Şimdi Ara

Kızlarla nasıl anlaşırım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 yaşındayım.Kızlarla yüz yüze gayet normal konuşabiliyorum ama whatsapp ' da hiç konuşamıyorum ( sevgili değil kız arkadaş ). Sohbet etmek için konu açamıyorum, karşımdaki kız konu açsa ben devamını getiremiyorum. Ödev varsa mesela ödev neydi diyorum, ödevi söylüyor, teşekkürler diyorum direkt konuyu kapatıyorum.

Lise 4' te bizim sınıfımızda olan kızdan hoşlanıyordum. Arkadaşım sayesinde öğrendim ki o da benden hoşlanıyormuş. Çok sevindim buna ama hiç adım atamadım, konuşacak konu bulamadım ya da o bi konu açtı ben evet, doğru falan dedim konu direkt kapandı. Yani hem sevgili amaçlı hem de arkadaş olma amaçlı kızlarla sohbet edemiyorum. Çoğu erkek gayet rahat şekilde mesajlaşıyor arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla. Yapıcak espri ya da komik bişey de bulamıyorum. Kızlarla nasıl mesajlaşabilirim?

• Saçmalamaktan korkmayarak

• Forumda nasıl konuşuyorsan öyle konuş etkisini göreceksin ciddiyim aga hani atıyorum bana bir şey derken nasıl diyorsan aynısını ona da rahatça de bir şey yazarken asla düşünme İÇİNDEN NE GELİYORSA DE BAK İÇİNDEN NE GELİYORSA taktik gibi saçmalıklara bulaşma k.g

• lisedeyken general house abonesi olmuştum

her maceramı da okulda anlatırdım hatta lakabım kerhaneci idi

bir gün boş dersre sınıfta 3 gız 2 erkek sohbet ederken gızlardan biri

general house a gideceene neden okuldan gız ayarlamıyon

diye sormuştu  

• sen yurtdışında değil miydin

• Bu huyunu devam ettir; yani kızlarla ancak işin düştüğünde zaruret miktarı konuşursun ve şimdi olduğu kadar da ciddi olmaya devam edersin. Diğer erkeklerden çok farklı davranman senin onlardan farklı kılıyor: mesela başkası olsa ağzında salya bin türlü konu açıp kızı etkilemeye çalışır.

Kızlarla içli dışlı olmama hasletini devam ettir ve kendini kızlarla konuşmak için kasma; onlara bulaşmama durumunun evlilikte çok faidesini görürsün ve huzurlu bir yuvan olur

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt

Harbiden neden kız ayarlamadın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızla buluşayım mı? SSli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendimi bildim bileli İstanbul'dayım. Hiç yurt dışına çıkmadım.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Aslında bir yandan doğru söylüyorsun ama sadece erkeklerle muhabbet ediyorum. Kızlarla bi konu hakkında şakalı komikli de olsa muhabbetim olsun istiyorum. Kastettiğim o

• meola147of kullanıcısına yanıt

Erkekler kendi aralarında konuşurken boş yapar ya hani, saçma da olsa eğlenceli bi sohbet geçer. Ben o sohbeti kızlarla yapmak istesem hiç gülmezler bence. Erkeklere yaptığım esprileri kızlar sevmez mesela, cinsel falan değil ama. Kızlarla nasıl bu muhabbeti kurarım diye düşünüyorum

• onları sadece bir arkadaş, cinsiyetsiz ve organları olmayan canlılar olarak görürsen rahatça anlaşabilirsin. düşüncelerin, bilinçaltın seni tökezletiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatarım Ağır Çekim kullanıcısına yanıt

ben mesela birisine mesaj atacakken ' napıyon ' falan diyorum. Kıza bunu yazarsam saçma olmaz mı ?

• SYRISN kullanıcısına yanıt
    tabi ki saçma olmaz. yazarken fazla düşünme insanlar neler neler atıyor seninki masum bile kalır. ama dediğim gibi cinsel bi şey olmayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Saçmalamaktan korkmayarak

bu arkadaşı dinlemeyerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Logarech

bu arkadaşı dinlemeyerek

Alıntıları Göster

neden açıkla

• Logarech kullanıcısına yanıt

Neden hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.