Şimdi Ara

Kızlar ve burçlara göre kızların karakterleri Huyları,davranışları (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.330
Cevap
74
Favori
78.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faaty

Oglak kizlarindan uzak durun derim baska birsey demem

öyle olmaz. kendi burcunu da söylicen.

boğa-başak olsan kesinlikle bi oğlakla olun derdin şu an

oğlağın en anlaşamadığı burç ikizlerdir.

sen nesin ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazli35

Merak edip okudum yazmadan geçemicem belki benim gibi bi merak eden bi kız okuyodur burayı Oğlak erkeğiyle tanışırsanız koşarak uzaklaşın bu kadar açık söylüyorum.. Ben de başak burcuyum ama oğlak benden beter

durum bu kadar vahim demek
    yükselenim aslan.
    bende başak burcu bayan olarak işkolik olmasından yakınıyordumm hep
    demek ki oğlak erkeklerinin hepsi aynıymış.

• yengeç erkeği hakkında ne düşünüyorsunuz
  • İkizler erkek ve Balık kız hakkında düşüncelerinizi dinliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

quote:

Yengecim

Oglak dedigim dedik, iskolik, dominant karakter. İsteyen varsa alsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StewieG.

quote:

Yengecim

Oglak dedigim dedik, iskolik, dominant karakter. İsteyen varsa alsin :)

hiç de işkolik değildir aslında oğlaklar

hatta beni düşünürsek, tembeldir

ama geleceğini garanti altına almak istediği için mecburen yapması gerekenleri yapar istemeye istemeye de olsa.

gelecekte parasız kalmıcağını bilse yan gelip yatar

dominant da değildir, kuralcıdır. kurallarına uyulmadı mı değişsin diye baskı kurmaya çalışır, bu doğru. onun dışında uysaldır.

bir şeye inanmışsa o konuda dediğim dediktir. ama sağlam bir karşı teoriyle gelinirse fikrini değiştirebilirsiniz.

dedim zaten, oğlak hem zor hem kolay bir karakterdir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StewieG. -- 2 Kasım 2012; 15:43:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Bang

Arkadaşlar Akrep kadını hakkında birazcık bilgi vereyim.Yaklaşık 2 yıldır Akrep burcu biriyle ilişkim vardı,bitti..Çok kıskançtırlar ve
    sahiplenirler.Açıkçası çok ateşlidirler.İyi öpüşürler.Onları ele geçirmek için açıksözlü olmak gereklidir.Sade erkeklerden hoşlanırlar
    ilgi manyağı değillerdir fakat ilgi gösterirseniz istediğinizi alırsınız.Ayrılınca acı çektirmeyi seviyorlar,fakat birlikteyken her şekilde sizi mutlu ederler.
    Ve birazcık para düşkünüdürler

Akrep erkeğiyim ve şuan hayallerimin kadınını anlatmışsın

• Bende yengecim davranislarim birebir uyuyor yengece. Ben hangi burctan kizlarla anlasabilirim bilen varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

quote:

Orijinalden alıntı: Görgüsüz Hayvan

quote:

Balık kadını
    Boğa erkeği nasıl bir ilişki olur ?

Boğayım,balık sevgilim aldattı.sürekli 2.planda birilerini tutarlar,kiminle çıkıyorsa diğerine hep umut verir elde tutmak için.Boğa erkeği tabiatı gereği gerçek aşktan hep şer bulur.En büyük aşıklar hep boğa erkeklerinden çıkar,çektikleri acıdan sonra sanatçı olurlar genelde.

Bu arada bu sayfadaki tüm boğaları korumam altına alıp,aslan,ikizler ve koçlara savaş ilan ediyorum.

Suan mutluyum hayirlisi

sana ufak bir tavsiye yapıyım ondan sonra anlarsın gerçeği,hiç beklemediği anda telefonunu al ve mesajlara bak,eğer sana göstermediği felan oluyorsa bil ki diğerleriyle konuşuyor ve senin hiç hoiuna gitmeyecek şekilde.
    benimki öyle yapardı hiç anlamazdım,saftım güvenirdim,kullanıldım.İşin kötü bir tarafı daha var kız masada otururken arka masadaki erkekle kesişiyodu,aldatmak aşırı hoşuna gidiyordu.3 hafta felan sürmüştü terk etti.terk ettikten sonra aradığımda telefonda başkasıyla çıkıyorum,başkasını seviyorum artık demektende çekinmedi,acı çekmem hoşuna gidiyordu.Tüm bunlardan sonra tecrübe ettim,masum görünen kızların en ufak hareketinden şüphe et.büyük konusmuyum ama o kız seni terk eder başka bir dala tutundugunda,şuan başka bir dala tutunmaya calısıyodur senden daha iyi bir dal,hatta sen aradıgında telefon mesgul oluyorsa uzun süre sana kız arkadasıyla konustugunu söyle bu yalan,başka erkekle konusuyor ve onunla cıkabilirse senden ayrılacak,malesef gerçek bu ve çok acı,hemen hemn tüm kızlar böyle ama benimkisi tam bir balıktı ve yaptıkları buydu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Balık kadını

Boğayım,balık sevgilim aldattı.sürekli 2.planda birilerini tutarlar,kiminle çıkıyorsa diğerine hep umut verir elde tutmak için.Boğa erkeği tabiatı gereği gerçek aşktan hep şer bulur.En büyük aşıklar hep boğa erkeklerinden çıkar,çektikleri acıdan sonra sanatçı olurlar genelde.

Bu arada bu sayfadaki tüm boğaları korumam altına alıp,aslan,ikizler ve koçlara savaş ilan ediyorum.

Suan mutluyum hayirlisi

sana ufak bir tavsiye yapıyım ondan sonra anlarsın gerçeği,hiç beklemediği anda telefonunu al ve mesajlara bak,eğer sana göstermediği felan oluyorsa bil ki diğerleriyle konuşuyor ve senin hiç hoiuna gitmeyecek şekilde.
    benimki öyle yapardı hiç anlamazdım,saftım güvenirdim,kullanıldım.İşin kötü bir tarafı daha var kız masada otururken arka masadaki erkekle kesişiyodu,aldatmak aşırı hoşuna gidiyordu.3 hafta felan sürmüştü terk etti.terk ettikten sonra aradığımda telefonda başkasıyla çıkıyorum,başkasını seviyorum artık demektende çekinmedi,acı çekmem hoşuna gidiyordu.Tüm bunlardan sonra tecrübe ettim,masum görünen kızların en ufak hareketinden şüphe et.büyük konusmuyum ama o kız seni terk eder başka bir dala tutundugunda,şuan başka bir dala tutunmaya calısıyodur senden daha iyi bir dal,hatta sen aradıgında telefon mesgul oluyorsa uzun süre sana kız arkadasıyla konustugunu söyle bu yalan,başka erkekle konusuyor ve onunla cıkabilirse senden ayrılacak,malesef gerçek bu ve çok acı,hemen hemn tüm kızlar böyle ama benimkisi tam bir balıktı ve yaptıkları buydu.

Dediklerinizi anladım.Dediklerinize pek rastlamadım açıkcası her insan aynı olmak zorunda değil şuan için tüm sosyal ağ hesaplarımızın şifreleri birbirinde , telefonunu istediğim zaman alıp bu kim bu kim diye sorabiliyorum , arkadaşlarını tanıyorum şuan için gayet güzel gidiyor yorumunuza teşekkürler beklenmedik bir olay olursa tekrar yazarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Balık kadını

Suan mutluyum hayirlisi

Dediklerinizi anladım.Dediklerinize pek rastlamadım açıkcası her insan aynı olmak zorunda değil şuan için tüm sosyal ağ hesaplarımızın şifreleri birbirinde , telefonunu istediğim zaman alıp bu kim bu kim diye sorabiliyorum , arkadaşlarını tanıyorum şuan için gayet güzel gidiyor yorumunuza teşekkürler beklenmedik bir olay olursa tekrar yazarım.

arkadaş tavsiyesi,olurda hoşuna gidecek biriyle karşılaşırsa patlak vermeye başlar zaten,o yüzden ilk tekmeyi sen vur.İlk sen yersen daha çok acı çekersin

• quote:

Orijinalden alıntı: sgtujwdgk

Bende yengecim davranislarim birebir uyuyor yengece. Ben hangi burctan kizlarla anlasabilirim bilen varmi?

Akrep-yengeç-balık-boğa
  • yengec kizlari gibi aglak icine kapanik sinirli tipler varmi acaba merak ediyorum not Ikizler burcuyum.

• Yayla ilgili genellikle ailesine bağlı,utangaç ve her şeyi kendi içinde yaşamayı seven diyebilirim
  • Bana saçma geliyor bu burç işleri. Sebebiyse belli, bahsi geçen karakteristik davranışlar zaten insanların yapısında olabilecek geneli-vari yorumlardır. Yani yok şu kıskançtır yok bu kıskançtır, bu çok kararsızdır, bu çok çok kararlıdır vs. vs. bunlar zaten insanlara göre yorumlanan ve gerçekten bu gibi şeyler acaba bende var mı denildiğinde sizde karşılığını bulan söylemler. Yani adama kararsız mısın diye sorduklarında ya evet ya da hayır diyecektir. Bu iki sonuca da hikmet eyleyen burç özellikleri konmuş. Dolayısıdır ki şöyle bir baktığında 'aaa harbiden de öyle' diyesi geliyor insanın ama bu burcun özelliğinden değilim, insanların sahip olduğu karakterinin ne kadar farklı olabileceğindendir.

Bazı karakterler isabet olabilir, çünkü dikkatinizi çekeyim genelize edilmiştir. Üstteki arkadaşların kızlar ve burç olayında ilk yazdıkları şey kıskançlık. Eee seven adam kıskanıyor zaten. Sonra diyorlar ki 'aa bu bende var'. Arkadaşlar karakter doğum günüyle değilde, doğum gününden sonra yaşanılanlarla belirlenir diyorum. Buradaki muhabbetinde kimseye saygısızlık etmeden gereksiz olduğunu düşünüyorum. Tabii burası forum isteyen istediğini düşünebilir ve tartışabilir, bu da buna paralel olarak benim fikirlerimdir.

• ben başak burcuyum sevgilimde başak burcu nasıl olur sizce
  • Pek anlamam ama Koç-Koç nasıl olur? Gerçi Koç pek sağlam burç değil gibi kendimden bildiğim kadarıyla.
  • oğlak erkeği yengeç kadını nasıl olur beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

ben başak burcuyum sevgilimde başak burcu nasıl olur sizce

Biraz sikintili .sıkıcı olur yani cunku 2tarafta biraz sakindir cogu burca gore :)
    Oglak.kova.balik gibi hayat enerjisi olan biri gerek bize

• İkizlere ve koça bulaşmayın beyler pişman olursunuz .Tecrübelerle sabittir
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.