< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 22 Ocak 2016; 5:30:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 22 Ocak 2016; 5:39:47 > |
|
Her milletten ırktan yakışıklı,güçlü erkek vardır genelleme yapmak yalnıs olur, tabiki esmer,kaslı erkekleri kadınlar beğeniyor ama sarışın,renkli gözlü,kumral erkek tercih edilmez lafınıda farazi buluyorum tamam bazı kadınlar sarışın erkek sevmez bu doğrudur, ama genelleme bence yanlıs mesela ameranlı oyuncu "jason statham" yarı irlandalı yarı italyan sarışın sayılır ama adamda öyle bir karizma varki adam 55 yaşında olmasına rağmen kadınların %90 hasta, fiziksel güç konusunda kimse rusların eline su dökemez adamlar yarışmalarda 300-400 kiloluk kayaları 10kg luk çuval gibi taşıyabiliyor, 1 tonluk arabaları 10 kere kaldırıp indirebiliyor, ve yıllardır bunu üstünlüğü kimseye kaptırmıyorlar aynı zamanda ruslara yakın 2. ırksa iskandinav ülkelerinden cıkiyor genellikle, şimdi steroid kullaniyor,spor yapıyor diyeceksiniz ama fiziksel gücün kaslı olmayla ilgisi yok bu genetiktir kas sadece var olan fiziksel gücünuzü potansiyelinizi ortaya çıkarmaya olanak verir bu bilimsel bir gerçektir arastırabilirsiniz, çok iri yarı,aşırı kaslı olup hiç gücü olmayan adamlar var, mesela çok güçlü olup ailesinden kız kardesininde bir kadına göre güçlü olan insanlar tanıdım, peki eğer testesteron güç için tek faktörse bir sadece östrojen üreten kadın nasıl bu kadar güçlü olabiliyor, üstelik anlattığım kadınlar evli ve çocukları var hormonal bir bozukluklarıda yok, yani fiziksel güç genetiktir fiziksel güç bir bina ise kas onu tasıyan kolonlardır bina çürükse kolonların kalın olmasının bir anlami yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomasters -- 19 Eylül 2022; 15:6:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |