Şimdi Ara

Klan oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar klan oyunları ödülleri alamadan klandan atıldım şimdi eski klanıma katılmam yada klan oyunları başlamasını bekle diyor,eski klanıma katılamıyorum engellenmişim ödülleri nasıl alıcam ?? Yoksa gitti mi hepsi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Klan Oyunları: Ayrıntılı Bir Kılavuz

Klan Oyunları, Clash of Clans'daki klan üyelerinin birlikte çalışarak ödüller kazanabildikleri heyecan verici bir özelliktir. Klan Oyunları, belirli bir programa göre gerçekleşir ve her bir etkinlik birkaç gün sürer.

Klan Oyunları Ne Zaman Yapılır?

• Klan Oyunları genellikle haftada bir gerçekleşir.
    • Etkinlik, Pazartesi günleri Türkiye saati ile 06:00'da başlar ve Cuma günü 06:00'da sona erer.

Clash of Clans Klan Oyunları Ödülleri

Klan Oyunları'na katılarak çeşitli ödüller kazanabilirsin:

• Klan İşaretleri: Klan Mağazasından çeşitli kaynaklar ve eşyalar satın almak için kullanılabilir.
    • Altın: Üs geliştirmeleri ve birimlerin yükseltilmesi için kullanılabilir.
    • İksir: Birimlerin üretilmesi ve laboratuvar araştırmaları için kullanılabilir.
    • Karanlık İksir: Karanlık birimler ve kahraman yükseltmeleri için kullanılabilir.

Clash of Clans Klan Oyunları Kaç Günde Bir Gelir?

Klan Oyunları, haftada bir gerçekleşir. Yeni bir etkinlik, mevcut etkinlik sona erdikten hemen sonra başlar.

Clash of Clans Klan Oyunları Ne Zaman Gelecek?

Bir sonraki Klan Oyunları etkinliğinin başlaması için lütfen Pazartesi günü Türkiye saati ile 06:00'a kadar bekle.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • merhaba. bildiğim kadarı ile her hangi bir klana giderek ödülleri alabilirsin.

BB seviyen kaç. benim klanda oyunlar ful yapıldı. istersen gel bir bak. oyunlarda ödüller çıkıyor mu diye?

klan adı sivaslılar klan seviyesi 13

#20CR08G8G

• Cevabın İçin tşk ederim halloldu katılsanda katılmasanda oyunlar bitince alınıyormuş

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.