Arkadaşlar DH'da "Konu Dışı"ndan başka bir yerde ALAMANYA hakkında duygu ve düşüncelerimi ifade edebileceğim bir yer var mı? (yoksa burada mı kalayım...)
quote:
KLASIK MUSTANG ve YUKSEK MODEL BMW ILE TAKAS OLUR
oda biliyor ağzının tadını
Koltuklara bakarmısınız ne kadar kaliteli duruyor..
Yanlız ilandaki W108 Amerikan versiyonu.Çamurluklarında stop lambaları var.Ayrıca yine ön farları da çiftli;abd pazarı için üretilmiş versiyon.
Almanya ve diğer avrupa ülkeleri ve ülkemizde satılan W108'lerin ön farları "Atkafa" olarak tabir edilen fardır;böyle çiftli değil.Ayrıca çamurluklarda stop lambası yoktur.
D yazması ne alaka?
19 yaşındaki lise öğrencisi kazandı Yürovizyonu... Bence de bizim hakkımızdı ama sağlık olsun, ne de olsa Alamanya'nın % 20'si Türk!
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik
Al-mann'yağ.
saat 03:00, Kurttepe Caddesinde Eksoz Gösterisi ve Blow-Off Senfonisi yapan Peugeot 206'ları izliyorum. Birkaç tane ce Capon arabası geçti ama tespit edemedin. Sivik olabilirdi hatta
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
19 yaşındaki lise öğrencisi kazandı Yürovizyonu... Bence de bizim hakkımızdı ama sağlık olsun, ne de olsa Alamanya'nın % 20'si Türk!
quote:
Al-mann'yağ.
saat 03:00, Kurttepe Caddesinde Eksoz Gösterisi ve Blow-Off Senfonisi yapan Peugeot 206'ları izliyorum. Birkaç tane ce Capon arabası geçti ama tespit edemedin. Sivik olabilirdi hatta
Almanya kazanınca bizde kazandı sayıldık :D
quote:
Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman
quote:
quote:
Al-mann'yağ.
O espri süperdi.
quote:
Orijinalden alıntı: enoman
quote:
Orijinalden alıntı: Etkisiz Eleman
quote:
quote:
Al-mann'yağ.
O espri süperdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme