merhaba arkadaşlar kktc de airsoft nerde bulabilirim veya türkiyeden kendim alıp getirebilirmiyim gümrükte sorun olurmu veya kargo parası ne kadar tutar ve bu airsoft ların sniperı oluyor onu nerde bulabilirim ve bu sniper kaç metre menzili var ilerde snipercı olmak istiyorum ve bu alet bana snipercı olmamda rahatlık sağlarmı
belki almışsındır aldıysan geçmiş olsun 350 liranın altındaki airsoftlar hiç bi şey değil para israfı ben m83 aldım menzili 25 metre ama 10 metre sapıyordu zaten 2 ay sonra motoru bozuldu plastik motor bi açtım toz olmuş :) yani anlıycağın bi b*k değiller akıllı ol paranı biriktir adam gibi metal kasa al
istanbul ve ankara tarafında olsaydınız airsoft alın derdim çünkü orda oyunlar felan oynanıyor toplanıp ama kktc de airsoft çuların toplancağını sanmıyorum o yüzden airsoft silahı alıp boncuklarla kısa mesafeden hedef vurmak yerine 150 170 tl ye güzel bir hatsan havalı tüfek alıp 60 70 metreden atıcılığınızı geliştirebilirisiniz hem daha eğlenceli olur kanattindeyim çünkü airsoft tek başına bir anlam ifade etmiyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: ahg53
belki almışsındır aldıysan geçmiş olsun 350 liranın altındaki airsoftlar hiç bi şey değil para israfı ben m83 aldım menzili 25 metre ama 10 metre sapıyordu zaten 2 ay sonra motoru bozuldu plastik motor bi açtım toz olmuş :) yani anlıycağın bi b*k değiller akıllı ol paranı biriktir adam gibi metal kasa al
hocam zaten alamadım KKTC de satan yer buldum 300tl lik silaha 500tl istiyor Tr den alıcak arkadaş bana postalıyacak ve gerçekten 300tl üstü düşünüyorum hem evi korurum hemde eyleniriz arkadaşlarla
birşey soracam acaba bu airsoftlar deriyi delermi
quote:
Orijinalden alıntı: TorPrikon
istanbul ve ankara tarafında olsaydınız airsoft alın derdim çünkü orda oyunlar felan oynanıyor toplanıp ama kktc de airsoft çuların toplancağını sanmıyorum o yüzden airsoft silahı alıp boncuklarla kısa mesafeden hedef vurmak yerine 150 170 tl ye güzel bir hatsan havalı tüfek alıp 60 70 metreden atıcılığınızı geliştirebilirisiniz hem daha eğlenceli olur kanattindeyim çünkü airsoft tek başına bir anlam ifade etmiyor :)
tamam KKTC de olacağını zaten sanmıyordum sizin dediğiniz silahı alır ava çıkarım olmassa