Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ciddi manada söylüyorum sadece parayla ilişkilerin kurulduğuna şahit olmadım. Belki de sadece parası için biriyle ilişki yaşayacak kadar alçalmış olanların arasında hiç bulunmadığımdandır. Ancak ne zaman böyle bir konu açılsa ağzından parayı eksik etmeyenlerin işgali sinir bozucu. Galiba hiç bir kızla münasebetiniz dahi olmadı. Giyimden anlamıyorsanız, zevklerinizle ön plana çıkamıyorsanız, konuşacak konu dahi bulamıyorsanız onlarla; kusura bakmayın ama paranız da olsa ancak eskort tutarsınız.

Bir erkekte ne bulacakları hiç belli olmaz. Benim ilişkiye başlama tarzım yabancı dizilerdeki gibidir. Beraber yemek yeriz, alışverişe çıkarız, sinemaya gideriz. Araya küçük süprizler eklerim. Gün boyu sanki benim sevgilimmiş gibi davranırım aslında o farkında olmadan. Herşey mükemmel gider ancak bazen olmayınca olmuyor. Yani bu aslında kimya meselesi. Gülümsemen, gözlerin, duruşun, hoşsohbetin, giyimin... Onlarca değişken var ve bunlardan biri bile senden hoşlanmasına sebep olabilir.

Pozitif yanlarını ön plana çıkar. Yanlarında kasıntı olma. En önemli olanı ise, bir kızla ilişki yaşamak ya da cinsel ilişkiye girmek istersen ne yaptığını bilen biri ol. En azından o seni öyle görsün.

• Sesi Ve konuşma tarzı hal ve hareketleri kimse cıvık bir erkek istemez
  • Para önemlidir,ama konuşma şeklin çok önemli,Kızı güldür,gülmekten bayılacak hale getir,seninle mayın tarlasına bile girer,kız milletinin kafasında eylence önce elir
    Gülmek,eylenmek,şakalaşmak birinci öncelikleridir.sıkıcı bir erkek,isterse dünyanın en yakışıklı adamı olsun bir süre sonra kaçarlar yanından
    Boşuna dememiş atalarımız,kızını özgür bırakma,ya davulcuya kaçar,yada zurnacıya
  • edaisy konuya açıklık getir.
  • Bence paradır asıl mesele.Para var diyelim bu sefer daha çok para gerekir.Daha çok buldun dahada çok gerekir.Maddiyat bir ilişkinin temeli :)
    Sonra aşk geliyor aşk tabi sürmüyor iş sadakata dönüyor.Para demişmiydim :)
  • Arkadasım bak ben yakışıklıyım.İdare eder yani.Vücut desen hani aşırı kas var kollarımda falan body yapıyorum.Sarısınım.Saçlarım güzel.Para yönünden bir üniversite öğrencisne yetcek kadar var.Boyum kısa 1.67...Ve fazla i..pne değilim.Her önüne gelene yavşamıyorum.Bir kıza deli gibi aşık oldum..Olmadı.Arkadasına sordum sevemiyormuş dedi.Yani belki zaman gösterir sonucunu ama bilmiyorum.Beni seçmemesini boyuma ve 2 yıllık okuyor olmama bağlıyorum.kızın boyu 1.60 anca var..Yeni cıktıgı cocuk ta 1.75 en az.Param olsa kapımda pervane olcağına adım gibi eminim.
  • güçlü erkeklerden hoşlanmayacak bayan yoktur(fiziki olarak değil)
  • para diyen çoğunluk tipsiz oldugu için kendilerini avutmak için kızlar parası olan erkeklerle çıkar derler ,çevremde zengin olmayıpda güzel kız ile ilişkisi olan birsürü tanıdığım var , aryırca çevremde parası oldugu için yanından kız eksilmeyen çocukda görmedim, para üzerine kurulmuş bir ilişkide görmedim, fiziki güzel olmayan arkadaşlar kendilerini avutmak için kızlar parası olan erkekle çıkar diyorlar ama öyle değil , kızlar kendisine değer veren , onu seven , romantik (ormantik olmayın) erkeklerle çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 8 Haziran 2010; 9:31:21 >
  • Bırak onu seven erkeklerden hoslanıyorlar falan demeyi.Arkadas ölüyor ben desem öyle.Arkadas kadar konuskan kıza değer veren görmedim.Kız sürekli terk ediyor.Kızlar dengesiz abicim...Ortak paydada bulustukları tek şey para...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

para diyen çoğunluk tipsiz oldugu için kendilerini avutmak için kızlar parası olan erkeklerle çıkar derler ,çevremde zengin olmayıpda güzel kız ile ilişkisi olan birsürü tanıdığım var , aryırca çevremde parası oldugu için yanından kız eksilmeyen çocukda görmedim, para üzerine kurulmuş bir ilişkide görmedim, fiziki güzel olmayan arkadaşlar kendilerini avutmak için kızlar parası olan erkekle çıkar diyorlar ama öyle değil , kızlar kendisine değer veren , onu seven , romantik (ormantik olmayın) erkeklerle çıkar

• Uzun boy, ağırbaş, ilgi çekici ve birazda çene
  • Arkadasım goruyoruz kızların yanında kı elemanları.Tipsiz hemde nasıl tipsizler...Üniversite ortamında bile böyle bu..Kimin evi var.Kimin arabası var.Kızlar hep onlarla...Yakısıklı olan çok nadir var zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Kıza senden hoşlanıyorum ama sen hayatımda olmasan da şeyimde değil mesajını verebilen erkeklerden hoşlanıyorlar bence.

Her zaman işe yarar
  • lisede çıkarsın tipim iyi diye. kız üniversiteye gidince gözünü açar ulan herşey paraymış sonra bye bye :)

çoğu kız para önemli değil der ama onlarda diğer kızlar gibi alışveriş yapmak, kuaföre gitmek, kremdi parfümdü vs kozmetik ürünü almak ister ve en önemlisi bunları çeşitli ortamlarla göstermek ister. böyle yerlere yürüyerek ya da otobüsle gitmeyi de istemediklerinden arabası olan erkekler daha cazip gelir.

yani kısacası

paran olacak

giyimin düzgün olacak

tipin çok iyi olmasa da olur

araban olacak

çenen iyi laf yapacak
  • Ne saçma bir forum oldu burası ya.Arkadaş git tanış önce arkadaşlık daha sonra sevgi ile gelişir herşey.Sen otur PC başında kız sana gelsin.Oldu...

Saçma saçma şeyler....Para faktörü önemli ben birkaç arkadaşımdan biliyorum kızın biri arıyor ısmarlayacaksan geliyoruz falan filan...O da hemen gel diyor.Olay budur yani.Kızlar Türkiye içerisinde kendilerini pazarlamayı(yanlış anlamayın üstte verdiğim örnek buna uygun mesela)çok iyi beceriyorlar ki siz de buna malzeme sunuyorsunuz...
  • Çoğu zaman anlam veremiyoruz değil mi bi kızın bi öküzden tipsizden yada serserinin tekinden hoşlanmasına ...

ama kızlara sorsan niye bu elemanla çıkıyosun desen kızların kendilerine göre haklı bi sebebi vardır her zaman ; ya benimle ilgileniyo der, ya beni dinliyo der, ya bana değer veriyo der... halbuki bu tür şeyleri verebilecek daha kaliteli erkekler var ama onlar hem tip hem karakter olarak kötüleri seçiyo.. mutlu oluyolar onlarla çünkü kendilerini daha seviliyo hissediyolar ve kendilerini bırakıyolar ilişkinin gidişine.. ama tip ve karakter açısından orta kalite bi adamla çıkmaları küçük hesaplar yapmalarınA sebep olucak ve bu da onları mutsuz edicek..... çok sıradan elemanlar onların istediğni verebiliyo genellikle.... biz değil...

dikkat ederseniz paradan ,tipden hiç bahsetmedim :) tabi bunlar da önemli ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Haziran 2010; 10:14:21 >
  • çok kız arkadaşım oldu. ben istemediğim sürece benden ayrılamadılar. sözünü geçireceksin arkadaş. şuan bi sevgilim var mutluyuz. beni asla bırakamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalkıyısı

çok kız arkadaşım oldu. ben istemediğim sürece benden ayrılamadılar. sözünü geçireceksin arkadaş. şuan bi sevgilim var mutluyuz. beni asla bırakamaz.

Büyük konusma.SEctıgın kıza bağlı seni bırakıp bırakamaması
  • sen nasıl bir kızdan hoşlanıyorsan, kızlarda ona göre bi erkekten hoşlanıyor diye düşünüyorum. kilolu, saçı başı dağınık, bakımsız bir kızdan hoşlanır mısın mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandgustin

quote:

Orijinalden alıntı: hayalkıyısı

çok kız arkadaşım oldu. ben istemediğim sürece benden ayrılamadılar. sözünü geçireceksin arkadaş. şuan bi sevgilim var mutluyuz. beni asla bırakamaz.

Büyük konusma.SEctıgın kıza bağlı seni bırakıp bırakamaması

hepsi banamı denk geliyo. ayrılmak istediğim kızdan ayrılamadım ben. kendini yerden yere vurdu. korktum kendisine bişey yapar diye. çok zor bi şekilde ayrıldım ondan. hayır çok allı şallı bi tipimde yok. sıradan bi insanım. delikanlılıkda taslamıyorum. sadece sohbet ederken konuştuğum kelimelerle kızı bağlıyorum kendime. o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.