Şimdi Ara

KLANSAVASLARİ.NET ***SONA ERDİ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sona erdi

yerine
    kingsage.de
    diye bir oyun açıldı
    ilk günden 3 server doldu

• klansavaşlarının kapandığı bittiği falan yok nerenden sallıyosun?
    Oyun Gameforge'un olduğu için tüm Gameforge oyunlarını oynayan oyunculara reklam gönderiyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilverOne

klansavaşlarının kapandığı bittiği falan yok nerenden sallıyosun?
    Oyun Gameforge'un olduğu için tüm Gameforge oyunlarını oynayan oyunculara reklam gönderiyorlar..

Oyun kapanıyor Gameforce ' unde oyun fakat kiralık olarak innogames ' in aslında aralarında sorun falan çıkçış galiba gameforce ' da kapatıyor oyunu yeni oyun açtılar . 29 şubatta kapanıcak .
  • ama bu oyunun türkcesi yokmu?
  • almanca server var

• quote:

Orjinalden alıntı: STOZEN

quote:

Orjinalden alıntı: SilverOne

klansavaşlarının kapandığı bittiği falan yok nerenden sallıyosun?

Oyun kapanıyor Gameforce ' unde oyun fakat kiralık olarak innogames ' in aslında aralarında sorun falan çıkçış galiba gameforce ' da kapatıyor oyunu yeni oyun açtılar . 29 şubatta kapanıcak .

29 şubat

kapanması çok kötü oldu ya:S biz senelerce emek verdik adamlar bir çırpıda sildi.. paragözler!..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 26 şubatta türk server acılıcak.server acıldıktan 30 gün icinde girerseniz 3 ay boyunca premium uyelik kazanacaklar.ama eski klan savasları nick iyle girerlerse.bu sayede 3 ayda cabucak gelısebilicez.
  • Yazık oldu.
  • 28 şubatta kapanıyor gidio emeklerimiz
  • gidiyo onca emek
    :(
    Tribal Wars W31
  • Klan savaşları oynayanlara hayırlı olsun
  • Klan Savaşları neden kapanıyor hala anlamış değilim.
  • anlaman gerek yok kapanıo sen onu bil ama yazıkk oldu 1 milyona yakın belki daha fazla kişinin emek verip yaptığı sıralamalara yazıkk ollcak yeni başlayanlara deildee uraşanlara benim arkadaşım wardı2 yıldı oynuo w27 nin 3.sü dü 2 gün önceden şimdi MOrs olcak
  • Bilip bilmeden konusmayın oyunun yöneticileri ile konuştum bu oyun gameforgeye ait değil gameforge oyunun kiracısı klansavalarini kiraladığı şirket sözleşmeyi iptal ettiği için oyun kapanıyor kinsage de bunun üzerine açıldı zaten
  • pardon foruma falan bakmadım kapanıyomuş heryerde kingsage boykot falan açılmış
  • mantık olarak kingsage.de oyunu klan ile aynı
    ama burada
    her milletten adam var
    fransız italyan alman türk

epey çekişmeli geçecek
    tavsiye ederim
    ben s3 teyim etrafım yabancı dolu

yabancı dil öğreneceğiz ne güzel :)
  • ayrıca sanırım amerikan alman hollanda serverları kapanmıyor
    sitedeki açıklamada fransız ispanyol italyan yazıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.