Şimdi Ara

kızlarla sağlıklı takılma süresi kaç yıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • panpalar,benim kadar detay düşünen pek yoktur ve birazda tecrübelere dayalı düşünürüm
    hangi kızla takıldıysam ilk 2 yıl aram çok iyi oluyor ve zaman güzel geçiyor ama nedense uzun süre geçince ara bozuluyor
    olumsuz huyları birikiyor,karşılıklı sıkılmalar oluyor,evliliktede böyledir
    sizdede böylemi oluyor
    kızla sağlıklı takılma süresi bence 2 yıldır,hem sevmek hem olumsuz yanlarını görmeme süresi 2 veya 3 sene bundan fazlası ise kavga sıkılma ile devam ediyor

• bu yaşıma kadar sayısını hatırlayamayacağım bir çok kızla birlikte oldum. sonuç olarak hiç biriyle 3 aydan fazla sürmedi. hiç terk edilmedim. terk edilmek istediğimde terk edildim. ilişkilerimdeki kontrol hep benim elimde olmuştur. ben ne dersem öyle olmuştur yada ben öyle sanmışımdır. herneyse henüz etrafımda 1-2 sene takılacak kadar değerli bi kız yok. avatarımdaki hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

panpalar,benim kadar detay düşünen pek yoktur ve birazda tecrübelere dayalı düşünürüm
    hangi kızla takıldıysam ilk 2 yıl aram çok iyi oluyor ve zaman güzel geçiyor ama nedense uzun süre geçince ara bozuluyor
    olumsuz huyları birikiyor,karşılıklı sıkılmalar oluyor,evliliktede böyledir
    sizdede böylemi oluyor
    kızla sağlıklı takılma süresi bence 2 yıldır,hem sevmek hem olumsuz yanlarını görmeme süresi 2 veya 3 sene bundan fazlası ise kavga sıkılma ile devam ediyor

bizdede aynen böyle oluyor panpa içimizi okudun dh olarak sana minnetarız...
  • takılma değilde takma süresinden bahsedeceksek konuşabilirim
  • Bu süre kıza göre değişir.2,3 sene az bir zaman değil anlamıyorum nasıl sıkılmalar oluyor seviyorsan sıkılmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten kızla ara bozulup görüşme sıklığı azaldımı,yani göremedikmi o zaman sorunlar daha çoğalıyor,olmadık şeyleri takıyoruz ve ara iyice bozuluyor
    kızı fazla görememekten dolayı ara açılmaya başlıyor ip o zaman kopuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.