Şimdi Ara

KIZLARLA NASIL TANIŞILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ciddi soruyorum troll falan değilim, lise 3 üm ve kız arkadaşlarımla hiç konuşmuyorum sınıfta mal mal oturuyorum sadece erkeklerle muhabbetim var (yanlış anlamayın yumuşak değilim). 2 yıldır aynı sınıftayım kızlarla konuştuğum toplam kelime sayısı 100'ü geçmez oda yoklamada burda demem falan. Nasıl oluyorda başarıyorsunuz, hiç sevgilim falanda olmadı bu arada. ilkokuldan beri aynı sorun

• Merhaba de ve dersle ilgili bir şey sor. Gerisini de bir zahmet kendin getiriver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni sorun bendede var takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Graveety

Merhaba de ve dersle ilgili bir şey sor. Gerisini de bir zahmet kendin getiriver

inanma bende böyle yapayım dedim taciZden 2 yıl yedim mapustayım

•  KIZLARLA NASIL TANIŞILIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 24 Ekim 2015; 13:27:55 >
  • Hocam sen kızın kelime anlamını bulmuşsun haline şüket ben daha kızın ne olduğunu bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba de ve dersle ilgili bir şey sor. Gerisini de bir zahmet kendin getiriver

hocam isimlerini falan biliyorumda hiç muhabbetim falan yok ilk defa görmüyorumki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

inanma bende böyle yapayım dedim taciZden 2 yıl yedim mapustayım

Devamını iyi getirememissin demek ki

• geç kalmissin lisenin ilk senesi gidip merhaba diyip.tanisacakrin bukadara basit 2 sene gecmis nasil tanisicam.diyorsun

• Bir şey hakkında yardım isteyebilirsin kardeşim.Ben kıza önce sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderip espriyle telefon numarasını istiyorum.

Sonra da okulda burçlarla ilgili konu açabilirsin.Kızlar burç konularına bayılırlar.Özellikle açılacağın kızın burcunun genel özelliklerine dikkat ederek açıl.Günlük yorumlar yalan olabilir ancak genel yorumlar doğrudur.Tecrübeyle sabit.Eğer sen bir boğa kadını na inatcı, isteklerini kırıcı vs. şekilde davranırsan senden uzaklaşır.Veya bir balık kadının hayalleriyle asla dalga geçmeyeceksin.Bu kurallara uy dostum.Sevgilin olmasa bile elbet muhabbetin olur.

• Geçler kasmayin. Sizden ustun falan değiller. Gözünüzde onları değil kendinizi üstün koyun. Normal bir erkek arkla konusuyormus gibi sakince konusun.

• kardeş kızla tanışmak istiyorsan moonwalk yapıp yeteneklerini sergile o sana gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Geçler kasmayin. Sizden ustun falan değiller. Gözünüzde onları değil kendinizi üstün koyun. Normal bir erkek arkla konusuyormus gibi sakince konusun.

hocam bende aynı görüşteyim, zaten lisedeki kızların alayı çöp hepsi 50 kr isteyen kekolarla takılıyorlar. Ben üniversitedekilerle senin dediğin gibi konuşurum ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beels

geç kalmissin lisenin ilk senesi gidip merhaba diyip.tanisacakrin bukadara basit 2 sene gecmis nasil tanisicam.diyorsun

lisenin ilk senesi sınıfta kız yoktu hocam meslek lisesi ne beklion
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Geçler kasmayin. Sizden ustun falan değiller. Gözünüzde onları değil kendinizi üstün koyun. Normal bir erkek arkla konusuyormus gibi sakince konusun.

hocam bende aynı görüşteyim, zaten lisedeki kızların alayı çöp hepsi 50 kr isteyen kekolarla takılıyorlar. Ben üniversitedekilerle senin dediğin gibi konuşurum ancak

Öyle de olsa ara sira ufak muhabbetler dondurmelisin. Universitede bu tecrubesizligini istemeden yansıtabilirsin karşı tarafa.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaNGar

Hocam sen kızın kelime anlamını bulmuşsun haline şüket ben daha kızın ne olduğunu bilmiyorum

bende sadece adını biliyorum teorik bilgi olarak yani
  • Xabi Alonso kullanıcısına yanıt
    Vay meslek lisesi,hangi bölüm bakalım..
    Bizde meslek lisesi okuduk.

• Gidip saçma sapan bir şey olsa bile konuş. Zaten kız senden etkilendiyse bozuntuya vermez. Bende üniversite de açıldım lisede senin gibi asosyaldim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Vay meslek lisesi,hangi bölüm bakalım..
    Bizde meslek lisesi okuduk.

Bilişim teknolojileri alanı, web programcılığı dalı hocam
  • Xabi Alonso kullanıcısına yanıt
    Vay aynı alan farklı dal.
    Merak Etme,sıkıntı etme kafana. Git tanış kızla numarasını alırsın bir şekil de. Ben sınıfın en başarılı olduğum için bizim çocuklar kızlara numaramı veriyorlardı benden yardım istiyorlardı.

Sınıfta zaten güzel kız yok denebilirdi,meslek lisesi 1 tane vardı güzel gibi baya bir ilerletmiştim olayı.Takma fazla kafana yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.