Şimdi Ara

Kızlar Uzun Saçlı erkeklerden hoşlanmıyor. 4 yıl oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan saçım bu ayarda bunu bile kızlar sevmez biliyorum. hepsi kısa saç seviyor. çok anket okudum, kızlarsoruyor'da sordum, ekşi yorumlarına baktım hepsi iğreniyor uzun saçtan.

Kızlar Uzun Saçlı erkeklerden hoşlanmıyor. 4 yıl oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Benim de sac uzun baya ekmegini yiyorum:D
    Senle alakali birsey bu baktirmasini ya da kendine yakisani bilceksin.

Uzun sacliycaken bakan kiz profili degisiyor gerci isime geliyor bu.

Saçların fotoğrafı var mı?

Mobilim ama profilde facebookum olmasi lazim en kotu instagram adim nick le ayni.

Takipci gelir hem:D

instagram hesabına baktım. sizden açık ara daha yakışıklı biriyim bence. illa uzun saç seven kızlarda vardır ama denk gelmek gerek sana mutluluklar dilerim.

Şu açık ara yakişikliyi çok merak ettim.adam instegram vermiş sen de ver de biz karar verelim ona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazık hepinize kızlar beğenmiyormuş onlar kim lan iyi oluyor size 5 ay kullanıp başka erkeklere geçiyorlar evet kızlar kısa saç sever yani liseli özenti önü dükkan tentesi gibi olan saçı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAV HE HE

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

knk leonardo dicaprio'nun arkadan bağladığı uzun saçlı haline yağlı yağlı iğrenç diyeni gördüm la. bunlarda jöle falan olmadığı için parıltıyı yağ olarak görüyorlar herhalde.
  • Ya Leonardo nun poposuna yaptığı bakım ömürlerinde kazanamayacağı paralar boş boş konuşuyorlar salla gitsin
  • Yurtdisindayim bayagi uzun guzel sacim vardi arkadan topluyordu ama salikti hani witcherdaki gerald gibi geziyordum siyah halisi ayniysiydi.(Tip geralt demiyorum sac :)) butun kizlar cok begeniyordu cok kesiyorduk teklif bile geldi is yeri nedeniyle birde sicaktan kestirdim.Tum gayler ve erkekler begendi kizlar sevmedi uzun daha iyi dedi cogu yani ulkeden ulkeye degisir.Burda saci uzun erkeklere hipstar diyorlar birde bakimliysa yani tarzli gibi bisi seviyorlar bayagi.Turk erkekli tiplerede genel olarak(turk tipli dedigim kisa kesim normal tip italyan yunan macar hatta fransiz olur .wog diyorlar dogulu keko anlaminda.Bizde kultur dogustan oyle kiz uzun sacli erkek kisa sacli olur diye boyle kafaya koymuslar.Turkiyede lewiste tasarimci olarak calisan oldugundan ilk olarak turkiyede sari kot denilen pantolonu ben giymistim kupede vardi konversler .Herkes gulmustu okulda abartmiyorum.Herkes dershanedeki kizlar gelip konusmustu hatta.1 yil sonra bir baktim herkes sari kirmizi pantolonlarla geliyor gulenler falan hatta kizlar bunlara giyinmeyi bilen diyor.Cogu kisi kupe takiyordu.Bazi seyler popi olunca herkes benimsiyor ama olmayinca dislaniyorsun.Sonra hatta benim fotoraflarim vardi sekil giyindigim onlari calip c2 de kiz kaldirmislar bayagi kendimi buldum c2 de kizlarla konusuyor :D asla kendimi ovmuyorum ama ozenti turkiyedeki herkes burda rahatim hocam pijamayla cikiyorum terlikle istersem kafamin yarisini kazir yarisini yan yatiririm cok rahatim sukurler olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

beyler saçlarım omuzlarımda koyu siyah saçlı açık tenli 1,85 boyunda biriyim. yakışıklı sayılırım. saçlarımı arkadan bağlıyorum sokağa çıkınca

önceden saçlarımı 2 numaraya vurur önlerden biraz bırakırdım. ama yakışıklı bulmazdım kendimi lakin dışarda kızlar bakardı kesişirdik fln. 4 yıldır ciddi azalma oldu şimdi diyelim karşı tarafdan kızlar geliyor yüzüme bile bakmadan geçiyorlar. kızlar bakmıyor ama 40 yaşın üstündeki kadınlar aşırı bakıyorlar tuhaf bir şekilde.. neyse kesmeye kadar verdim. lanet olsun

Doğru tespit benimde 3 yıl oldu

Ama ben kızlar için saç uzatmadım.yalnızlıktan ölsem kız için kestirmem.çözüm şu motor alıcaksın.ayrıca sakal bırakıcaksın.sakal kızların en çok hoşuna giden şeylerden tabi bi de kısmet olucak.

Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi bakan kız profili değişiyo.benimde işeme geliyo .gelmiyo değil.disco ya giden kızla yapamam ben dorocka gidip razor united mekanik falan dinlicez.öyle eğleniyorum ben

Okyanus ötesi farkı

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Vooooov yoğuşıklu

• Tanidigim bir kiz vardi. Uzun sacli erkek gorunce "herif berberine kusmus galiba" derdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Vooooov yoğuşıklu

• Lise bittikten sonra saç uzattım. Aynı şeyler bende de oldu. Kessem mi lan ?
  • Kardes yaklasik 2 yil saclarimi uzattim kizlar saclarin benimkilerden guzel deyip yanima yanasiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

benim de kısa saç ama bakan yok

Milletvekili var mi peki afafshdbdbdnjsjdjd

• Saçın şekli ve sizin kafa yapınızla da alakalı bir durum. Herkes uzattığında yakışacak diye bir durum yok.

herkes Beckham veya Brad Pitt değil ki uzun kısa her türlüsü gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.