Şimdi Ara

Kızlarla ilgili gerçeği açıklama zamanı geldi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız kesinlikle hayır diyorsa ''Belki'' ; hayır diyorsa ''Evet'' demek istiyordur. Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 10 Aralık 2017; 23:58:33 >

• Bu doğruysa yer yerinden oynar !!
  • Bu zamana kadar hep hayır dediydiler 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Bu zamana kadar hep hayır dediydiler 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Kızlar ilk seferde direk evet demezler , direk evet derlerse kolay kız durumuna düşerler. Erkeklerin ısrarcı olmalarını isterler .Sen ne kadar ciddisin teklifinde bunu kanıtlamanı isterler
  • Evet diyorsa kesinlikle evet diyorsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çapkın bir arkadaşım vardı , kızı eve atmaya çalışıyordu , ben de dış kapının arkasından onları dinliyordum. Kıza 5. kez söylediğinde kız eve girmeyi kabul etti.
  • Kızlar herkese evet demezler. Tipsiz kızların bile bazı kriterleri vardır.

1) Temiz giyin , hoş kok
    2 ) Ağzın laf yapsın , kendine güven
    3) Cebinde güzel bir cafeye gidecek kadar paran olsun
    4) Tipin 10 üzerinden 6 olsun

Şu yukarıdaki maddelerden 3'ü sende ise başarı şansın % 85
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki ''şu anda ciddi bir ilişki düşünmüyorum'' diyorsa ne anlama geliyordur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

peki ''şu anda ciddi bir ilişki düşünmüyorum'' diyorsa ne anlama geliyordur hocam

'Bir önceki ilişkim yüzünden çok üzüldüm çok yıprandım. Dürüst ve düzgün bir insan olduğundan emin olursam seninle çıkarım' demek istiyor.
  • Peki hiçbişey demiyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: SinceTheBeginning

Peki hiçbişey demiyorsa

Çok zekidir. Yorumsuz kalarak , karda yürür izini belli etmez. Atalarımız ne demiş : Duran sudan korkma, akan sudan kork!
  • Kadınların o pembiş minnoş olmadıklarının kanıtı, kadınlarkulubu.com adlı sitedir. Girin açılan konulara, yazılan yorumlara bakın. Aslında ne kadar iğrenç varlıklar olduklarını, hayatlarını tamamiyle yalan üzerine kurduklarını görün. Hiçbir kadın doğruyu tam manasıyla söylemez. Gelip bana benim şu tanıdığım var, sevgilim var çok güveniyorum, çok dürüst falan demeyin. Mutlaka ama mutlaka, sizin tamamiyle doğruyu söylediğini zannetdiğiniz her meselede bir eksik, bir çeviri vardır. Kadınların doğası budur. Manipülasyon üzerine yaşarlar. Senin benim gibi aklından geçeni olduğu gibi yansıtmazlar. Bunları kadınlara söylediğiniz de ise bir huur çocuğu ilan edilirsiniz. Çünkü onlar tertemiz, hiç yalan söylemeyen varlıklardır kendilerince.

• Peki hocam ben kimseyi sevemiyorum beğeniyorum ama sevemiyorum demişti ortamda bunun için ne yapabilirim

• Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 1 Haziran 2020; 17:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankestainMonster67

Peki hocam ben kimseyi sevemiyorum beğeniyorum ama sevemiyorum demişti ortamda bunun için ne yapabilirim

Bağlanmaktan . acı çekmekten korkuyor. Aşkın güzelliğne , sevmenin kötü bir şey olmadığına inanması lazım.
  • Evet diyorsa red mi etmiş oluyor. Bende diyorum neden yalnızım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

peki ''şu anda ciddi bir ilişki düşünmüyorum'' diyorsa ne anlama geliyordur hocam

'Bir önceki ilişkim yüzünden çok üzüldüm çok yıprandım. Dürüst ve düzgün bir insan olduğundan emin olursam seninle çıkarım' demek istiyor.

Brad pitt olsa düşünmeden altına yatar kız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legalize wwed -- 24 Aralık 2017; 13:25:29 >
  • Orijinalden alıntı: Luken Drew

Evet diyorsa red mi etmiş oluyor. Bende diyorum neden yalnızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 17 Aralık 2017; 23:16:5 >
  • Hocam kızlar boyle yaparsa boyledir diyorsun da sen nerden biliyorsun de hele

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.