Şimdi Ara

Kızların Nasıl Varlıklar Olduğunu Açıklıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fıkrasınagülünmeyenadam

İlk önerim,bence hiç uğraşma.İkinci olarakta illa ugraşcam diyosan saatle kıyafetle bi kız kıskandırılmaz. Samimi olduğun güzel bi kız arkadaşın varsa onla takıl sürekli. Kızlar güzel bi hemcinsleriyle gördükleri erkeği kıskanırlar.

Hocam onumde kankasi oturuyor. Her seyleri bir . Kankasiyla da iyiyi, 3 tane var kankasi 3u ile de iyiyim, biri ile epey iyiyim. Surekli takilmam da konusuruz falan genel olarak. Ne yapayim sizce? ayni sinif olunca ugrasilmadan edilmiyor bide epey taktim takinti oldu ondan biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• The Tenth Doctor kullanıcısına yanıt
    O zaman durum farklı kankalariyla samimi olursan her turlu kiskanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızların nasıl bir varlık olduğunu şu ********** forumundan öğrenecek değilim.

Bir alay özgüvensiz, asosyal velet toplanmış salak saçma konular hakkında salak saçma yorumlar yapıyorlar.

DONANIM HABER KONU DIŞI KULLANICILARIN NASIL BİR VARLIK OLDUĞUNU AÇIKLIYORUM!

Bir alay işe yaramaz eli ******* dolanan insan müsvetteleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cringer

Kızların nasıl bir varlık olduğunu şu ********** forumundan öğrenecek değilim.

Bir alay özgüvensiz, asosyal velet toplanmış salak saçma konular hakkında salak saçma yorumlar yapıyorlar.

DONANIM HABER KONU DIŞI KULLANICILARIN NASIL BİR VARLIK OLDUĞUNU AÇIKLIYORUM!

Bir alay işe yaramaz eli ******* dolanan insan müsvetteleri...

Kızların Nasıl Varlıklar Olduğunu Açıklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 24 Ocak 2015; 22:24:15 >

• kimsenin ne dediğine bakmayın la, yaşayın öğrenin.
  • Lise aşkları için evet. Doğru
  • yaşım 18 deneyim yaşadımdan sonrasını okumadım
  • yav daha 18 yaşındasın liseli ergenlerle yaşadıklarına ilişki mi diyorsun? dur hele daha önüne bin tane insan çıkacak klavye başından müthiş tespitler zıçmayın allahaşkına
  • beyler forumda bir sorun var düzgün yazarken bile hata veriyor
  • Kız,kız,kız dh ahalisinin bildiği başka bir şey yok mu ?

Boşverin artık şunları 224112122 konu arasından sadece 1 tanesine odaklanmak israf değil midir ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.