Şimdi Ara

Klarnet çalmak için çok mu geç ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar..Bir kaç aydır araştırma yapıyorum,telli enstrumanlardan vazgeçtim ve bu ara klarnet ile ilgilenmye başladım..Forumları gezdim,bir kaç video izledim fakat her şeyden önce yaşın, daha sonra kulağın iyi olması gerektiğini gördüm..Bunun sonucunda kulağımın ne derece iyi olduğunu,durumunu bilmiyorum ve ayrıca daha önce hiç enstruman çalmadım , yatkınlığım hakkında bir fikrim yok..Fakat kafamı kurcalayan bir şey ise yaş..Lise son sınıfım ve nerdeyse okul bitmek üzere..Bu saatten sonra ne kadar ilerlenebilirki diye düşünüyorum,bi yandanda ailemde entruman çalan bireylerimi..Babam zamanında askerdeyken bandodaymış ve trompet çalarmış,aynı şekilde ablam trombon,gitar ve piyano,dedem 15 ten fazla yaylı saz tanbur vs çalardı..Acaba neden bendede olmasın,denemekten zararmı çıkar diyerek bu yola çıkmak istiyorum..

Tecrübesi olanlar,nedir,neler yapabilirim,umarım bana yardımcı olursunuz..Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRCross -- 20 Mayıs 2014; 16:58:15 >

• Müzik genlerle gelir. Bir nebze tabi. Gerisi geliştirmeye bağlıdır. Çok ünlü bir gitar hocasının flea (micheal Balzary) için söylediği bir söz var. "Bana ilk geldiğinde %10 yetenek %90 azimdi. Kendini geliştirdikçe yeteneğide arttı, artık %90 yetenek %90 azim. O bambaşka bir insan" gibi. Çalışman gerekir dostum. Üflemesi zordur haberin olsun. Uzun bir süre ses çıkaramazsın hatta anlamlı bir ses çıkarman daha uzun zaman alır.
  • Son sinifim yaklaşık 1 yıldır klarnet çalışıyorum, ses çıkarması zordur ama zevkli bir enstrümandir.tavsiyem alacaksan abanoz klarnet iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.