummies gibi birşeyolmalı o kitapta kendini oldukça geliştirebilirsin tahminimce

İnceyi anlayanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.