20 yaşındayım.Kızlarla yüz yüze gayet normal konuşabiliyorum ama whatsapp ' da hiç konuşamıyorum ( sevgili değil kız arkadaş ). Sohbet etmek için konu açamıyorum, karşımdaki kız konu açsa ben devamını getiremiyorum. Ödev varsa mesela ödev neydi diyorum, ödevi söylüyor, teşekkürler diyorum direkt konuyu kapatıyorum. Lise 4' te bizim sınıfımızda olan kızdan hoşlanıyordum. Arkadaşım sayesinde öğrendim ki o da benden hoşlanıyormuş. Çok sevindim buna ama hiç adım atamadım, konuşacak konu bulamadım ya da o bi konu açtı ben evet, doğru falan dedim konu direkt kapandı. Yani hem sevgili amaçlı hem de arkadaş olma amaçlı kızlarla sohbet edemiyorum. Çoğu erkek gayet rahat şekilde mesajlaşıyor arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla. Yapıcak espri ya da komik bişey de bulamıyorum. Kızlarla nasıl mesajlaşabilirim? |
Kızlarla nasıl anlaşırım ?

-
-
Saçmalamaktan korkmayarak
-
Forumda nasıl konuşuyorsan öyle konuş etkisini göreceksin ciddiyim aga hani atıyorum bana bir şey derken nasıl diyorsan aynısını ona da rahatça de bir şey yazarken asla düşünme İÇİNDEN NE GELİYORSA DE BAK İÇİNDEN NE GELİYORSA taktik gibi saçmalıklara bulaşma k.g
-
lisedeyken general house abonesi olmuştum
her maceramı da okulda anlatırdım hatta lakabım kerhaneci idi
bir gün boş dersre sınıfta 3 gız 2 erkek sohbet ederken gızlardan biri
general house a gideceene neden okuldan gız ayarlamıyon
diye sormuştu
-
sen yurtdışında değil miydin
-
Bu huyunu devam ettir; yani kızlarla ancak işin düştüğünde zaruret miktarı konuşursun ve şimdi olduğu kadar da ciddi olmaya devam edersin. Diğer erkeklerden çok farklı davranman senin onlardan farklı kılıyor: mesela başkası olsa ağzında salya bin türlü konu açıp kızı etkilemeye çalışır.
Kızlarla içli dışlı olmama hasletini devam ettir ve kendini kızlarla konuşmak için kasma; onlara bulaşmama durumunun evlilikte çok faidesini görürsün ve huzurlu bir yuvan olur
-
Harbiden neden kız ayarlamadın ?
-
Ben kendimi bildim bileli İstanbul'dayım. Hiç yurt dışına çıkmadım.
-
Aslında bir yandan doğru söylüyorsun ama sadece erkeklerle muhabbet ediyorum. Kızlarla bi konu hakkında şakalı komikli de olsa muhabbetim olsun istiyorum. Kastettiğim o
-
Erkekler kendi aralarında konuşurken boş yapar ya hani, saçma da olsa eğlenceli bi sohbet geçer. Ben o sohbeti kızlarla yapmak istesem hiç gülmezler bence. Erkeklere yaptığım esprileri kızlar sevmez mesela, cinsel falan değil ama. Kızlarla nasıl bu muhabbeti kurarım diye düşünüyorum
-
onları sadece bir arkadaş, cinsiyetsiz ve organları olmayan canlılar olarak görürsen rahatça anlaşabilirsin. düşüncelerin, bilinçaltın seni tökezletiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben mesela birisine mesaj atacakken ' napıyon ' falan diyorum. Kıza bunu yazarsam saçma olmaz mı ?
-
tabi ki saçma olmaz. yazarken fazla düşünme insanlar neler neler atıyor seninki masum bile kalır. ama dediğim gibi cinsel bi şey olmayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70ESaçmalamaktan korkmayarak
bu arkadaşı dinlemeyerek
-
quote:
Orijinalden alıntı: Logarechbu arkadaşı dinlemeyerek
Alıntıları Gösterneden açıkla
-
Neden hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X