Şimdi Ara

Kızları adam yerine koymayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konu hakkında verilecek en iyi tavsiyedir.Siz hayatınızı yaşayın onlar hayatınıza dahil olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• adam değiller ki zaten adam olsalar kız olmazlardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum.
  • Kitabın adı: The Sap
  • Bir aşık ol görücem seni nasıl değişiyorsun nasıl eriyorsun kim kimin hayatına dahil oluyor

• Adam yerine koymamak ifadesi bence yanlış bir ifade şekli.Çok önemsemeyin desen daha mantıklı. Ki bunu öğrenmekle geç kalmışsın. Bir kızın peşinden koşarsan , talepkar olursan ipleri onun eline vermiş olursun ve erkeklik ağırlığını düşürmüş olursun kızın önünde. Kız istemiyorsa umurunda bile olmayacak , kaybeden sen değil kız olmuştur ve başka kıza gidersin.Hepsi bu.Çoğu Türk erkekleri kıza sakız gibi yapışıyor.Kızları çok şımartıyorlar. Bu çok yanlış bir yol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep webteki zebani

adam değiller ki zaten adam olsalar kız olmazlardı

1 artı verdim 3 gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Bir aşık ol görücem seni nasıl değişiyorsun nasıl eriyorsun kim kimin hayatına dahil oluyor

Sevgilim var ,asik degilim erkek adam ipleri kadinin eline vermez verirse o erkek degil çükü olan kadindir.Kadinda ilk firsatta tekmeyi basar zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: realteco

Kitabın adı: The Sap

Sap değilim düzenli bir ilişkim var sadece burada bu hatayı çok yapan insan görüyorum.

• A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Hocam aşık oldum sonu mommok bir yere çıkıyormuş.Yanlış kişiye aşık olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Adam yerine koymamak ifadesi bence yanlış bir ifade şekli.Çok önemsemeyin desen daha mantıklı. Ki bunu öğrenmekle geç kalmışsın. Bir kızın peşinden koşarsan , talepkar olursan ipleri onun eline vermiş olursun ve erkeklik ağırlığını düşürmüş olursun kızın önünde. Kız istemiyorsa umurunda bile olmayacak , kaybeden sen değil kız olmuştur ve başka kıza gidersin.Hepsi bu.Çoğu Türk erkekleri kıza sakız gibi yapışıyor.Kızları çok şımartıyorlar. Bu çok yanlış bir yol.

Geç kalmadım hocam Allah'a şükür kimseye eyvallahım yok herkes bir yere kadar.Sadece buradaki genç arkadaşlar bu hatayı çok yapıyorlar.

• Oyle zaten egolu pislik hepsi

• Glaxo Smith Kline kullanıcısına yanıt
    Bende yaşadım onu. Vaktimi kaybettim, kendimi kaybettim, paramı kaybettim sonuç koca bir hiç. Hiçbir şeye üzülmedim de kaybettiğim vakte çok üzüldüm. Neyse ki kurtuldum. Böyle durumlarda insnaları hayatınızdan çıkarmak zor olmamalı :))

• Sivil toplum kuruluşları bunun tersini insanların beynine empoze etmek için bi sürü paralar harcıyolar sözlük hesaplarına bi sürü yazı yazdırıyolar ama hala bu düşünceyi empoze edemiyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.