Şimdi Ara

kızlar saatlerce niye makyaj yapar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyin fazlası zarardır tabiki makyajında.bazen etrafımda görüyorum bayanlar o kadar makyaj yapmışki sanki maske var gibi görünüyor

Orjinalden alıntı: *my_LOVE*

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Ya hadi makyajı geçtimde..birbirlerinin saçlarını gömlek misali ütülemelerine ne diyeceksiniz

Nasıl yanmıyor o saçlar..üstüne naylon kaplama filanmı yapıyorlar acaba?

yanmıyo işte ben de çok merak ediyorum nasıl yanmıyo

saclara ütüyü ütü masasındamı yapısonuz

sıfırın sıfıra bölümü herşey olabilir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Ya hadi makyajı geçtimde..birbirlerinin saçlarını gömlek misali ütülemelerine ne diyeceksiniz

Nasıl yanmıyor o saçlar..üstüne naylon kaplama filanmı yapıyorlar acaba?

yanmıyo işte ben de çok merak ediyorum nasıl yanmıyo

Amacın yakmaksa sağlam fikirler verebilirim

• iyi de ben ütü yapmıyorum bea yanar manar bide onunla uğraşamam o riski göze alamam.. ben fön çektiriyorum.. ütü yapan arkadaşlarım var ben de onları merak ediyorum zaten

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

doğal bişey makyaj yapıyo diye kötülemeyin kızları yeri geliyo erkeklerde yapıyo..

o dediklerine erkek deme bari...görünürde erkek..

öyle deme şimdi saç uzatmak küpe takmak ta bayanlara özel bişey ama şimdi gördüğüm her erkek uzun saçlı ve küpeli.. onlar da erkek değil o zaman görünürde erkek.. madem erkeğin makyaj yapması erkekliğini bozuyor onlar da bozar o zaman..

küpe gerçekte erkek takısıdır geçmişte gücü cesareti köleliği v.b simgelemiştir ayrıca tarihe baktığımızda erkeklerin saçlarını uzunda olduğunu görüyoruz arkadaş onu derken kız gibi makyaj yapanlardan bahsetmiş sonuçda bende makyaj yapıyorum küpe takıyorum..

[size=1

• yok ben almıyım benim saçlarım kıymetlidir uğraşamam öyle şeylerle
    Davinci'nin şifresi soğanın cücüğünde saklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toto1990

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

quote:

doğal bişey makyaj yapıyo diye kötülemeyin kızları yeri geliyo erkeklerde yapıyo..

o dediklerine erkek deme bari...görünürde erkek..

öyle deme şimdi saç uzatmak küpe takmak ta bayanlara özel bişey ama şimdi gördüğüm her erkek uzun saçlı ve küpeli.. onlar da erkek değil o zaman görünürde erkek.. madem erkeğin makyaj yapması erkekliğini bozuyor onlar da bozar o zaman..

küpe gerçekte erkek takısıdır geçmişte gücü cesareti köleliği v.b simgelemiştir ayrıca tarihe baktığımızda erkeklerin saçlarını uzunda olduğunu görüyoruz arkadaş onu derken kız gibi makyaj yapanlardan bahsetmiş sonuçda bende makyaj yapıyorum küpe takıyorum..

ben de makyaj yapanlara laf atmadım zaten arkadaş yapanlar erkek değildir yazmışta o yüzden.. benim için sorun yok no problem

• quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Eğer erkelere kendilerini beğendirmek için yaptıklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
    kendi aralarındaki dişisel rekabet sadece.

aynen hiç bizim için bişi yapmazlar zaten

iyi de ben ütü yapmıyorum bea yanar manar bide onunla uğraşamam o riski göze alamam.. ben fön çektiriyorum.. ütü yapan arkadaşlarım var ben de onları merak ediyorum zaten

ben kardeşiminkiler arada ütülüyom kız ağlıcak hale geliyo ben bu saçlarla nası gidicem diye bende yapıveriyom bigün ütüyü kafasına basıcam diye korkuyom ama bişi olmuyo işte ayrıca yanmıyo gömler ütülemekten farkı yok

[size=1
  • quote:

Eğer erkelere kendilerini beğendirmek için yaptıklarını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

walla Allah'a şükür öyle bi sorunum yok.. hem yapsamda kendim için kime ne ki..

Klansavasları - w6,w9
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tauris

Herseyin en güzeli sade doğal olanı

+1903

quote:

walla Allah'a şükür öyle bi sorunum yok.. hem yapsamda kendim için kime ne ki..

ozaman sen kendini erkeklere beğendirmek, onların gözünde dikkat çekmek için yapıyosun, arada istisnalar çıkabiliyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 29 Nisan 2007; 3:28:36 >

Orjinalden alıntı: sasaell

bizim ünideki kızlar saatlerce makyaj yapıp geliyolar. bi kantinimiz var kantin degil sanki mankenlik ajansı aralarında yarışmı var ne saatlerce süslenip makyaj yapıyolar.benim tanıdığım kızalara sordum 1 saat harcıyolarmış üniye gelmeden önce ben yataktan kalkıp gidiyorum üniye kız iki saat erkenden kalkıp yüzünün şişliği insinde makyaj yapayım diye bekliyo.sizce kızlar niye bu kadar makyaj yapıyolar

hangi uni bölüm ki merak ettim.

makyajı abartmadan yapıolarsa yapsınlar güzel oluyor
  • bir bayan olarak size yardımcı olmaya çalışayım bayanlar dikkat çekmek için ve kendilerini daha güzel daha alımlı hissedebilmek için makyaj yaparlar çooooooooook eskiden bayanlar makyajı yüzdeki kötü görünümü kapatmak için kullanırlarmış yani asıl amaç deformasyonu kapatmakmış ama şimdi ewrim geçirdi herkes kıyafete göre fln makyaj yapıyo halbuki bayanlar makyajla daha yaşlı görünüyolar ama maalesef anlayamıyoruz bir yaşa kadar şuda bir gerçekki aslında erkekler makyajlı (abartılı) bayanlar yerine sade olduğu gibi görünen bayanlardan hoşanıyorlarmışşşş
    Tanrı dünyayı yaratmış afferin bamna demiş,ağaçları nehirleri yaratmış bu dad çok güzel oldu demiş, erkeği yaratmış ve "işte en güzeli bu oldu demiş;sonra kadını yaratmış evirmiş çevirmiş bakmış ve sonra
    -bu da artık makyaj yapar demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 29 Nisan 2007; 12:10:25 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.