kızlarla ilgili herşey nasıl tavlanır,nasıl etkilersin,nasıl kendine nasıl aşık edersin
(En Son Oy Tarihi: 14.5.2015)
Giriş
önce kızla gozgoze gelırısın onda sonra onda soylersım am erkesen kızsı sen soyleme beklebe kızlar soyleye bılırı onda erkeler cesaretı yoktur onda unatrlar
herkesin sorunlarını cözdük herhalde
herkesin sorunu çözdük bi teşşekkür bile gelmedi he çok kırıldım
ÖnceLikLe Bi kız var 1 ay cıktık 2 kez görüştük ama:S Kız dior ki seni arkadasım oLarak görüorum ama asqım+ sonra Seni sewiorum vs vs diyorum kızmıor Ama Tkrar cıkaLım diyorum kafam karısık dior
Bu oLayın aLtınndan nasıl cıkabilirim?? Şimdide her hafta gidiyorum Ama Ne yapmaLıyım sizce Bu kızın duyguLarı nasıLdır ve neLer yapmalıyım
Ya arkadaşlarım ben aşık oldumm,2 hafta önce ona cıkma teklif etcektim,arkadasından haber aldım benden hoşlandığını öğrendim en azından arkadaşı öle söledi yalan deildir die düşünüorm sonrasın da bi kaç nedenden dolayı cumartesi günü teklifi edemedim pazartesi günü edicektim fakat,şimdi Bn çöm üm kız 10. sınıfta ama bn 93'lüyüm kızla yaşıtız yani Nese kıza bana gıcık olan bi kaç tane yakın arkadaşı(erkek) işte çömlemi çıkcan falan die doldurmuşlar e kızda tabi bu durumun üstüne benle küs gibi oldu pazartesi günü bi sürü kaba konuşma geçti aramızda,ama şimdi az çok konuşuoruz ama çok samimi deil,artq hoşlanıo mu hoşlanmıo mu bilmiorum?? Lütfen bi cıkar yolu bulun,ne yapmalıyım?
ya bende bi kızı seviyorum ama benim olay biraz karışık ben daha bu kızı tanımadan kız beni biyerde gördü işte arkadaslarım felan tanıtmış bende onu gördüm fakat bişey hissetmedim ona karsı ondan sonra işte konusmaya basladık kızla ben ona seni daha yakından tanımak istiyorum dedim ama onun cevabı ben senin arkadasınla cıktım herkesi elden gecirmiş gibi olur dedi ve kabul etmedi simdide kızın sevglisi war :/ ne yapmam lazım lütfen yardımcıı olunn :)
YA HOCAM BENİ KÜÇÜKKEN BEŞİK KERTMESİ YAPMIŞLAR KIZI EN SON 1 SENE ÖNCE GÖRDÜM SEVİYORUM BU KIZI BEN KIZ İZMİRDE BEN İSTDA KIZIN SEVGİLİSİ VARMI BİLİYORUM AMA BEN BU KIZI NASIL ETKİLERİM NE YAPMAM GEREKLİ (korkuyorum sevdiğim korkuyorum korkum sebebi bi başkaları deil yanlızlık korkuyorum sevdiğim korkuyorum korkumun sebebi yüreksizlik deil sensizlik) bide bu kızı facede ekledim 2 gün geçdi onaylamadı beni face açmiyormu bi msn geçsek açılcam birazda msnde geçemedik daha izmire gidecem ama ...!!!
arkadaşlar merve adında bir kızwar ben onun hastasıyım ama o beni sewmiyor kendime nasıl yaklaştıra bilirim?
beşikkertmesi hala varmı yaa
Benimde sewdiğim bir kız war wede çok sewdiğim bir arkdaşım wardı oğlan bir ara bnden iice uzaklaştı sonra bn bunla konuştum ağzından laf alamadım ama sonunda bna dediki bn dedi seni sewgilinle çıkıyom dedim ama şokk oldum bn bundan nasıl intikam alırım hemde kızı nasıl tavlaya bilirim.....yadaşuan kıza karşı ilgi werimmi yoksa wermiyimmi
bir kız sewiyorum o kız benim hakkımda kız arkadaşlarıyla konuşuyor be ona açılsam sınıfın alay konusu olcam onu bir erkek daha sewiyor ve sınıfın kaba dayısı resmen 5. sınıfta bir kıza açıldığımda kankama bile benle dalga geçirtti ben kızı çok seviyorum nasıl açılacağımı bilmiyorum kıza açılamamaktan nefret ediyorum ya beni redederse ona nasıl sölicem lütfen söleyin
ya hu gencler niye bu kadar yirtiyorsunuz kendinizi. birakin siz kizlarin pesinden kosacaginiza onlar sizin pesinizden kossun. bunu nasil mi yapacaksiniz.
bir kere kibar goruneceksiniz ayrica guleryuzlu olacaksiniz, nese ve hayat dolu olacaksiniz, sempatik ve yeri geldiginde espirituel olmayi bilecekseniz; asik yuzlu, maco ya da kendini begenmis tarz biri olmayacaksiniz.
ikincisi giyim kusamdan iyi anlayacaksiniz (mesela sosyetik ceketler - mavi beyaz boyle janjanli renkler, ya da deri mont ya da hos gorunen ne varsa siz bulun iste) ta ki taktigin saat ve gunes gozlugune kadar, karizma ruhu yakalayacaksiniz, hafif uzunsa jole wax gibi seylerle sacinizi da duzgun sekle sokmasini bilin beckham, c.ronaldo, quaresma, emre tarzi saclar hos duruyor mesela. - kesinlikle sakal birakmayin, kupe takmayin, su converse mudur ne zikkimdir birakin su salak ayakkabilari.
ucuncusu duzenli olarak spor yapacaksiniz vucudunuzu her zaman fit tutacaksiniz - kizlar gobekli erkeklerden cok hoslanmaz; unutmayin.
dedigim gibi onem siralamasi budur. yani 1. maddeyi gerceklestiremedikten sonra 2 ve 3 un hicbir faydasi olmaz. 1. maddeyi gerceklestirebilirseniz 2 ve 3 sizin icin + degerler olur, olmasa da sansiniz yuksek olabilir. size soyle diyeyim universite hazirliktayken ayni sinifta benimle yumusak bir eleman vardi. ya hu tum kizlar var ya hep o elemanin pesinden kosardi arkadas. ulan maskulenlik "0" idi adamda ama yine de sanki onlarin bir parcasi olmustu. ben o kadar ceketle, kumas pantolonla, trikolyla, gomlekle felan giderdim. saat zevkim de bayagi yuksektir. tek kusurum miyop oldugum icin gozluk takiyorum ama yine de kompanse edilir bir sey. fakat sirf agirbasli oldugum icin sene icinde tas catlasin bir iki kizla samimiyet derecesinde yakin olabilmistim. yani 1. madde hayati onemli bir sey, unutmayin. ha o seviyeyi tutturduktan sonra kizlar sizin pesinizden kosacaktir zaten. sizin kosmaniza bile gerek kalmayacak. benim gibi agir abiler ise her zaman yalnizligi oynayacak
ah ah en azından burdaki insanların aşkı karşılık benimki imkansızın ötesinde bırakın arkadaş olmayı benim olduğumdan bile haberi yok olsa bile onu geçtim o 19 ben 14 yani imkansız ofof
işte o ahah kendi aşkınızın imkansız olduğunu düşünüyorsanız bi daaha düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: batus798
ah ah en azından burdaki insanların aşkı karşılık benimki imkansızın ötesinde bırakın arkadaş olmayı benim olduğumdan bile haberi yok olsa bile onu geçtim o 19 ben 14 yani imkansız ofof