Şimdi Ara

Klan G2 den G5 e düştü sebep ne olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Klanımız G2 iken bugün G5 e düştü pelerin falan sembol hepsi gitti. Klanda yabancı adam yok 6/7 kişiyiz hepimizde kontrol ettik npler durmasına ragmen grade düşmüş durumda ne yapmamız gerekir fikri olan varsa paylaşsın lütfen.(sadece benim 3 char daki np 171k np yapıyor.)

• bozun clanı yeniden kurun hemşehrim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrypLosS

bozun clanı yeniden kurun hemşehrim.

Bozmak mesele değil Askerde olan arkadaşlar var Klanı G2 yapan hatta bizim hesabımıza göre G1 olmasına 10k lık bir np kalmıştı yoksa g3 de kalacak ama bakalım son çare klanı dağıtıp tekrar kurmak( Bu arada bir ara Klanlar la ilgili bir bug vardı öyle birşey olma ihtimali varmı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepavcisi -- 19 Mayıs 2010; 22:07:51 >
  • Askerde olanların charlari çıkmasın clandan ?
  • Clana bağış yapan bir adamı attığın zaman g5 e düşersin ama sizin durum farklı galiba bide yalnış biliyor da olabilirim tam emin degilim karıştırıyorda olabilirim olmayabilirmde, arkadaşın dediği gibi clanı yeniden kurun yada reseti bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirAge42

Askerde olanların charlari çıkmasın clandan ?

Onlar çıksa bile benim charlar sadece G3 yapıyor zaten. Benim charları kontrol ettim np ler duruyor silinme yok np lerde ayrıca onların girmedini biliyorum.

Şimdilik reseti bekleme kararı aldık yeni patch geldi olan bizim klana oldu reset zamanı uzamaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrepavcisi -- 19 Mayıs 2010; 22:46:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRaKe94

Clana bağış yapan bir adamı attığın zaman g5 e düşersin ama sizin durum farklı galiba bide yalnış biliyor da olabilirim tam emin degilim karıştırıyorda olabilirim olmayabilirmde, arkadaşın dediği gibi clanı yeniden kurun yada reseti bekleyin

Bağışlı clanlar da grade olmaz acredit olur karıştırıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • accredit 5 den grade 5 e düşmüştü clanım
  • Arkadaşlar yeni gelen patchdan sonra bir bug oldu sanırım isillion ve felankor lu klanlar haric klanların tümünde sorun var. Dün G5 e düşen Klan bu gün tekrar G2 oldu geri ama ne pelerin ne de Simge geri gelmedi hala. Resette düzelticek diye bilgi aldık ama bakalım reset ne zamansa artık. Klanı patlatmaktan vazgeçtik bu arada sanırım düzeltecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepavcisi

Arkadaşlar yeni gelen patchdan sonra bir bug oldu sanırım isillion ve felankor lu klanlar haric klanların tümünde sorun var. Dün G5 e düşen Klan bu gün tekrar G2 oldu geri ama ne pelerin ne de Simge geri gelmedi hala. Resette düzelticek diye bilgi aldık ama bakalım reset ne zamansa artık. Klanı patlatmaktan vazgeçtik bu arada sanırım düzeltecekler.

Ronarktamısınız yoksa?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.