Şimdi Ara

Kızlarla konuşurken sessiz kalıyorum, onları güldüremiyorum. YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu kesin ki, insanın hayatta başarılı ve mutlu olmasının %85'i sosyal hayattaki ilişkilerine bağlıdır. Bu yüzden ben de çok mutsuzum arkadaşlar. Arkadaşlarıma baktığım zaman kızlarla uzun bir diyalog içindeler, kakara kikiri gülüyorlar ama ben o ortamda sessiz kalıyorum ve konuşacak bir şey bulamıyorum. Konuştuğum zamanda kısa süreli oluyor ve hiç güldüremiyorum. Kendimi bu konuda nasıl geliştirebilirim arkadaşlar? Şu son birkaç haftadır bunun yüzünden moralim çok bozuk. Böyle devam ederse kendimi Felix Baumgartner gibi boşluğa bırakıcam :D Lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 17 Ekim 2012; 23:23:54 >

• Birilerini kendine beğendirme çabaların sayesinde birini elde ediyosan bırak olmasın , sen sen olmadıkça seni sevseler nolur? İlla birilerini güldürcem çabaları niye?
  • Bak kızların %99 u gerizekalıdır. Özellikle liseliler. Kızlar ota b.ka gülerler. Espri yapmana gerek yok. Önemli olan kendini kabul ettirmen. Kızlarla muhabbetin olunca anlarsın a desen bile gülerler. Kendini değiştirmeye çalışma neysen osun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: replaypls

Birilerini kendine beğendirme çabaların sayesinde birini elde ediyosan bırak olmasın , sen sen olmadıkça seni sevseler nolur? İlla birilerini güldürcem çabaları niye?

Dostum, ben kendimi beğendirmeye çalışmıyorum. Amacım insanlarla daha iyi iletişim kurmak. Sen kendini sosyal hayatta geliştirsen bu senin için daha iyi olur, değil mi? Bunun 'nasıl insansan öyle kal' ile ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Bak kızların %99 u gerizekalıdır. Özellikle liseliler. Kızlar ota b.ka gülerler. Espri yapmana gerek yok. Önemli olan kendini kabul ettirmen. Kızlarla muhabbetin olunca anlarsın a desen bile gülerler. Kendini değiştirmeye çalışma neysen osun.

Ben kendimi değiştirmeye çalışmıyorum, geliştirmeye çalışıyorum. Ayrıca liseli kızlar beni ilgilendirmez ben üniversiteliyim :)
  • kızları sürekli güldürecem diye uğraşma. sadece gerizekalı kızlar kendini güldürdü diye bir erkekle beraber olur. sen kendin ol kızla sadece tanışma aşamasını atlatmak için güldürmeye çalış. ki bizim türk kızlarını güldürmekten kolay birşey mi var ? ota b.ka gülüyorlar ztn hiç ince espiri yapacam diye kendini kasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Bak kızların %99 u gerizekalıdır. Özellikle liseliler. Kızlar ota b.ka gülerler. Espri yapmana gerek yok. Önemli olan kendini kabul ettirmen. Kızlarla muhabbetin olunca anlarsın a desen bile gülerler. Kendini değiştirmeye çalışma neysen osun.

Ben kendimi değiştirmeye çalışmıyorum, geliştirmeye çalışıyorum. Ayrıca liseli kızlar beni ilgilendirmez ben üniversiteliyim :)

Üniversiteli adamda asosyal oluyorsa daha ne diyim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aslında yarı asosyalim derken hata yaptım çünkü değilim. Yine arkadaşlarla takılıyoruz yiyoruz içiyoruz bilardo falan oynuyoruz ama konu kızlara geldimi sorun oluyor demek istediğim bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında yarı asosyalim derken hata yaptım çünkü değilim. Yine arkadaşlarla takılıyoruz yiyoruz içiyoruz bilardo falan oynuyoruz ama konu kızlara geldimi sorun oluyor demek istediğim bu.

bi psikoloğa gitmeyi düşünebilirsin. Rahatlatır umarım bu sorunun çözümü sende.

• diyalogları uzatabilirsen herşey çözülür
  • o değilde ikiniz birbirinizin fakesi misiniz lan avatarlar aynı
  • Dostum kızların hepsi saf olur. Bunu benim sevgilim bile kabul ediyor. Onların yanında rahat ol. Insan lan bunlar. Senin gibi yiyip, ıçip, sıçıyorlar. Yok bunu dersem birşey olur mu acaba ya filan diye de düşünme. Hee bir de fiziksel görünümlerine olduğu gibi cevap ver. Saçım güzel mi diye sorarsa. Güzel değilse olmamış de, açıkla. Bu onlari sinir ediyor gibi görünse de hoşuna gider. Çünkü onu değerlendirmişsindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HemşirEmre

o değilde ikiniz birbirinizin fakesi misiniz lan avatarlar aynı

AC hayranı bol olduğundan kaynaklı olabilir

• Kızların yanında rahat ol ve saçma soru sorarak kötü olacağın gibi düşünceleri bir kenara bırak,istediğin gibi muhabbettine bak.Genelde saçma laf etmekten çekindiğin için bu duruma düşüyosun.Dediklerimi bir düşün.
  • ağzına ne gelirse söyle hiç düşünme şöyle bişey var artık kızlar öyle efendilere bakmıyolar küfür yalakalık yawsaklık kimdeyse ona gidiyolar muhabbetini iyi tut aran iyi olsun bi süre sonra onlar sana dogru geliyo hatta birini tavlarsan diğerleri kıskançlıgından yanaşıyor
  • Salla... Hiçbir şey için yasıyorsun. Dünyevi kavramlara bu kadar verme kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Kızların yanında rahat ol ve saçma soru sorarak kötü olacağın gibi düşünceleri bir kenara bırak,istediğin gibi muhabbettine bak.Genelde saçma laf etmekten çekindiğin için bu duruma düşüyosun.Dediklerimi bir düşün.

Aynen doğru söylüyorsun. ben saçma laf etmekten çekiniyorum o yüzden sessiz kalıyorum, bu düşüncemden vazgeçmem lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Kızların yanında rahat ol ve saçma soru sorarak kötü olacağın gibi düşünceleri bir kenara bırak,istediğin gibi muhabbettine bak.Genelde saçma laf etmekten çekindiğin için bu duruma düşüyosun.Dediklerimi bir düşün.

Aynen doğru söylüyorsun. ben saçma laf etmekten çekiniyorum o yüzden sessiz kalıyorum, bu düşüncemden vazgeçmem lazım.

Bende de vardır böyle bir durum.Çabalarsan geçer merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay hoşt ulan

Dostum kızların hepsi saf olur. Bunu benim sevgilim bile kabul ediyor. Onların yanında rahat ol. Insan lan bunlar. Senin gibi yiyip, ıçip, sıçıyorlar. Yok bunu dersem birşey olur mu acaba ya filan diye de düşünme. Hee bir de fiziksel görünümlerine olduğu gibi cevap ver. Saçım güzel mi diye sorarsa. Güzel değilse olmamış de, açıkla. Bu onlari sinir ediyor gibi görünse de hoşuna gider. Çünkü onu değerlendirmişsindir.

bence bunu denemeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.