Şimdi Ara

Kızların benimle oyuncak gibi oynayacak olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkejler olarak zihninin kirli oldugu dusunulur ama bir o kadar da "saf" ızdır
    Gecen gun kizlarin bakir olmakla dalga gectiklerine sahit oldum. Çöktüm resmen. Dürüstlük,efendilik bir erdem olarak görülmüyor. "Kişinin tecrübesizliğinin sonucudur" diye dusunuluyor. Haklı olabilirler

Ayrı bir mesele daha:

Benim gibi zihni düz mantık calisan düşük iq biri olursa olur belki yoksa biriyle yakinlasirsam beni kesinlikle yonetecek. Ailenden de sogutuyor seni. Bana o yuzden mantikli gelmiyor .Aslında yaşım geliyor ama ciddi bir iliskiden korkuyorum. bana ne katabilir ki?

İliski yonetmeyi bilenler kiz arkadas yapsınlar ona lafım yok. Ben kurnaz insanlarla baş edemem. Mecazları anlayamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence bir dedektif tut. Gözüne kestirdiğim bir kızı beş sene boyunca izlet. Baktın kimseye vermiyor hemen evlen. Bu kafayla anca öyle rahat edersin. Hatta sipariş de verebilirsin. Bir aile senin için kız çocuğu yapar. Evlilik çağına kadar kimseye elletmezler. Sonra 'tertemiz malın' olur ömür boyu kullanmalık. Bence her erkek bunu hak eder.
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarımın sadece bir kısmına odaklanmayın lütfen. İliskiye girmekten ibaret degil zihin yapısından bahsediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.