Şimdi Ara

Kızların hayatının aşırı kolay olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
5
Favori
10.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1) Çirkin dahi olsan , yığınla talibin olur , ego kasarsın

2) Evlenirken erkek tarafı evi , eşyaları her şeyi dizer. Sen sadece üstüne oturursun

3) Iş ararken her yer bayan arıyor , en basit işe girip güzel bir maaş alırsın.

4) Çekici olmak için yapman gereken tek şey dana gibi yememektir.

5) Otobüste , her yerde bayanlara yer verilir.

6) Kavga olsa , kız ilk vursa ve sen ona karşılık verirsen ANINDA SUÇLU DURUMUNA DÜŞERSİN

7) Okulda öğretmenlerin bile seni kayırır , güzel kızlar okulda bile hep ön sırada oturur. Öğretmenle araları çok iyidir

8) Bütün ağır işlerde erkekler çalışır

KIZLARA HAYATLARI BOYUNCA İYİ DAVRANILDIĞI İÇİN DAHA POZİTİF BİR BAKIŞ AÇISINA SAHİPLERDİR
    ERKEKLER İSE HAYATIN ZOR , ACI TARAFINI GÖRÜR

10 ÜZERİNDEN 6 OLAN BİR ERKEK PARASI OLMADAN SEVGİLİ BULAMAZ
    10 ÜZERİNDEN 6 OLAN BİR KIZ ZENGİN KOCA BULUP HAYATINI KURTARIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 1 Şubat 2018; 11:4:23 >

• Sorma ya.Hocalar bile sınıfta kızlar yanlış birşey yaparsa uyarıyorlar erkekler yaparsa sınıftan atıyorlar.Sürekli kızlara nazik davranalım kızlara sert yapmayalım kızlar şöyle kızlar böyle.E bizim ağzımıza şey yapın o zaman biz insan değil miyiz? Yeri geldimi eşitiz diye biyak biyak öterler
    Artık yeter be biraz gözlerinizi açın gerçekleri saptırmayın ,hayatım boyunca canlılar arasında ayrım yapmadım. Türkiye'de en ağır ve tehlikeli işlerde erkek çalışır. Aptalca geneleklerin kahırnı erkek çeker ,maddi hükümlülükleri erkek karşılar.Genellemeler insafsızcadır , ama başında geçen şeylerden bahsedeyim . Yaklaşık 11 yıl kariyer de cv vardı . on binlerce başvuru yaptım tek geri dönüş olmadı. Aynı profili bayan açıp yabancı yetişkin sektörünün bir bayan resmini profil resmi yaptım. Hiç başvuru yapmadım halde iki günde 100+ telefon araması oldu. Yine yıllardır arkadaşım olan ,günde üç öğün et yemeği yiyen, her zaman benim vejetaryenlığımla dalga geçen herif vegan restoranında yandaki iki kızı etkilemek için bana bir saat boyunca vejetaryenliğin faydasını anlattı, resmen şok oldum. bir kadın için yedi cedinizi satmayın, bir vajina için kırk takla atmayın ,en önemlisi sebepsiz hemcinslerinizi aşağılamayın. objektif bakıldığında Türkiye'de erkekler gerçekten çok eziliyor
    Bu yüzden bazı şeyleri aşmış güçlü erkekler kadınları bir meta olarak görüyor. Bu adamların çevrelerindeki kadınların hepsi de meta olarak görülmeyi kabul ediyor ve istiyor zaten. Doğada erkeğin rolünü anladığınız zaman kadın-erkek ilişkilerindeki bütün denklem çözülüyor
  • Kadınlar çiçektir, onları sevmeliyiz.Onları mutlu etmek için her şeyi yapmalıyız.Onlar ayrıca herzaman haklıdırlar.
    Kadınlara yamuk yaparsan sana misliyle ödetirler.Kadınlar olmasa dünya çok kötü olurdu.

Meriç Mode Off
  • Hayatı easy'de oynuyorlar, aim assist de açık...
  • Ama kadınlar da erkeklerin dünyadan aldığı keyfin binde birini alamıyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GURBAN OLDUĞUM YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ERKEĞİM

• Kızların hayatının aşırı kolay olması

Böyle gibi olması lazımdı hocam.
  • Bu yüzden bazı şeyleri aşmış güçlü erkekler kadınları bir meta olarak görüyor. Bu adamların çevrelerindeki kadınların hepsi de meta olarak görülmeyi kabul ediyor ve istiyor zaten. Doğada erkeğin rolünü anladığınız zaman kadın-erkek ilişkilerindeki bütün denklem çözülüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman sende bu ortama aykırı davran?

kimseye yer verme.(yaşlı dahil)
    nazik davranma. yani yanında küfür etmekten,cinsellik konuşmaktan korkma.(bunu da liseliler gibi abartma ama)
    çirkin ve bakımsız kızlara bakma
    yaratılış itibariyle güçsüzler zaten. zihinsel anlamda söyledim bunu.
    evlenme. ya da evlenirsen ortaklaşa yaptır.
    iş hayatından kasıt? mağazalar dışında kadınlar ne gibi önceliği var? çalış daha iyi işlere gir.
    ilk adımı hep erkek atmaz. kızda atar.
  • doğru tespitler
  • Kadınlar kedidir nankördür bi yararı yoktur arada seversin

• Sorma ya.Hocalar bile sınıfta kızlar yanlış birşey yaparsa uyarıyorlar erkekler yaparsa sınıftan atıyorlar.Sürekli kızlara nazik davranalım kızlara sert yapmayalım kızlar şöyle kızlar böyle.E bizim ağzımıza şey yapın o zaman biz insan değil miyiz? Yeri geldimi eşitiz diye biyak biyak öterler

• Erkekler sayısalcıysa kızlar dilcidir.

• Bu tespitler genel olarak bizim ki gibi ülkeler için geçerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Bu tespitler genel olarak bizim ki gibi ülkeler için geçerli

Global
  • Tamam da çocuk doğuruyorlar.

• Konuda mantıklı bir yorum bulunmuyor. Gereksiz bir kadın düşmanlığı sergilenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Konuda mantıklı bir yorum bulunmuyor. Gereksiz bir kadın düşmanlığı sergilenmiş.

Bir sey yazmaniza gerek yok beyler. Hayatindan bir tane malum cinsiyet gecince bize katilacak olan masum bir kardesimiz. Biz de bunlardan gectik. Bu mertebeye ulasana kadar hepimiz kan ter gozyasi doktuk, bu arkadasimiz da ayni yoldan malesef geçecek.

• Çok yakın bir arkadaşım var kadın. Arkadaşlığımızın 3. senesinde bana eşcinsel olduğunu itiraf etti. Baya güzel bir kız, yüzü vücudu gerçekten çok iyi. Tinder kullanıyormuş ve hergün ayrı bir erkekle takılıyormuş. Taktiği hep aynı, ilk gün buluşuyorlar adam bunu yediriyor içiriyor eğlendiriyor. Kız da adamı beğenmiş ayağına yatıyor ama erkek bir şey isteyince daha ilk buluşmamız hızlı olmayalım diyor. Eve gelince çocuğun tüm bilgilerini siliyor yarına başka bir erkekle devam ediyor
    Diğer kızları da tinderdan buluyor, bayağı eşcinsel var diyor bana. Haftada bir birisinin evine gidiyor ya da birisini eve atıyor. Gittiği kızları atıyor bazen o kadar güzeller ki onlar da.
    Günde 50 erkek 1-2 kız ile eşleştiğini söylemişti. Bu da böyle bir anımdır

• Sevgilisi olmayan kiz sesi duydumu kipkirmizi olan erkek tipi püh kalibina senin

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Çok yakın bir arkadaşım var kadın. Arkadaşlığımızın 3. senesinde bana eşcinsel olduğunu itiraf etti. Baya güzel bir kız, yüzü vücudu gerçekten çok iyi. Tinder kullanıyormuş ve hergün ayrı bir erkekle takılıyormuş. Taktiği hep aynı, ilk gün buluşuyorlar adam bunu yediriyor içiriyor eğlendiriyor. Kız da adamı beğenmiş ayağına yatıyor ama erkek bir şey isteyince daha ilk buluşmamız hızlı olmayalım diyor. Eve gelince çocuğun tüm bilgilerini siliyor yarına başka bir erkekle devam ediyor
    Diğer kızları da tinderdan buluyor, bayağı eşcinsel var diyor bana. Haftada bir birisinin evine gidiyor ya da birisini eve atıyor. Gittiği kızları atıyor bazen o kadar güzeller ki onlar da.
    Günde 50 erkek 1-2 kız ile eşleştiğini söylemişti. Bu da böyle bir anımdır

Cool story bro

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.