Şimdi Ara

Kızları Anlamak Zor Cidden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazen düşünüyorumda çevremdeki kızlar ne zaman başlarına bişey gelse veya çözemedikleri konular olsa beni ararlar .Sevgilini ara o yardım eder ağzımın ucuna kadar geliyor ama demiyorum.Bi kızın aklına sevgilisinden önce gelmek kötü bi durum bence.Kızlar sevgili olacak tip değilde baba karakterinde görüyor beni hiçte öyle bi yapım yok aslında
    Bu durum canımı sıkmakta nasıl kurtulabilirim. Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı yaş 22 bu konuda dalga geçebilirsiniz.Acaba çokmu ilgi gösteriyorum bu yüzden

• Hocam sen hepsiyle çok yakın arladaş olmuşsun. O yüzden sana geliyorlar. Mesafeyi koru biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır sen iyi birisin ve bu yüzden kaybediyorsun. Kadınlar aciz varlıklardır zaman içinde gördükçe anlayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabildiğim kadar odun olabiliyorum ama zor duruma düştüklerinde içim rahat etmiyor yardım ediyorum imkan el verdikçe.
  • hocam kizdan arkadas olmaz,sen o giderken arkasindan illa ki dot une bakarsin.o yuzden gibtir i cek kizlara.sacma sapan sorularini sana sormasinlar.1 tane sevgili yap kendine yapamiyorsan da illa ki olacak diye kendini yirtma.para kazanmaya basladiginda hepsi siraya girer zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefes alsın yeter.

Kızlar da "erkekleri anlamak çok zor" diyor.

Seni erkek ya da sevgili olarak değil de baba gibi görüyorlarsa ve sevgili meselelerinde ilk sana geliyorlarsa sende bir sorun var demektir. Hangi yöne çekersen çek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili meselesini açmazlar bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.