Şimdi Ara

kızlara kötü davranmak onları çekiyor mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
12.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam tersi kardeşim. utangaç, asosyal, konuşmasını bilmeyen erkekler kızlara kötü davranır. haa bakın sürekli iyi davranın da demiyorum. ama kötü davranmak onları çekmez. ayarını tutturman gerekir. konuşursun mesela normal muhabbette makara kukaranı yaparsın. baktın seni aşağılayıcı bi söz söylüyor. o zaman ciddi moda geçerek azarlar misali konuşursun. ciddi konuşmak ile kötü davranmayı karıştırmayın. ciddi konuşman demen tavrını koyman demektir. bu kızların çok hoşuna gider. ama ota b.ka da tavır koymayın. abartmadan yapın. bu sadece kızlar için geçerli değil. tüm insan ilişkileri böyle. forumun yüzdelik çoğunluğu insan ilişkilerinde berbat olduğu için tavır koymayı kızlara kötü davranmak sanıyorlar.
  • Kötü davranmak değilde tam olarak laf sokmak fln kızları çeker oldukça, yine de terslemenin vs ayarını iyi tutturmak lazım bir raddeden sonra itici olabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Kötü davranmak değilde tam olarak laf sokmak fln kızları çeker oldukça, yine de terslemenin vs ayarını iyi tutturmak lazım bir raddeden sonra itici olabilirsiniz
    Boşuna demiyoruz çıkarın vurun masaya diye
  • Knk taktikle birlikte sokağa çıktım 12 gibi gorduğum kız grubuna tekmeyle girdim şimdi 1 yerde yatıyor her yer kırzımı vişne suyu olmuş herhalde kız naz yapıyor çok saol tavsiye için

• quote:

Orijinalden alıntı: CODY

quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Eğer kötü davrandığın halde, yani umursamaz, seçici, işine geldiği gibi davranır, kız seni ne kadar çok sevdiğini belli ettiği halde çabaladığı halde laylaylom takılıp daha sonra kızı elde ettikten sonra sen bağlanırsan roller değişir. Bu sefer o seni peşinde koşturur. Her dediğini yaptırmaya çalışır, sen söylersin, "sanane, seni ilgilendirmez" vs vs der.. Ama sen onun her dediğini yaparsın. Bir de bakmışsın ki tepene binmiş, sen hala seviyorum diye katlanırsın.. İstisnalar kaideyi bozmaz..

İmza mesaj kombinasyonu

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

up
    çoğu kızda çalışıyor tecrübeyle sabit
  • Sen ortaya çıkıp erkeğim diyorsan cool olmak için bir kıza kötü davranmamalısın erkekliğe sığmaz kızların g*tünü kaldırmadanda onlara iyi davranabilirsin bunu yaparken coolda olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscarecroww -- 28 Eylül 2014; 9:27:17 >
  • Yalnız bunun ise yaraması için kızın sizle ilgileniyor olması lazım, tavşan dağ olayı olmasın yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 28 Eylül 2014; 9:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

Sen ortaya çıkıp erkeğim diyorsan cool olmak için bir kıza kötü davranmamalısın erkekliğe sığmaz kızların g*tünü kaldırmadanda onlara iyi davranabilirsin bunu yaparken coolda olabilirsin

kotu davranmak lafin gelişi. ordan kasit dovmek, hakaret etmek vs. degil elbette.

• quote:

quote:

Sen ortaya çıkıp erkeğim diyorsan cool olmak için bir kıza kötü davranmamalısın erkekliğe sığmaz kızların g*tünü kaldırmadanda onlara iyi davranabilirsin bunu yaparken coolda olabilirsin

kotu davranmak lafin gelişi. ordan kasit dovmek, hakaret etmek vs. degil elbette.

Alıntıları Göster
    kötü davranmak dil baskan olay kolay cocuk olmamak dırek elınde olursun dırek ılgı gosterıp cok ıyı davranırsan cok kolay oluyorsun ılgısını cekmıyor ılgı gosterırken kotu yanı gıcık davranırsan ılgı gosterıyorsun yanı muhabbet kurabılıyor senınle ama kız senı elınde avcunda hıssetmedıgı ıcın cok basıt lokma olmadıgın ıcın senın ustune dusuyor vs vs...

yoksa manyak degıller yanı erkeklerde oyledır sokaktakı kız her zaman kolundakı kızdan daha ıyıdır tanısınca hepsı daha normal varlıklar oluyo sokakta gorunce ıse efsanevıler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: unkerr

kötü davranmak dil baskan olay kolay cocuk olmamak dırek elınde olursun dırek ılgı gosterıp cok ıyı davranırsan cok kolay oluyorsun ılgısını cekmıyor ılgı gosterırken kotu yanı gıcık davranırsan ılgı gosterıyorsun yanı muhabbet kurabılıyor senınle ama kız senı elınde avcunda hıssetmedıgı ıcın cok basıt lokma olmadıgın ıcın senın ustune dusuyor vs vs...

yoksa manyak degıller yanı erkeklerde oyledır sokaktakı kız her zaman kolundakı kızdan daha ıyıdır tanısınca hepsı daha normal varlıklar oluyo sokakta gorunce ıse efsanevıler :D

Ne alakası var yahu? Kolumda bir kız varsa emin ol sokaktakiler benim için görünmez oluyorlar isterse o an medya ordusuyla adriana lima geçsin yeminle umrumda olmaz. Umarım bir tek ben böyle değilimdir eğer öyleyse vay insanlığın haline o zaman.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sene 99-2000 internet kafede bilgisayarlarla uğraşıyorum.

Bir tane kız geldi bende kıza kibar davrandım.

Sonra kız beni kastederek alın şunu başımdan dedi haliyle madara oldum.

10-15 dakika sonra bilgisayar kasası ile kızın yanından geçerken.

Kız:dikkat et üstüme düşürme dedi.

Bende kötüye birşey olmaz dedim.

Aradan zaman geçti sonradan karşılaştık hala tuhaf tuhaf bakıyordu.

Kısaca kendi kaşındı.

Bazen bir laf bile yetiyor dövmeye gerek yok çoğu bunu istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 28 Eylül 2014; 12:24:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Kısaca kendi kaşındı.

yazının sonunda evlendik diye yazcaksin diye bekledim

• quote:

quote:

Kısaca kendi kaşındı.

yazının sonunda evlendik diye yazcaksin diye bekledim

Alıntıları Göster
    14 yıl geçmiş aradan.

Şu gün bile evlenmek istmemem öyle biriyle.

Onunla evlenen yandı.

Bekarsan darısı başına umarım hayalindeki gibi biriyle evlenirsin.

• hepsi degil ama şimdiki genc yada ergen kesimdekiler oyle ne yazık ki sahsen ben ve arkadaşım uyguluyoruz bu durumdan memnunmuyum degilim
  • quote:

14 yıl geçmiş aradan.

Şu gün bile evlenmek istmemem öyle biriyle.

Onunla evlenen yandı.

Bekarsan darısı başına umarım hayalindeki gibi biriyle evlenirsin.

sagol kardeşim, hepimiz inşallah

• Ayarı tutturmak lazım. İlk tanışma zamanları dozu iyi ayarlamak lazım. Aslında değer verdiğini hissettirip belli de etmemek lazım. Yani gösterip vermemek gibi. Karmakarışık işler tabi kıza göre değişir bu. Ama gerçekten dibine kadar ilgi gösterilecek kızlar var. Ben buldum verdiğim değeri fazlasıyla geri alıyorum. Birazda şans meselesi işte

• quote:

Orijinalden alıntı: mltoprak

Ayarı tutturmak lazım. İlk tanışma zamanları dozu iyi ayarlamak lazım. Aslında değer verdiğini hissettirip belli de etmemek lazım. Yani gösterip vermemek gibi. Karmakarışık işler tabi kıza göre değişir bu. Ama gerçekten dibine kadar ilgi gösterilecek kızlar var. Ben buldum verdiğim değeri fazlasıyla geri alıyorum. Birazda şans meselesi işte

evet hocam bazilari deger gordugunde samimice karşılık veriyor ama çoğunluğu kendi geri çekiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.