Şimdi Ara

Kızlarla sorunumu anlayamadım! CİDDİ DERECEDE CSB DEĞİLDİR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malesef eskiden Utangac,Pepelek ve Kıvırcıktım. Ve sonra utangaçlık için ilk doktora gittikten sonra lustral ilacını kullanmaya başladım ve bir gün sinirlenip 12 tane içince ve içtiğimi abim anlayınca hastaneyle 26 saat uğraşmak zorunda kaldım. Sonra kendi kafama göre ilacımı değiştirip, lustrali bıraktım ama bu sefer de prozac ilacını kullanmaya başladım. Günde 3-4 tane içiyordum normalde 1 tane içilmesi gerekir. Ve saçlarımın kıvırcıklığını, günde 2 kere maşa yaparak yaklaşık 1 ayda düzleştirdim. Ve kalıcı olarak düzleşti. Pepelekligi ise kendi çabalarım la yine yendim. Ve sonra 8. Sınıf bitti ve ben 3 ay tatilde Bursa'ya gittim. Ni arada bebek sevgim fazladır.
    Yengem oğlunu hep bana emanet ederdi bende bunu dışarı çıkartıp parka filan götürürdüm. Bu arada dayımların hepsi bir binada oturur. Ve onların komşusu olan bir kız var ve benden yaklaşık 8 ay küçük. Ben yiğenimi her zamanki gibi sokağa çıkarmıştım. Ve o kız geldi(tabi ben tanımıyordum) ilk yeğenimi sevmeye başladı. Sonra bana bakarak ben komşularıyım dedi ve diğer tüm günler ben bebeği nereye görürsem oda geldi. Valla bazen sabah çıkartıyorum ama yine de geliyordu. Neyse kızın benden hoşlandığı tek ben değil nerdeyse tüm kuzenler anlamıştı bazen dalga geçiyorlardı ve o arada kız yanında oluyordu. Ama ben hiç yüz vermedim kıza da kuzenlerede. Neyse sonra liseye geçtim ve lisede tabi en kötü liseydi.
    Baya serseri vardı.(Bu arada okul Esenler meslek lisesi) Serseriler her gün okulda ki çocukları dövüyorlardı ama bana birşey yapmıyorlardı.Ve 1. Dönemin bitmesine 1 ay kala bir çocuk ve kız nakil oldu. Çocuk serserilerin başıymış bütün okuldaki çocuklara vuruyordu. Lise 1-2-3-4 fark etmiyordu.
    Çocuğun ilk geldiği gün nerdeyse kavga edecektim ama sonra olay kapandı.
    Bu arada bizim sınıftaki serseriler bunu eskiden tanıyormuş. Çocuk hatta bir ara derste diğerlerini susturmak için elinde kağıtla herkese vuruyordu ve gelip banada vurdu tabi bende ayağa kalkıp buna bir tekme atıp, sen kime vuruyorsun lan diye bağırdım. (Hocada hiç birşey yapmıyor)
    Okul çıkışı bittin sen filan dedi ama okul çıkışı kendisi gitti. Neyse bosverelim o çocuğu.Sınıfa yeni gelen kız ilk 1 hafta sonra beni gördü. İlk defa görüyorum seni adın ne filan dedi bende samet diyip. Telefondan bir şarkı açıp kulaklıkları kulağıma takıp masaya kafamı koyup yattım. Bir gün ben en arkada tek başıma oturuyorum.(fazla kimseyle arkadaş olmayı sevmem hatta insanlardan her geçen gün soğuyordum.)
    Kız yanıma geldi işte orda bir muhabbet açtı konuştuk o gün biraz ama tabi ben yüzüne bakamiyorum. Sonra kız bana aşkım filan demeye başladı ama ben hiç oralı olmadım. Kızda fazla güzellik yok bu arada. Hatta bir gün sınıftan başka bir kız yanıma gelip benden montunu istemişti. Kızla fazla uğraşmamak için verdim ve bi anda sınıfa yeni gelen kız yanıma oturup sen neden veriyorsun filan dedi(ve montumu verdiğim kız onun kankası). Bunun gibi baya olay oldu ama yazmaktan üşeniyorum. Şuan ise evde saçımı sıfıra vurdum ve odanın kapısını kitledim. Dışarı çıkmıyorum ve dambıl gibi aletlerde egzersiz yapıyorum. Saçlar uzasın tanıdığım bir hocanın fitness salonuna gideceğim ve birde arkadaşlarla hiç takılmıyorum nerdeyse.
    Bazen cagirdiklarinda gidiyorum ama bazılarında ise gitmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eeee ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi derecede csb den sonrasını okumadım
  • Okumadan CSB diyorum

• Okuyamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kızlarla iyi geçinmek istiyorsan onlara iyi davran izlediğin saçma sapan filmlerin etkisinde kalıp kendini saçma bi psikolojiye sokmuşsun bunu kabullenmek istemeyeceksin bunu sana söylemem sorununu çözmeyecek ama olan şey bu bil istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Kardeşim kızlarla iyi geçinmek istiyorsan onlara iyi davran izlediğin saçma sapan filmlerin etkisinde kalıp kendini saçma bi psikolojiye sokmuşsun bunu kabullenmek istemeyeceksin bunu sana söylemem sorununu çözmeyecek ama olan şey bu bil istedim.

Gerçekten fazla amerikan filmleri izliyorum. gençlik filmleri ve ordaki insanlari seviyorum sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani kızlar ilgini çekmiyor

Durum iç açıcı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Yani kızlar ilgini çekmiyor

Durum iç açıcı değil

:) yanlış anladın kızlardan hoşlanıyorum ama biraz yaklaştıktan sonra bi daha soğuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.