Şimdi Ara

Kızların havalı olması bizim suçumuz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu erkeklerin hatun fotoğraflarınayorum yaparken ki kırılmalarına hastayım: ''Mükemmel'' ''Yorumsuz''''Tek kelimeyle şahane''.Altı üstü facebook fotosuna yorum yapıyorsun,Salvador Dali tablosu
    yorumlamıyorsun.Yoruma bak arkadaş: ''İnanılmaz''Neye inanamadı bu gerizekalı diye düşünüyor insan.Bu kadar basit adamlar olmayın yahu, sonra vay efendim kızlar çok havalı. Kızlar havalı olmasında kim olsun arkadaş. Sevgili olmayı bir yana bırak metrobüsde kesişmeyeceğim kızın facebook fotoğrafında 169 beğeni var. Sonra gel de bu kızı güzel olmadığına inandır.Ateist'i 169 kişi gel seni müslüman yapalım dese adam 5 vakit namaza başlar.Yani bu yazıda verilmek istenen şeyi herkes anlamıştır. Konumuz ne kızlar ne de ateistler...Bir insanı neye inandırırsanız ona inanır ve iyi olan her şeye inanmak kolaydır.

• Hocam o yorum yapanlar zaten abazanlıkdan ölen serseri tipler azcık erkeklik gururu varsa sırf kıza yaranıcam diye kendilerini rezil etmezlerde.Beyin lazım hepsinden önce.Yinede kızları götüren tipler bunlar anlayamıyorum.Kıyıda köşede doğru düzgün kızlar var ama bize denk gelmez.
  • +1 terazine tıkladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksama kadar kac kisi bana profil fotomu begen diyo 169 begeniyi nasil yapiyolar saniyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abazan çok ülkede, yapacak birşey yok, eskiden makyajla kandırırlardı şimdi photo efektler hem daha kolay hem de çabuk yapılıyor

abazanların da ağzının suyu akıyor, okulda kızlara bakıyorum mesela, ulan bir de facebook fotolarına bakıyorum, yer miyim lan ben ama gidin bakın hepsine göre kendisi dünya güzeli, küçük dağları onlar yaratmış, göbekleri önden gider ama egoları daima daha ilerdedir.

sonuç olarak elden birşey gelmez, aklı başında insan arayın öylelerinden uzak durun, illa o tip kızlarla sevgili olacaksınız diye birşey yok.
  • "eskiden makyajla kandırırlardı şimdi photo efektler hem daha kolay hem de çabuk yapılıyor"
    Klavyeni seveyim,ne güzel yazmışın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.