Şimdi Ara

Kızların çirkin ve fakir erkekleri böcek gibi görmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu ne zaman uplarsın onu bekliyorum.

• ben bu forumda bu tür konuları açmanın tamamen geresiz olduğunu anladım bence bu konuyu açmak için daha iyi foruma git burası daha çok mizahlıktan gevezelikten ve başlığa bakan forum!
  • Ben de öyle görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gızlar haklı, Türk erkeklerinin yarısından fazlası öyle.

• Kızların çirkin ve fakir erkekleri böcek gibi görmesi

vs

Kızların çirkin ve fakir erkekleri böcek gibi görmesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BaNgO kullanıcısına yanıt
    %95 bence

• Kızların derken yanlış bir ifade kullanmışsın. "Türk kızlarının" demen gerekirdi. Ayrıca yakışıklılığa değil dış görünüşe bakıyorlar. Yani Dış görünüş sadece tip değildir. Kilo , geniş omuzlar , sakallı olması , giyim vs. Türk kızları sadece dış görünüş ve para ile ilgileniyor.Bunu bilmeyen yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Kızların derken yanlış bir ifade kullanmışsın. "Türk kızlarının" demen gerekirdi. Ayrıca yakışıklılığa değil dış görünüşe bakıyorlar. Yani Dış görünüş sadece tip değildir. Kilo , geniş omuzlar , sakallı olması , giyim vs. Türk kızları sadece dış görünüş ve para ile ilgileniyor.Bunu bilmeyen yok zaten.

Erkekler neyle ilgileniyor? Bir kızın ilk bakılan yeri götüdür demez mi tüm erkekler? Ekşide bir sürü başlık var erkeklerin zeki kız yerine güzel kız istemesi vs. Yalan mı beyler bunlar? Kimse inkar edemez bir kız güzel değilse arkadaş bile olmuyor insanlar. Kaç taneniz çirkin kızları insan yerine koyuyor? Kimse kendini kandırmasın kızlar kendilerine ne yapılıyorsa onu yapıyor.

• tiredasfreak T kullanıcısına yanıt
    O başlıklar doğrudur ama sana samimi bir şekilde şunu söyleyeyim. Erkeklerin söylediğine değil yaptığına bak , kızların da aynı şekilde söylediğine değil yaptığına bak. Türk kızları dış görünüşe bakmayız derler , karaktere bakarız derler ama gidip ideal kilosunda , sakallı erkeklerle sevgili olurlar , ya da geniş omuzlu ve sakallı. Türk erkekleri ise en yakışıklılar da dahil çirkin ve orta tipli kızlarla sevgili olurlar. Yani yakışıklı erkek öyle bir kıza gitmez , güzele gider ama çirkin veya orta tipli bir Türk kızı gidip yakışıklı bir erkeğin altına yatmaya çalışırsa ve sevgili olmak isterse , o yakışıklı Türk erkeği yüzde 90 ihtimalle kabul eder.Biraz uzun oldu ama durumu anlatabilmişimdir umarım.

• Biraz tipi parasi olan turk erkekleri de kizlara aynisini yapiyor. Cinsiyetle ilgisiyok karakterle ilgisi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

O başlıklar doğrudur ama sana samimi bir şekilde şunu söyleyeyim. Erkeklerin söylediğine değil yaptığına bak , kızların da aynı şekilde söylediğine değil yaptığına bak. Türk kızları dış görünüşe bakmayız derler , karaktere bakarız derler ama gidip ideal kilosunda , sakallı erkeklerle sevgili olurlar , ya da geniş omuzlu ve sakallı. Türk erkekleri ise en yakışıklılar da dahil çirkin ve orta tipli kızlarla sevgili olurlar. Yani yakışıklı erkek öyle bir kıza gitmez , güzele gider ama çirkin veya orta tipli bir Türk kızı gidip yakışıklı bir erkeğin altına yatmaya çalışırsa ve sevgili olmak isterse , o yakışıklı Türk erkeği yüzde 90 ihtimalle kabul eder.Biraz uzun oldu ama durumu anlatabilmişimdir umarım.

Benim söylediğimle alakası olmayan bi şey yazmışsın benim sorduğum bu değil.

• ne tipsizi arkadaş asıl olan tipsiz erkeklerle takılmaları yakışıklıkları sallamıyorlar bile nerede ökz var oradalar..
  • kızların ne düşündüğü önemli değil senin nasıl hissettiğin önemli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.