Şimdi Ara

Kızlara bakmamaya çalışıyorum. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
10
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mühendis arkadaşımız yine döktürmüş içindekileri okudum.Gerçekten içten yazılmış, doğru tespitler barındırıyor fakat bir umutsuzluk sezdim sanki bence kendini o kadar küçük görme bazı kızlar sadece ilgiye tav olur bunu da kabul etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmztly

quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

evlenmeden önce cinsellik yaşamayanlar için ne diyorsun yaşayanlar için ne diyorsun

Bir şey demiyorum ben, ne diyeceğim, haddime mi düşmüş dostum? Bir şey diyebilme hakkına sahip olan yalnızca Tanrı'dır. O'nun kurduğu düzenin sınırları içinde yaşamak da, bedelini ödemek koşulu ile sınırın dışına taşmak da kişinin kendi bileceği iştir. Namaz bile kılmayan bir adam olup da bir başka kimseye fetva verecek kadar küstah değilim dostum, ben sadece hatırlatmak istedim. İslam dininde evlilik dışı cinsel birliktelik yasak edilmiştir. Evli kişilere de "arkadan yanaşmayın" benzeri bir uyarı da vardır, sadece bunu hatırlatmak için geldim. Yobaz da değilim, cemaatçi de. Öyle sade bir vatandaşım, hepsi bu. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. :)

bende namaz kılmıyorum ama müslüman olarak görüyorum kendimi orucumu tutarım arada cuma namazlarınada giderim 5 vakit kılmıyorum kılamıyorum değil :) evlilik öncesi birliktelik zaten zina mastırbasyon onun için var arkadan zaten günah cinsellik sadece ilk eşinle yaparsan tereddütün kalmıyor tabi onunda seninle ama piyasada öyle kızlar varki oral anal hertürlü yapmış bekaret kalmış namusluyum diye geziniyor düzgün temiz kız nerden bulacaz durum çok vahim beni en çok korkutan
  • Thetsnkkkkkk naber dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

bakmayı bilmiyorsun diyeceğim de istanbuldaysan kızlar baktırmak için taytlar etekler giyiyorlar zaten...

erkeğiz abi duramıyoruz hele artık siyah tayt sarı saç moda oldu ölüyorum resmen bizede yazık ya tamam kardeşim bali biraz belli etme sonrada niye baktı oluyor. neye yapacağız böylede olmuyor. az gezelim sosyalleşelim diyoruz zinaya gidecek gibi oluyoruz yapmayın kızlar yahu bizede acıyın.

Senin gibi abazalar yüzünden asıl kızların çoğu gelişmemiş ülkelerde çarşafa sokuluyor

Evet cahilim varmi bi diyecegin sen okumussun kulturlusun eee bu ulkeye bi yararin oldumu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hmztly

quote:

evlenmeden önce cinsellik yaşamayanlar için ne diyorsun yaşayanlar için ne diyorsun

Bir şey demiyorum ben, ne diyeceğim, haddime mi düşmüş dostum? Bir şey diyebilme hakkına sahip olan yalnızca Tanrı'dır. O'nun kurduğu düzenin sınırları içinde yaşamak da, bedelini ödemek koşulu ile sınırın dışına taşmak da kişinin kendi bileceği iştir. Namaz bile kılmayan bir adam olup da bir başka kimseye fetva verecek kadar küstah değilim dostum, ben sadece hatırlatmak istedim. İslam dininde evlilik dışı cinsel birliktelik yasak edilmiştir. Evli kişilere de "arkadan yanaşmayın" benzeri bir uyarı da vardır, sadece bunu hatırlatmak için geldim. Yobaz da değilim, cemaatçi de. Öyle sade bir vatandaşım, hepsi bu. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. :)

bende namaz kılmıyorum ama müslüman olarak görüyorum kendimi orucumu tutarım arada cuma namazlarınada giderim 5 vakit kılmıyorum kılamıyorum değil :) evlilik öncesi birliktelik zaten zina mastırbasyon onun için var arkadan zaten günah cinsellik sadece ilk eşinle yaparsan tereddütün kalmıyor tabi onunda seninle ama piyasada öyle kızlar varki oral anal hertürlü yapmış bekaret kalmış namusluyum diye geziniyor düzgün temiz kız nerden bulacaz durum çok vahim beni en çok korkutan

"Müslüman olarak görüyorum kendimi" demene gerek yok ki, ibadetlerini yapmasan da müslümanlığına bir şey olmuyor ama eksik müslüman olur böyle insan... Neyse konuyu aslından uzaklaştırdık bayağı, şimdilik yeter bu kadarı.

Umarım yarım kalan kısmı da tamamlarız, esen kalın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bakmayı bilmiyorsun diyeceğim de istanbuldaysan kızlar baktırmak için taytlar etekler giyiyorlar zaten...

erkeğiz abi duramıyoruz hele artık siyah tayt sarı saç moda oldu ölüyorum resmen bizede yazık ya tamam kardeşim bali biraz belli etme sonrada niye baktı oluyor. neye yapacağız böylede olmuyor. az gezelim sosyalleşelim diyoruz zinaya gidecek gibi oluyoruz yapmayın kızlar yahu bizede acıyın.

Senin gibi abazalar yüzünden asıl kızların çoğu gelişmemiş ülkelerde çarşafa sokuluyor

Evet cahilim varmi bi diyecegin sen okumussun kulturlusun eee bu ulkeye bi yararin oldumu?

Ödediğim vergilerle sizin gibi bir çok paraziti beslediğin gibi ülkeme de fazlasıyla katkım olacak işler yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızlara bakmayıp kızlara bakanlara bak o kadar komikler ki bakmaktan vazgeçersin.
    bir tane güzel kız geçsin yoldan bütün erkekler (hatta bazen kızlar) deli gibi bakıyolar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ödediğim vergilerle sizin gibi bir çok paraziti beslediğin gibi ülkeme de fazlasıyla katkım olacak işler yapıyorum

vergiyi herkez veriyor git vermeyenlerle dalaş ve haklı olduğum konuda beni yargılama.
  • samsungr522tr S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklisin yakinda onu bile giymeyecekler diye korkuyorum bazilari o kadar ince giyiniyolar ki kilolu olanlari anlamiyorum nerden geliyor onlara ozguven birde kisaceik tshitle gezmiyorlarmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 5 Nisan 2014; 1:07:53 >
  • Neyin haklı? Demek ki sen yazın bi tatile gitsen milletin ailesinden tut çocuğuna kadar mayo giyiyor diye sapıkça bakıp hastalıklı zihin yapını ortaya çıkartacaksın bu mu erkeklik?

• quote:

Neyin haklı? Demek ki sen yazın bi tatile gitsen milletin ailesinden tut çocuğuna kadar mayo giyiyor diye sapıkça bakıp hastalıklı zihin yapını ortaya çıkartacaksın bu mu erkeklik?

ben öküz gibi bakmıyorum her insan gibi görünce normal olarak gözüm kayıyor zaten sokakta artık en namuslu takılanına kadar herkezin gözü öyle kadınlarda senin kafada arkadaşlarımda var sözde benim gibi tiplere gıcıklar ama o tür giyinen kadınların arkasında şunu bu gece bi parçalasam diye konuşuyorlar kültürlü sosyalist vatandaş görülen tipler yani sen bana kafa yorma önce kendi pisliklerini gözden geçir bana burada temiz olduğunu kanıtlayamassın kendi yaptıklarını önce sorgula...
  • sen de amma kompleks yaptın ha. sanki millet 18'inde düzenli seks hayatı yaşıyor.
  • güneş gözlüğü tak.otobüsteki toplu tepkilere karşıda biber gazı falan al.
  • Karşı taraftan sinyal gelmedikçe işim olmaz, sizin gibi 7/24 kızışmış hipopotamlar gibi sokakta gördüğüne ilişen tipler yüzünden kızlar herkese karşı tedirgin oluyor. iyi ni aile terbiyesi ve ahlaki süreç yaşasaydınız bunun eksikliğini duyup saldırmak yerine biraz hayıflanıp kendinizi sorguya çekip pişmanlık duyardınız ama nerde?

• quote:

Karşı taraftan sinyal gelmedikçe işim olmaz, sizin gibi 7/24 kızışmış hipopotamlar gibi sokakta gördüğüne ilişen tipler yüzünden kızlar herkese karşı tedirgin oluyor. iyi ni aile terbiyesi ve ahlaki süreç yaşasaydınız bunun eksikliğini duyup saldırmak yerine biraz hayıflanıp kendinizi sorguya çekip pişmanlık duyardınız ama nerde?

ben hayatımda daha 1 kıza laf atmadım sen ne saçmalıyorsun gereksiz konuşman yordu beni erkeğim gözüm kaydı fakat taciz etmedim gereksiz suçlamalarda bulunma artık aklını başına al laf dalaşı yapma her gece farklı kıza gitsem düşüncesinde olan sizsiniz biz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 5 Nisan 2014; 1:27:12 >
  • Biz kimiz? Ben ve müzik grubum mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

Size 2 gündür delilerle karşılaştığım bir 48 (Göktürk - Mecidiyeköy hattı) konusunu açacağım ama önce başka şeylerden bahsedeceğim.

Büyükten ziyade hem büyük, hem de güzel göğüsler gördüğüm zaman bakasım geliyordu, bunu aşmaya başladım. Kız uzaktaysa halen bakıyorum ama bazen fark ettikleri için uzakta olduklarında da bakmayacağım. Kalçalara da dikkat ediyordum ama buna artık hiç bakmamaya çalışıyorum. Kısacası göğüslere de, kalçalara da bakmamak için elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Kızların yüzüne zaten doğrudan kolay kolay bakmam. Otobüste falan etrafımda kızlar varsa gözümü yukarı falan kaldırıyorum, aşağı bakıyorum, camdan dışarı bakıyorum, telefonuma bakıyorum. Böyle böyle aşacağım bunu da.

Neden böyle yapıyorum?

Bakınca sinir oluyorlar. Aç köpek gibi baktığım içindir muhtemelen.

Neyse, 48'e gelelim.

Dün kadının teki (Benimle alakası yok) otobüse bindi, araya oturdu, koltuklarda da kocası/abisi ve galiba babaları var. Burnunu hırkasına sildi ve ağlamaya başladı. En az 15 dakika 100 db ses ile bağırarak ağladı. Ben kulaklığa rağmen duyuyorum. Sonra da tam önüme kusar gibi oldu. Neyse ki kalktım ve durağımı bekledim. Durağa yaklaştığımızda kusmuk kokusu burnumu dağladı ve neyse ki otobüsten indim.

Bu 48'lerin ilk manyaklığa denk gelişi değil. 48A'da da sevgili katliamı olmuştu, yanarım yanarım giden cana yanarım.

Neyse, bugün de otobüste kızın tekine baktım. (Dayanamadım) Sonra kulaklıklarını beğendim, markasını okumak için tekrar baktım. O andan sonra bağırış sesleri yükseldi ama kulağımda kulaklık olduğu için pek oralı olmadım. (Dünkü olaydan sonra dikkat etmeyeyim dedim) Sonra millet bana ters ters bakarak arkaya geçmeye başladı. Ne olduğunu anlamıyorum tabii. En son çaktım olayı, tekrar kıza baktım, cins cins bana bakıyor. Hemen kafamı çevirdim ve yol boyunca gözümü camdan ayırmadım.

Neyse, bu arada yaklaşık 5 yaşımdan beri psikolojik tedavi görüyorum. Tabii sürekli tedavilerim son 4 yıldan beri devam ediyor ama gittiğim hiçbir yerde şizofreni tanısı konmadı, belirtmek istedim.

İşte bu yüzden de artık kızlara bakmamaya karar verdim. Konuşmayacağım da. Hep mesafeli olacağım. Hiç sevgilim olmadı zaten. Bir kere babamın nalet arkadaşları malum işe sürüklediler, onu da tam yapamadım. Yapamamda çok fazla etken olsa da en temel etken iğrenç ötesi bir kadın olmasıydı.

Neyse, ben bundan sonra böyleyim. Umarım eşcinsele dönüşmem. Daha önce de yazmıştım, bundan sonra 27 yaşıma kadar 2-3 kere malum işi düzgün insanlarla yaparım, 27 yaşımdan sonra da görücü usulü evlenirim.

Not: Aşırı tipsizimdir, gerçi kilosu olan herkes aşırı tipsizdir benim gözümde. Kızlar otobüste yanıma oturmaz. Kokmuyorum ama oturmazlar. Zira onlar yakışıklı genç delikanlıların yanına oturmak isterler.

Not 2: Bundan sonra kızlara karşı aynı otistikler gibi takılacağım. Bakmak yok. Deliriyorlar bakınca.

+1

Dipnot : Hafta içi 2 Saat yollarda geçiyor koca minibüs'te 2 tane boş varsa biride benim yanım ise o kız gider diğer koltuğa oturur . Bir keresindede tek boş koltuk yanım idi . 2 kız ayaktaydı 2 dk düşündüler oturmak için :D Aşamadım ben bu olayları daha ama ileride güleceğimden eminim :D
  • Bu zamanda öyle şeyler oluyorki bekaretini kaybetmemiş kız bulmak acayip zor bunu bilen arkadaşlar anlar.Eli yüzü temiz deriz ya işte o artık çok zor bulsanda o seni sevecekmi hem seni seveni hem eli yüzü temiz kız artık olmayabilir.

dipnot:Şimdi biri çıkar der sen cinsel ilişkiye niye giriyorsun(girmedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparanda

quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

Size 2 gündür delilerle karşılaştığım bir 48 (Göktürk - Mecidiyeköy hattı) konusunu açacağım ama önce başka şeylerden bahsedeceğim.

Büyükten ziyade hem büyük, hem de güzel göğüsler gördüğüm zaman bakasım geliyordu, bunu aşmaya başladım. Kız uzaktaysa halen bakıyorum ama bazen fark ettikleri için uzakta olduklarında da bakmayacağım. Kalçalara da dikkat ediyordum ama buna artık hiç bakmamaya çalışıyorum. Kısacası göğüslere de, kalçalara da bakmamak için elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Kızların yüzüne zaten doğrudan kolay kolay bakmam. Otobüste falan etrafımda kızlar varsa gözümü yukarı falan kaldırıyorum, aşağı bakıyorum, camdan dışarı bakıyorum, telefonuma bakıyorum. Böyle böyle aşacağım bunu da.

Neden böyle yapıyorum?

Bakınca sinir oluyorlar. Aç köpek gibi baktığım içindir muhtemelen.

Neyse, 48'e gelelim.

Dün kadının teki (Benimle alakası yok) otobüse bindi, araya oturdu, koltuklarda da kocası/abisi ve galiba babaları var. Burnunu hırkasına sildi ve ağlamaya başladı. En az 15 dakika 100 db ses ile bağırarak ağladı. Ben kulaklığa rağmen duyuyorum. Sonra da tam önüme kusar gibi oldu. Neyse ki kalktım ve durağımı bekledim. Durağa yaklaştığımızda kusmuk kokusu burnumu dağladı ve neyse ki otobüsten indim.

Bu 48'lerin ilk manyaklığa denk gelişi değil. 48A'da da sevgili katliamı olmuştu, yanarım yanarım giden cana yanarım.

Neyse, bugün de otobüste kızın tekine baktım. (Dayanamadım) Sonra kulaklıklarını beğendim, markasını okumak için tekrar baktım. O andan sonra bağırış sesleri yükseldi ama kulağımda kulaklık olduğu için pek oralı olmadım. (Dünkü olaydan sonra dikkat etmeyeyim dedim) Sonra millet bana ters ters bakarak arkaya geçmeye başladı. Ne olduğunu anlamıyorum tabii. En son çaktım olayı, tekrar kıza baktım, cins cins bana bakıyor. Hemen kafamı çevirdim ve yol boyunca gözümü camdan ayırmadım.

Neyse, bu arada yaklaşık 5 yaşımdan beri psikolojik tedavi görüyorum. Tabii sürekli tedavilerim son 4 yıldan beri devam ediyor ama gittiğim hiçbir yerde şizofreni tanısı konmadı, belirtmek istedim.

İşte bu yüzden de artık kızlara bakmamaya karar verdim. Konuşmayacağım da. Hep mesafeli olacağım. Hiç sevgilim olmadı zaten. Bir kere babamın nalet arkadaşları malum işe sürüklediler, onu da tam yapamadım. Yapamamda çok fazla etken olsa da en temel etken iğrenç ötesi bir kadın olmasıydı.

Neyse, ben bundan sonra böyleyim. Umarım eşcinsele dönüşmem. Daha önce de yazmıştım, bundan sonra 27 yaşıma kadar 2-3 kere malum işi düzgün insanlarla yaparım, 27 yaşımdan sonra da görücü usulü evlenirim.

Not: Aşırı tipsizimdir, gerçi kilosu olan herkes aşırı tipsizdir benim gözümde. Kızlar otobüste yanıma oturmaz. Kokmuyorum ama oturmazlar. Zira onlar yakışıklı genç delikanlıların yanına oturmak isterler.

Not 2: Bundan sonra kızlara karşı aynı otistikler gibi takılacağım. Bakmak yok. Deliriyorlar bakınca.

+1

Dipnot : Hafta içi 2 Saat yollarda geçiyor koca minibüs'te 2 tane boş varsa biride benim yanım ise o kız gider diğer koltuğa oturur . Bir keresindede tek boş koltuk yanım idi . 2 kız ayaktaydı 2 dk düşündüler oturmak için :D Aşamadım ben bu olayları daha ama ileride güleceğimden eminim :D

şu hayvan gibi bakanlar yüzünden otobüste dediğiniz gibi ikili koltukta yanım boş olduğu halde %50 %50 oturur veya tedirgin olur ayakta durur.Bizim abazaların artık kafa yapısı değişmesi lazım kızları cinsel obje olarak görüyorlar.Onların amacı kızla yatayım sonra gideyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

quote:

Orijinalden alıntı: Technology41

quote:

Orijinalden alıntı: turkprince

Böyle heryerini açan çekici kız tipleri varya zorla bitaraflarına baktırmak isteyen, bende inatla bakmıyorum sürekli göz çeviriyorum kız bakmadığımı hiç görünce ayar oluyor deli oluyor kendisinin güzel ve çekici olmadığını düşünüyor buda bana çok zevk veriyor.

iyi yapıyorsunuz gençler bende öyle yapıyorum hatta yolda yürürken kimseye bile bakmıyorum otobüste camdan dışarıyı izliyorum.Herkes böyle yapsa kezban denen tür yavaş yavaş geriler

İşim gereği günde yüzbinlerce yoldan geçen yada çalışan kız görüyorum dekolteli taytlı iç çamaşırsız yara her ne halt giyen tiplere genelde gözüm kayar çoğu istemduşıdır.

Genelde suratımı çevirip onlar gibi yere bakarım yada havaya bakarım

Bu sefer onlar bana bakmaya başlıyolar. Ne gözle baktıklarını çok iyi biliyorumki beğenmedi mi beni nerem çirkin triplerine giriyor.

Bazılarıda cemaatçidir o yüzden bakmamıştır diye kendilerini avutuyolar

Bak bak günde binlerce bızır yarık ve ten ve frikikler görüyorum bak bak bi yere kadar. Hayır sıkılmaktan ziyade bakıp elde edememek o an bişey yapamamak zor geliyor insana.

Bu şuna benziyor, aç karnına 5 yıldızlı otelin sınırsız menü mutfağına girip bütün yemekler görüp koklayıp yiyememeye benzer

Hiç bakmasan canın çekmiycek ama bakıpda yiyememek çok kötü o yüzden bakmıyorum

Emin olun bir kısmı kadınlara rakip olup onları kıskandırmak için rekabet için iyi giyiniyolar bonus olarak erkeklerin bakışlarıda cabası

Bazılarını görüyorum çalıştığım dükkanın camkanından geçerken ayna vazifesi ile kendi kalçalarına bacaklarına bakıyolar. Hani bu normal bakış değil direk camekanda kendi kalçalarının izasına geliyor gözleri

Yazarken iyi eğlendim son olarak Türk kızlarının egosu yüksektir onların egosunu indirirseniz ayrıcalıklı olursunuz, onlara ilgi göstermezseniz acaba ben çirkinmiyim triplerine grip onlar sizin üstünüze düşmeye başlar. Bu Türk kızlarının BUGU`dur

En güzeli gözgözeyken bakıp kafanı çevirmek çünkü herkes yiyicekmiş gibi onlara bakarken siz onların yaptığı gibi yapıp bi güzel g.t ediyorsunuz

Güzel tespitler hocam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.