< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 1 Şubat 2018; 11:4:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 1 Şubat 2018; 11:4:23 > |
Hayatı easy'de oynuyorlar, aim assist de açık...
|
Sorma ya.Hocalar bile sınıfta kızlar yanlış birşey yaparsa uyarıyorlar erkekler yaparsa sınıftan atıyorlar.Sürekli kızlara nazik davranalım kızlara sert yapmayalım kızlar şöyle kızlar böyle.E bizim ağzımıza şey yapın o zaman biz insan değil miyiz? Yeri geldimi eşitiz diye biyak biyak öterler
|
GURBAN OLDUĞUM YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ERKEĞİM
|
Artık yeter be biraz gözlerinizi açın gerçekleri saptırmayın ,hayatım boyunca canlılar arasında ayrım yapmadım. Türkiye'de en ağır ve tehlikeli işlerde erkek çalışır. Aptalca geneleklerin kahırnı erkek çeker ,maddi hükümlülükleri erkek karşılar.Genellemeler insafsızcadır , ama başında geçen şeylerden bahsedeyim . Yaklaşık 11 yıl kariyer de cv vardı . on binlerce başvuru yaptım tek geri dönüş olmadı. Aynı profili bayan açıp yabancı yetişkin sektörünün bir bayan resmini profil resmi yaptım. Hiç başvuru yapmadım halde iki günde 100+ telefon araması oldu. Yine yıllardır arkadaşım olan ,günde üç öğün et yemeği yiyen, her zaman benim vejetaryenlığımla dalga geçen herif vegan restoranında yandaki iki kızı etkilemek için bana bir saat boyunca vejetaryenliğin faydasını anlattı, resmen şok oldum. bir kadın için yedi cedinizi satmayın, bir vajina için kırk takla atmayın ,en önemlisi sebepsiz hemcinslerinizi aşağılamayın. objektif bakıldığında Türkiye'de erkekler gerçekten çok eziliyor
|
Konuda mantıklı bir yorum bulunmuyor. Gereksiz bir kadın düşmanlığı sergilenmiş.
|
Bu yüzden bazı şeyleri aşmış güçlü erkekler kadınları bir meta olarak görüyor. Bu adamların çevrelerindeki kadınların hepsi de meta olarak görülmeyi kabul ediyor ve istiyor zaten. Doğada erkeğin rolünü anladığınız zaman kadın-erkek ilişkilerindeki bütün denklem çözülüyor
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |