Şimdi Ara

♠ KKTC ♠ YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ ♠ (Okuyanlar, Yeni Gelenler, Sorularınız) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
6
Favori
63.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen isteğe bağlı hiç pasaport almadan mezun olanlar var
  • Hayırlısı be gülüm

tercihi yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskn35 -- 15 Ağustos 2013; 0:35:56 >
  • Merhabalar Yakın Doğu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği programına DGS ile tercih yapmayı düşünüyorum Kafama takılan bazı sorular var ÖSYM'nin kılavuzundaki koşullarda eğitim dili İngilizcedir koşulu var fakat okulun sitesinde Türkçe Eğitim ibaresi mevcut. Aynı şekilde kılavuzda hazırlık eğitimi var koşulu var . Bi karışıklık var okula mail attım cevap atmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_64 -- 16 Ağustos 2013; 0:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_64

Merhabalar Yakın Doğu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği programına DGS ile tercih yapmayı düşünüyorum Kafama takılan bazı sorular var ÖSYM'nin kılavuzundaki koşullarda eğitim dili İngilizcedir koşulu var fakat okulun sitesinde Türkçe Eğitim ibaresi mevcut. Aynı şekilde kılavuzda hazırlık eğitimi var koşulu var . Bi karışıklık var okula mail attım cevap atmadılar.

Ben iyice araştırdım her şey tamamdı başka soru işareti kalmamıştı. Fakat ben de senin gibi ösymnin o kurallarını okudum. Daha sonra YDÜ İzmir şubesini aradım. Dedim böyle böyle... Yine beklediğim cevap verildi. Eğitim dili TÜRKÇE olan bölümler, örneğin sizinki, istenildiği taktirde hazırlık okuyabiliyorsunuz. Yani hazırlık sınıfını isterseniz atlayabiliyorsunuz. Bazı bölümler ingilizce, o bölümlerde hazırlık okumak zorunlu. Dediğim gibi bu bilgiyi YDÜ İzmir şubesini arayarak edindim. İsterseniz emin olmak için siz de arayabilirsiniz.

• Arkadaşlar Bende DGS ile gelmeyi Düşünüyorum %50 Bilgisyar Mühendisliğine..Ama kararsızım geliğ Gelmeme Konusunda...Kılavuzda Dİl İngilizcedir Diyor..Ama Yakın Doğu Üniversitesinin kendi sitesinde Dil türkçedir diyor anlamadım...
    Eğitimi nasıl açıkcası korkuyorum uzatırım diye..ailemi sıkıntaya sokacağım..kalacak yer ayrı bi dert..pahalı diyorlar..bilgisayar mühendisliği okuyan varsa benimle irtibata geçebilir mi...Yardımcı Olurlarsa Sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursat14870 -- 18 Ağustos 2013; 17:10:38 >
  • Çoğu kişinin merak ettiği DGS'liler için Hazırlık sorusunun cevabı açıklandı.

"DGS ile gelen öğrenciler için hazırlık okuma zorunluluğu olmayacaktır" bilgisi verilmiş, İngilizce eğitim veren fakültelerde yarım dönem hazırlık okuma zorunluluğu vardı, artık hazırlık sınıfı DGS ile geçiş yapan öğrenciler için isteğe bağlı olacaktır.
  • kskn35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Kardeş bende bir tanıdığımı okula gönderdim sorması için hazırlık sınıfı isteğe bağlı demişler.
  • DGS sonuçları açıklandı. Yakın Doğu Üniversitesi biyomedikal müh. %50 burs olarak yerleştim
  • Bu okula yerleşen sevgili kardeşlerim; hepinize büyük geçmiş olsun. Büyük bir hata yaptınız. Umarım en az zararla atlatırsınız.
  • bende avea hattı var. kıbrıstan hangi hattı alayım ucuz olması için? havaalanında bedava hat veriyorlar demiştin sanırım, indiğim zaman alayım mı onlardan nabıyım :)

araştırdım biraz vodefon uygun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskn35 -- 16 Eylül 2013; 14:04:28 >
    kktctelsim var birde turkcell var internet sitelerinden bi araştır hangisi işine gelirse al ikisininde farklı tarifeleri varwww.kktcell.com www.kktctelsim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_64 -- 16 Eylül 2013; 18:27:27 >
  • KKTCELL ve TELSİM var kıbrısta ben KKTCELL kullanıyorum öğrencilerin çoğunlu kullandığı için.

havaalanında iki firmada bedava verirler hersene okulun ilk zamanlarında ikisindende al, sonra karar verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

KKTCELL ve TELSİM var kıbrısta ben KKTCELL kullanıyorum öğrencilerin çoğunlu kullandığı için.

havaalanında iki firmada bedava verirler hersene okulun ilk zamanlarında ikisindende al, sonra karar verirsin.

KKTurkcell aldım çok iyi kampanyası var. eyv yardım için. yurttayı görüşelim :)
    selam hocam ben izmir kskde oturuyorum aynı semtten birini görünce sorayım dedim :))

kıbrısta okumak istiyorum tercihlere yazıcam ancak devle üniversitesi yokmu hepsi paralı galiba burslu da istemiyorum en ufak başarısızlıkta atılırım diye
  • baba önce şunu söyleyim burda devlet üniversitesi yok. Kıbrıslılar da vakıf üniversitelerine gidiyor. Şu an bulduğum üniversite güzel en azından şimdilik hiç bir sorun yaşamadım. Dersler daha başlamadı çünkü :) Her fakülte var. Kıbrıs'ta ki diğer üniversiteleri bilmiyorum. Eğer kıbrısta okumak istiyorsan ve kalırım diye atılırım korkusu var şunu diyim. YDÜ üniversitesinde eğer %50 burslu gelirsen kalsan bile bursun gitmiyor. Geçmek kalmak konusunu tam olarak ben de bilmiyorum ilk senem çünkü
  • Ek tercihlerde ilk ve acil yardım a yerlestim baska bu bölümde olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler dgs den bilgisayar mühendisliğine geçenler, kaç tane dersiniz sayıldı ? ben daü de okuyorum. gelinir mi ydü ye
  • Kibrista yasiyorum burda ulasim , yasam ve sehirler hakkinda isteyenlere bilgi verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana biraz bilgi verebilir misiniz acaba bu okula gelmeyi düşünüyorum ama orada okumuş olan arkadaşlar gitme okul pkk lı dolu güvenlikte sıfır falan diyorlar..çok sık kavga çıkıyormuş herhalde. burayı yazacaktım ilk sıraya ama bide sizlere sorayım dedim. hala olay falan varmı acaba?? sorduğum arkadaşlar 2010da mezun oldu aradan 4 yıl geçmiş hala aynı mı?? hiç olmadı kıbrıstaki diğer okullarıda araştıracam.. bu okul ve diğer okullar hakkında bilgi verebilecek olan birisi :D
  • arkadaşlar dgs ile gelenler kaçıncı sınıftan baslıyor bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.